Vi trudnice mene zanima koje ste poze radili ja isto mislim da nista ne pomaze vec je vise od godinu dana da se ne pazimo 😂😂😂
Uvijek isto 😉 prvo ja na njega i onda on na mene,i to je to. Nakon toga spavanje 😂
Hahha tak je i kod nas 🙈 mm u zadnje vrijeme roka ko pravi pa seks traje 8 minute,sto je meni premalo haha pa onda prvo ja idem gore da sebe namirim pa onda nek on udara koliko hoce 🤣🤣
Doggy nam bas ne ide kod njegovog happy end-a pa nemamo obicaj..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Anchy jos malo pa bude pik.. Ako vec danas popodne nije bio. :-)
Ja opet testirala valjda 10dpo i sad popodne nakon duzeg drzanja..
Znam da volite sjenice pa ajd u akciju na moju.
Vidim crticu ajde drzim ti 🤞🤞 da se nesto smuckalo 🥰
Ja na antibioticima cekam plodne dane, bas me morala prehlada ulovit sad prije plodnih 🤦♀️🤦♀️
Ali mozda se sta smucka i kod nas nikad se nezna.
Muz me danas pita jesu danas plodni dani,nemoj mi samo reci da jesu jer sam krepan ko pas😂😂😂😂 Necu ga danas tlacit ali sutra cu malo, treba pokrit sve 😉
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Mom se neda kaze da cemo ujutro sad ja ne znam jel to kasno. Ove trakice mislim da je osjetljivost jaca pa sad nisam pametna. Jesu iste boje ali mozda jos potamni testna. Bas cu probat i sutra.
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
MalaD vidi seew❤️🤞🤞🤞
Mojje jednook i sad je reka da je skoro zaspa al ne dam mu 🙄😂 nek obavi sta ima pa nek spava, bmk 🙄 moram maloj procitat price za laku noc i otusirat se. Malac je ostao spavat kod rođaka
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Crook jel i tebi danas pik da se pratimo
Malena bio mi je jucer nekad, danas je O definitivno, uzasno me boli jajnik, sva sam se presavinula, jedva sam se otusirala sad
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jel ima neko da mu je pala bazalna temperatura a da je ipak bila T? Hvatam se za zadnju slamku. Aj trudnice ujutro izmjerite temp prije ustajanja i javite rez.... Ako bi neka bila dobra i drzala se samnom moju zadnju slamku spasa ovaj ciklus 🙈😂 vec sam luda... Jer nemam simptome za dobit... Samo bolucka jedan jajnik a nista ne kuha stomak kako inace u pms.... Hvala unapred.. Ako neka vidi por. Grudi malo napete bradavice povremeno jako tamne i oblikovane a nekad obicne. Nije mi jasno... Buudu drugacije i za par sati opet ne. Ne nadam se puno al opet uvijek je nada prisutna.
Malena bio mi je jucer nekad, danas je O definitivno, uzasno me boli jajnik, sva sam se presavinula, jedva sam se otusirala sad
Pa onda smo tu mozemo se pratiti. Ja sam uspjela u svom naumu uz malo novog donjeg vesa 😂😈😂😈😂. E sad vidit cemo za sutra ali bitno da smo potrefili dan prije pika i dan pika pa sad sta bude
Pratimo se a i anchy je s nama 😎💪 i ja sam svog iskoristila hahahja. Mi smo na dan pika i dan O, i prije 2-3 dana 🤔 mozda i sutra uspijemo za svaki slucaj. Drzim nam svima fige da upali 🤞🤞
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Žene, postoje li zelene j roze one step lh trakice? Ja sam kupila zelene? Ima kakva razlika? Treba li se na sta pazit?
Sortiraj odgovore
Najstariji