..bok cure..
Evo mojih testica od jucer.. danas ujutro bil skokić..
Damas sam piškila 3x traku ni sjena jedva da se vidi.
..moguce da je bio pik ?
Imali smo skokić u petak i danas ujutro
Super za pikic i za skokic. Ak uspijete jedan skokic i navecer za svaki slucaj 🤭 i sutra 🤭nek se nade 🤭
..pa pol jutra je provel na meni 😜.. mislim da nebum mogla još navecer .. sutra budem pokušava 😁
..uglavnom, zašto danas nikak da ulovim sjenu na trakicama ?
Rita36 steta bas sam vjerovala da ces imat plusic😤😤😤
Nemoj bit tuzna ,curimo obje al sad cemo mi kliniku obavit pa smo trudne kroz mjesec dva🥰
Za obradu hormona pise mi od 2-5dc... Jel to onda odem koje jutro zelim ili svaki dan drugi treci cetvrti peti? Jedno jutro jel da?
Pa ides izmedju 2-5 dana kad zelis.
Neznam dal se moras narucit?ja sam imala termin u klinici za hormone!
Kod mene jos nista. Ni vjestice ni nicega. 😏
Glupost. Iskreno dode mi da odem malo na bolovanje, odmorim od posla od svega i smirim glavu jer je stres svaki dan sve veci.
Ali nisam pametna sta da kazem doktoru zasto da me posalje na bolovanje u 5 godina koliko sam kod njega nisam bila na bolovanju. Sta da mu kazem :"e bok doktore vjerujem da nemate pojma tko sam ja, jer nikada nisam bolesna pa me ne viđate, ali dajte mi bolovanje" hahahahahahha
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
..bok cure..
Evo mojih testica od jucer.. danas ujutro bil skokić..
Damas sam piškila 3x traku ni sjena jedva da se vidi.
..moguce da je bio pik ?
Imali smo skokić u petak i danas ujutro
Super za pikic i za skokic. Ak uspijete jedan skokic i navecer za svaki slucaj 🤭 i sutra 🤭nek se nade 🤭
..pa pol jutra je provel na meni 😜.. mislim da nebum mogla još navecer .. sutra budem pokušava 😁
..uglavnom, zašto danas nikak da ulovim sjenu na trakicama ?
Zato sto je Lh pao. Dosegnuo je svoj vrhnunac. Sad ce se desiti O. Iako pozitivna LH trakica nije pokazatelj da ce se i O desiti stvarno (ali to su slucajevi za sebe i zena dozivi u godini koji ciklus da je anovulacijski) al nek te to ne brine sada. Ak uspijete sutra super. Drzim 🤞 da bude dobitno 👍
14 dc, dan kad bi i trebala biti ovulacija, testna trakica jedva vidljiva. Također mi je i cervikalna sluz suha i na minimalcu. Krenem s trakicama, a ciklus kasni 😣🤷♀️ uzela sam zelene trakice, jesam li trebala uzeti roze?
05.12.2022 💗
Sue tako je i meni ovaj ciklus, inace je O 14dc a ovaj ciklus 17dc 😂🙈 ok, ja to prepisujem hormonima jer sam imala kiretazu prije 2mj 🤔
Zelene su manje osjetljive, al su isto ok, neko je nekidan stavljao usporedbu 🤔🤔
Cure koje su dobile grlim, sutra je novi dan, nema odustajanja 😘😘💪💪
Anchy drzim fige, bir ce zanimljivo za cca 2 tjedna wooohooo
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Pa ides izmedju 2-5 dana kad zelis.
Neznam dal se moras narucit?ja sam imala termin u klinici za hormone!
Hvala samo sma htjela bit sigurna. Ne moram se narucit rekao doktor samo da budem tamo natašte u 7.30 h... Hvala hvala. Tuzna sam al muz dize raspolozenje iako nije ni njemu svejedno al cim me gladi po kosi dok ju ne umasti i prica teme o odmoru i Uskrsu i moru. znam da tjesi hahahhahaha
Sue tako je i meni ovaj ciklus, inace je O 14dc a ovaj ciklus 17dc 😂🙈 ok, ja to prepisujem hormonima jer sam imala kiretazu prije 2mj 🤔
Zelene su manje osjetljive, al su isto ok, neko je nekidan stavljao usporedbu 🤔🤔
Cure koje su dobile grlim, sutra je novi dan, nema odustajanja 😘😘💪💪
Anchy drzim fige, bir ce zanimljivo za cca 2 tjedna wooohooo
Hvalaa
.. Bit ce bolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji