Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malela
    01. Ožujak 2020. 08:31

Hvala vam cure na pozitivi 😊❤️😍

• justagirl2201
    01. Ožujak 2020. 09:03

Malela drzim fige 🤞🤞🤞🤞
    Rita žao mi je....ali samo pozitivno i hrabro naprijed u novu borbu! Doći će kad tad...mora💪💪💪❤❤❤❤

Malamala
    01. Ožujak 2020. 09:26

Mi smo ovaj mjesec hopsali svaki treci dan prije pika, onda na dan pika i 4 dana poslije pika i to je to.  Ovo prije pika se ne računa pa mislim da je upalilo na dan pika. Ne sjecam se poze vise 🤣 al znam da sam poslije digla noge u zrak 😁 napravila sam danas jps jedan test za potvrdu, plusic je tu☺️

Mala

01. Ožujak 2020. 09:28

Malamala svima pai na dan pika samo meni ne😂😂
    Super da je plusic🥰

Malena0908
    01. Ožujak 2020. 09:38

Mina 29

Malena0908

Vi trudnice mene zanima koje ste poze radili ja isto mislim da nista ne pomaze vec je vise od godinu dana da se ne pazimo 😂😂😂

Evo ja ću reći.. Na dan pika dogy stile 🙈🙈🙈🙈😂😂😂 i tak sam ostala nakon sexa ccc5 min ramena niže duza višlje..evo možda kojoj pomogne.
    Eto i ostala trudna od toga. Prijašnje mjesece smo dva dana prije. Dan prije.. Na dan i dan iza i kak već sve ne .. A sada samo taj dan ta poza.. (jer sam to negdje čitala) i tri dana prije pika.. E sad. Ja mislim da je dobitni taj na dan pika

😂😂😂😂 hvala ulijevas mi nadu iskreno. Mi smo 4 dana prije pika dogy, dan prije pika ista poza i sinoc naravno ista. Pa eto nadajmo se da ce urodit plodom. Ovaj ciklus se bar imam cemu nadat jer sam dragom rekla ja se toliko trudim a s tobom se nikad dogovorit, odradi to i uzivaj onda poslije 😂😂😂😂

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

01. Ožujak 2020. 10:02

Znate zasto meni idu na zivce price opusti se pa ces zatrudnit???
    Zato sto masa cura ovdje je ostalo trudno a bile su opterecene plodnim danima,tableticama,preparatima itd
    Eto dokaza da se ostane trudan i pod opterecenjem🤪🤪🤪🥰

Pipin
    01. Ožujak 2020. 10:04

Trudnicice nase - jeste primjetile kakve promjene na grudima? Vece, teze, izrazenije zile? 

• justagirl2201
    01. Ožujak 2020. 10:07

Marinalin znam tocno o cemu pricas i totalno te kuzim! Mene je to tak živciralo opusti se opusti se...razumijem da nije dobro bit opterećen do ekstrema ali ja sam aktivno radila na bebi, pratila sam sve i svaki mjesec sam bila pod stresom i iščekivala i desilo se svejedno, tj.desilo se iako sam bila opterećena...al ja sam takva...ne mogu si pomoć...i dok ne ostvarim što hoću, ne mogu se opustit 🤣🤣 mozda malo zvuci poremeceno, al tak je...
    Pipin ja sam skuzila izraženije vene na grudima

Ginny
    01. Ožujak 2020. 10:13

Malela drzim fige 🤞🤞
    Marinalin 😂😂 al nesto ce jednog dana upalit 😘

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

01. Ožujak 2020. 10:24

Justgirl pa takva sam i ja.
    Zato i kazem vidis da se i s opterecenjem ostane trudan👍👍👍👍
    Pa mi to daje nadu iako sam pukla da cu ostat trudna😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.