Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy
    01. Ožujak 2020. 12:31

Anitram1982

Anchyy

..bok cure..
    Evo mojih testica od jucer.. danas ujutro bil skokić..
    Damas sam piškila 3x traku ni sjena jedva da se vidi.
    ..moguce da je bio pik ?
    Imali smo skokić u petak i danas ujutro

Super za pikic i za skokic. Ak uspijete jedan skokic i navecer za svaki slucaj 🤭 i sutra 🤭nek se nade 🤭

..pa pol jutra je provel na meni 😜.. mislim da nebum mogla još navecer .. sutra budem pokušava 😁
    ..uglavnom, zašto danas nikak da ulovim sjenu na trakicama ?

01. Ožujak 2020. 12:34

Rita36 steta bas sam vjerovala da ces imat plusic😤😤😤
    Nemoj bit tuzna ,curimo obje al sad cemo mi kliniku obavit pa smo trudne kroz mjesec dva🥰

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 12:43

Za obradu hormona pise mi od 2-5dc... Jel to onda odem koje jutro zelim ili svaki dan drugi treci cetvrti peti? Jedno jutro jel da? 

01. Ožujak 2020. 12:50

Pa ides izmedju 2-5 dana kad zelis.
    Neznam dal se moras narucit?ja sam imala termin u klinici za hormone!

sanja0508
    01. Ožujak 2020. 13:02

Kod mene jos nista. Ni vjestice ni nicega. 😏
    Glupost. Iskreno dode mi da odem malo na bolovanje, odmorim od posla od svega i smirim glavu jer je stres svaki dan sve veci. 
    Ali nisam pametna sta da kazem doktoru zasto da me posalje na bolovanje u 5 godina koliko sam kod njega nisam bila na bolovanju. Sta da mu kazem :"e bok doktore vjerujem da nemate pojma tko sam ja, jer nikada nisam bolesna pa me ne viđate, ali dajte mi bolovanje" hahahahahahha

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

01. Ožujak 2020. 13:05

Anchyy

Anitram1982

Anchyy

..bok cure..
    Evo mojih testica od jucer.. danas ujutro bil skokić..
    Damas sam piškila 3x traku ni sjena jedva da se vidi.
    ..moguce da je bio pik ?
    Imali smo skokić u petak i danas ujutro

Super za pikic i za skokic. Ak uspijete jedan skokic i navecer za svaki slucaj 🤭 i sutra 🤭nek se nade 🤭

..pa pol jutra je provel na meni 😜.. mislim da nebum mogla još navecer .. sutra budem pokušava 😁
    ..uglavnom, zašto danas nikak da ulovim sjenu na trakicama ?

Zato sto je Lh pao. Dosegnuo je svoj vrhnunac. Sad ce se desiti O. Iako pozitivna LH trakica nije pokazatelj da ce se i O desiti stvarno (ali to su slucajevi za sebe i zena dozivi u godini koji ciklus da je anovulacijski) al nek te to ne brine sada. Ak uspijete sutra super. Drzim 🤞 da bude dobitno 👍

Dashuri
    01. Ožujak 2020. 13:08

14 dc, dan kad bi i trebala biti ovulacija, testna trakica jedva vidljiva. Također mi je i cervikalna sluz suha i na minimalcu. Krenem s trakicama, a ciklus kasni 😣🤷‍♀️ uzela sam zelene trakice, jesam li trebala uzeti roze? 

05.12.2022 💗

Ginny
    01. Ožujak 2020. 13:22

Sue tako je i meni ovaj ciklus, inace je O 14dc a ovaj ciklus 17dc 😂🙈 ok, ja to prepisujem hormonima jer sam imala kiretazu prije 2mj 🤔
    Zelene su manje osjetljive, al su isto ok, neko je nekidan stavljao usporedbu 🤔🤔
    Cure koje su dobile grlim, sutra je novi dan, nema odustajanja 😘😘💪💪
    Anchy drzim fige, bir ce zanimljivo za cca 2 tjedna wooohooo

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 13:23

Marinalin

Pa ides izmedju 2-5 dana kad zelis.
    Neznam dal se moras narucit?ja sam imala termin u klinici za hormone!

Hvala samo sma htjela bit sigurna.  Ne moram se narucit rekao doktor samo da budem tamo natašte u 7.30 h... Hvala hvala.    Tuzna sam al muz dize raspolozenje iako nije ni njemu svejedno al cim me gladi po kosi dok ju ne umasti  i prica teme o odmoru i Uskrsu i moru.   znam da tjesi hahahhahaha 

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 13:26

Crookshanks

Sue tako je i meni ovaj ciklus, inace je O 14dc a ovaj ciklus 17dc 😂🙈 ok, ja to prepisujem hormonima jer sam imala kiretazu prije 2mj 🤔
    Zelene su manje osjetljive, al su isto ok, neko je nekidan stavljao usporedbu 🤔🤔
    Cure koje su dobile grlim, sutra je novi dan, nema odustajanja 😘😘💪💪
    Anchy drzim fige, bir ce zanimljivo za cca 2 tjedna wooohooo

Hvalaa
    ..  Bit ce bolje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.