E pa meni dode da vrisnem iskreno. On mi sinoc kaze ajd necemo sad nego ujutro. I naravno popustio je i napravio to sinoc. Ja sad odem popiskit trakicu kad ona na najjace. Dode mi da si samar lupim sama. Jedino sto sinoc nista nije izaslo iz mene i opet sam zaspala nakon akcije, pa i ako ne bude htio mozda se sta zadrzalo 🙈🙈
Ma zadrzalo se nego kako, ali ako mozete jos danas pokrijte, nebi bilo lose. Ja ovaj mjesec ako mu se nebude dalo stvarno cu mu glavu otkinut 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Malena itekako je dobro da ste sinoć obavili... a probaj ga dobiti na seksi način da to opet obavi danas 😉 kada sam zatrudnila sa malom i ja zaspala nakon odnosa i bio je pun pogodak 😁 držim fige da ugledaš svoj plusić za 2 tjedna 🤞🏻
Trudnicice nase - jeste primjetile kakve promjene na grudima? Vece, teze, izrazenije zile?
Krenulo je 4 do 5 dana prije očekivane.. Žarenje.. Bol.. Peckanje.. Nakon očekivane..ostala je bol na dodir i dok ležim teško se namjestim..tvrde su.. Teže.. Žile ne.. Žile su mi jače izražene bile pred ciklus nego sada.
Malenaitekako je dobro da ste sinoć obavili… a probaj ga dobiti na seksi način da to opet obavi danas 😉 kada sam zatrudnila sa malom i ja zaspala nakon odnosa i bio je pun pogodak 😁 držim fige da ugledaš svoj plusić za 2 tjedna 🤞🏻
Hvala vam puno na podrsci i ja se nadam iako te trakice nekad malo stvarno bune i jos kad imas takvog nerazumnika pored sebe jos gore. Daj Boze da nam svima upali sto prije. Hey curke a gdje je Martina nista ne govori 😘
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
https://ibb.co/0J9Rf1Z hahaha tako to izgleda danas
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Mome je to uvijek bila tlaka kad smo imali ciljane odnose. Odradio bi to reda radi jer sam forsala... Nekad bi se i posvađali oko toga. Sad cu imati drugu taktiku, necu uopce spominjati lh trakice i plodne dane, budem to probala odraditi na zenski nacin malo.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ista stvar je kod mene ..
Dodu plodni dani i on pospan😤😤
Na dan O nepamtim kad smo se seksali.
I sad sam rekla za 7 dana neka izvoli pripremit se za seks kad prodje M i pregled jajovoda kako god zna😤😤😤
..bok cure..
Evo mojih testica od jucer.. danas ujutro bil skokić..
Damas sam piškila 3x traku ni sjena jedva da se vidi.
..moguce da je bio pik ?
Imali smo skokić u petak i danas ujutro
..bok cure..
Evo mojih testica od jucer.. danas ujutro bil skokić..
Damas sam piškila 3x traku ni sjena jedva da se vidi.
..moguce da je bio pik ?
Imali smo skokić u petak i danas ujutro
Super za pikic i za skokic. Ak uspijete jedan skokic i navecer za svaki slucaj 🤭 i sutra 🤭nek se nade 🤭
Rita88 pratimo se u stopu evo i ja procurila. Poranila dva dana. 😓 SRANJE
Sortiraj odgovore
Najstariji