Odes na ibb.co i tamp ucitas sliku 😉
Hvala!
Evo za one koje mozda ne znaju, tako nekako izgleda...pa pokušajte...meni olakšava pracenje ovulacije...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Mina 😂😂 mi smo i danas i jucer tako zavrsili i kusin pod guzicu jos po ure poslin da potpomogne 😂 reka je mm da se sutra ne nadam 😂😂😂🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Cure ja dobila, malo ranije od ocekivanog, al eto stigla veceras ,sutra racunam 1 dc. Ne znam jesam bijesna, tuzna ili sta. Bas mi sve ide.na zivce. Idem se naspavat. Sretno cekalicama ovih dana 😚
Rita88 zao mi je jako.
😰 Bas sam se ponadala za tebe ovaj put. Zao mi je samo to mogu ponavljati. Drzi se. Pa cemo skupa u nove pobjede.
Cure ja dobila, malo ranije od ocekivanog, al eto stigla veceras ,sutra racunam 1 dc. Ne znam jesam bijesna, tuzna ili sta. Bas mi sve ide.na zivce. Idem se naspavat. Sretno cekalicama ovih dana 😚
Samo hrabro naprijed, možemo mi to 💪🙏❤️
05.12.2022 💗
Vidim da dosta cura stavlja slike trakica i pita jel to peak…ne znam jel znate za aplikaciju PREMOM u kojoj imate opciju da si slikate trakicu i ona vam odredi neki stupanj te trakice…i pokaze vam kao manju koncentraciju i veci u peak…
Pa možda bi vam pomogla u otkrivanju peak-a…
Pokusat cu staviti sliku kako to izgleda…
Nisam nikada stavljala slike, a valjda cu uspjeti…
Super aplikacija, hvala! 😊
05.12.2022 💗
Jutro zene 🙋♂️
Premom je super aplikacija, i ja sam ju koristila. Bas za slikat trakice. Super ti javi jel pik il nije.
Ja ne znam sta se sa mnom dogadja... Jucer prije podne nesto malo nekoh svijetlog iscjetka na gacicama. Nije cak ni smedje i od tad nista... Trbuh boli kao da cu dobit, cak sam i test jutros napravila ma ni sjene nema. 🙄
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jel mi moze netko objasniti zasto radite lh trakice za potvrdu/ne potvrdu trudnoce? Kakav rezultat bi trebao biti da lh trakica potvrdi trudnocu? 🤔🤔🤔
8
Jutro cure, želim vam ugodnu nedjelju.
Koliko god mi je bilo daleko prije koji dan do neočekivane M to je sada već tu. Bilo bi jako lijepo da izostane. Mužiću je ročkas i bas bi nas obradovalo. Nada je još uvijek tu jer M nema za sada, samo da tako i ostane.
Malela drzim fige🥰🥰🥰
Ja sam evo prosli ciklus na san pika doggy stil pa onda digla guzu s jastukom ,lezala pola sata...
I evo dobila M jucer😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji