Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    01. Ožujak 2020. 11:15

Malena0908

E pa meni dode da vrisnem iskreno. On mi sinoc kaze ajd necemo sad nego ujutro. I naravno popustio je i napravio to sinoc. Ja sad odem popiskit trakicu kad ona na najjace. Dode mi da si samar lupim sama. Jedino sto sinoc nista nije izaslo iz mene i opet sam zaspala nakon akcije, pa i ako ne bude htio mozda se sta zadrzalo 🙈🙈

Ma zadrzalo se nego kako, ali ako mozete jos danas pokrijte, nebi bilo lose. Ja ovaj mjesec ako mu se nebude dalo stvarno cu mu glavu otkinut 😂 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Nova19
    01. Ožujak 2020. 11:15

Malena itekako je dobro da ste sinoć obavili... a probaj ga dobiti na seksi način da to opet obavi danas 😉 kada sam zatrudnila sa malom i ja zaspala nakon odnosa i bio je pun pogodak 😁 držim fige da ugledaš svoj plusić za 2 tjedna 🤞🏻

Mina 29
    01. Ožujak 2020. 11:28

Pipin

Trudnicice nase - jeste primjetile kakve promjene na grudima? Vece, teze, izrazenije zile?

Krenulo je 4 do 5 dana prije očekivane.. Žarenje.. Bol.. Peckanje.. Nakon očekivane..ostala je bol na dodir i dok ležim teško se namjestim..tvrde su.. Teže.. Žile ne.. Žile su mi jače izražene bile pred ciklus nego sada. 

Malena0908
    01. Ožujak 2020. 11:36

Nova19

Malenaitekako je dobro da ste sinoć obavili… a probaj ga dobiti na seksi način da to opet obavi danas 😉 kada sam zatrudnila sa malom i ja zaspala nakon odnosa i bio je pun pogodak 😁 držim fige da ugledaš svoj plusić za 2 tjedna 🤞🏻

Hvala vam puno na podrsci i ja se nadam iako te trakice nekad malo stvarno bune i jos kad imas takvog nerazumnika pored sebe jos gore. Daj Boze da nam svima upali sto prije.  Hey curke a gdje je Martina nista ne govori 😘

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Malena0908
    01. Ožujak 2020. 11:38

https://ibb.co/0J9Rf1Z hahaha tako to izgleda danas

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

🌸TiKiDi🌸
    01. Ožujak 2020. 11:42

Mome je to uvijek bila tlaka kad smo imali ciljane odnose. Odradio bi to reda radi jer sam forsala... Nekad bi se i posvađali oko toga. Sad cu imati drugu taktiku, necu uopce spominjati lh trakice i plodne dane, budem to probala odraditi na zenski nacin malo. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

01. Ožujak 2020. 11:49

Ista stvar je kod mene ..
    Dodu plodni dani i on pospan😤😤
    Na dan O nepamtim kad smo se seksali.
    I sad sam rekla za 7 dana neka izvoli pripremit se za seks kad prodje M i pregled jajovoda kako god zna😤😤😤

Anchyy
    01. Ožujak 2020. 12:23

..bok cure..
    Evo mojih testica od jucer.. danas ujutro bil skokić..
    Damas sam piškila 3x traku ni sjena jedva da se vidi.
    ..moguce da je bio pik ?
    Imali smo skokić u petak i danas ujutro

01. Ožujak 2020. 12:25

Anchyy

..bok cure..
    Evo mojih testica od jucer.. danas ujutro bil skokić..
    Damas sam piškila 3x traku ni sjena jedva da se vidi.
    ..moguce da je bio pik ?
    Imali smo skokić u petak i danas ujutro

Super za pikic i za skokic. Ak uspijete jedan skokic i navecer za svaki slucaj 🤭 i sutra 🤭nek se nade 🤭

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 12:28

Rita88 pratimo se u stopu evo i ja procurila.  Poranila dva dana.    😓 SRANJE 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.