Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    01. Ožujak 2020. 13:29

Rita jesi ti pila femisan 🤔 i koliko ti je sad lutealna trajala? 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

01. Ožujak 2020. 13:31

Rita36 tako i mi vec mastamo o Uskrsu i odlasku u hrv😂😂😂
    Mozda nam se primi na godisnjem😂😂
    Idi obavi pretrage i smiri se kako kazu nakon M nova nada 👌👌👌👌

Dashuri
    01. Ožujak 2020. 13:36

Crookshanks

Sue tako je i meni ovaj ciklus, inace je O 14dc a ovaj ciklus 17dc 😂🙈 ok, ja to prepisujem hormonima jer sam imala kiretazu prije 2mj 🤔
    Zelene su manje osjetljive, al su isto ok, neko je nekidan stavljao usporedbu 🤔🤔
    Cure koje su dobile grlim, sutra je novi dan, nema odustajanja 😘😘💪💪
    Anchy drzim fige, bir ce zanimljivo za cca 2 tjedna wooohooo

Meni se nakon kiretaže ciklus ustalija, i totalno su mi bezbolne menstruacije za razliku od prije (ako ću gledat nešto pozitivno od toga).
    Iako su mene isprepadali da moram čekat 6 mjeseci da krenemo ponovno, tako da se nisam usudila ništa prije toga. Sad mi je žao, 6 izgubljenih ciklusa 🙄
    Ovo mi je prvi mjesec sa trakicama, baš me zanima kad je taj moj pik, i ima li ga uopće 🤷‍♀️😂

05.12.2022 💗

Anchyy
    01. Ožujak 2020. 13:36

Rita36

Za obradu hormona pise mi od 2-5dc… Jel to onda odem koje jutro zelim ili svaki dan drugi treci cetvrti peti? Jedno jutro jel da?

Odi ujutro i budi što smirenija, prolaktin ti vade isto..a na njega utječe stres, čak moraš i mirovat tamo prije vađenja krvi. Sretno !

Anchyy
    01. Ožujak 2020. 13:38

Anitram1982

Anchyy

Anitram1982

Anchyy

..bok cure..
    Evo mojih testica od jucer.. danas ujutro bil skokić..
    Damas sam piškila 3x traku ni sjena jedva da se vidi.
    ..moguce da je bio pik ?
    Imali smo skokić u petak i danas ujutro

Super za pikic i za skokic. Ak uspijete jedan skokic i navecer za svaki slucaj 🤭 i sutra 🤭nek se nade 🤭

..pa pol jutra je provel na meni 😜.. mislim da nebum mogla još navecer .. sutra budem pokušava 😁
    ..uglavnom, zašto danas nikak da ulovim sjenu na trakicama ?

Zato sto je Lh pao. Dosegnuo je svoj vrhnunac. Sad ce se desiti O. Iako pozitivna LH trakica nije pokazatelj da ce se i O desiti stvarno (ali to su slucajevi za sebe i zena dozivi u godini koji ciklus da je anovulacijski) al nek te to ne brine sada. Ak uspijete sutra super. Drzim 🤞 da bude dobitno 👍

..hvala ti ❤

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 13:39

Crookshanks

Ja ne pijem femisan kapi nego feminion tablete i folio tablete.   Dobila sam na 25.dc obicno dobivam izmedju 26-28 dana.   Malo je poranila al nije iznimka..   Ovaj ciklus obrada hormona i uzv krece u klinici pa znat cu vise sto se dogadja.    

Rita36

Marinalin

Pa ides izmedju 2-5 dana kad zelis.
    Neznam dal se moras narucit?ja sam imala termin u klinici za hormone!

Hvala samo sma htjela bit sigurna. Ne moram se narucit rekao doktor samo da budem tamo natašte u 7.30 h… Hvala hvala.  Tuzna sam al muz dize raspolozenje iako nije ni njemu svejedno al cim me gladi po kosi dok ju ne umasti i prica teme o odmoru i Uskrsu i moru. znam da tjesi hahahhahaha

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 13:40

Rita36

Crookshanks

Ja ne pijem femisan kapi nego feminion tablete i folio tablete. Dobila sam na 25.dc obicno dobivam izmedju 26-28 dana. Malo je poranila al nije iznimka.. Ovaj ciklus obrada hormona i uzv krece u klinici pa znat cu vise sto se dogadja.

Rita36

Marinalin

Pa ides izmedju 2-5 dana kad zelis.
    Neznam dal se moras narucit?ja sam imala termin u klinici za hormone!

Hvala samo sma htjela bit sigurna. Ne moram se narucit rekao doktor samo da budem tamo natašte u 7.30 h… Hvala hvala. Tuzna sam al muz dize raspolozenje iako nije ni njemu svejedno al cim me gladi po kosi dok ju ne umasti i prica teme o odmoru i Uskrsu i moru. znam da tjesi hahahhahaha

Femibion 0 baby Planung..    Al ja mislim da su to sve isti sastojci... 

Anchyy
    01. Ožujak 2020. 13:41

Crookshanks

Sue tako je i meni ovaj ciklus, inace je O 14dc a ovaj ciklus 17dc 😂🙈 ok, ja to prepisujem hormonima jer sam imala kiretazu prije 2mj 🤔
    Zelene su manje osjetljive, al su isto ok, neko je nekidan stavljao usporedbu 🤔🤔

..ja sam pišnula zelenu i rozu

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 13:48

Anchyy

Crookshanks

..ja sam pišnula zelenu i rozu

Pa fino... Sretno 

🍀 

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 13:54

Anchyy

Rita36

Za obradu hormona pise mi od 2-5dc… Jel to onda odem koje jutro zelim ili svaki dan drugi treci cetvrti peti? Jedno jutro jel da?

Odi ujutro i budi što smirenija, prolaktin ti vade isto..a na njega utječe stres, čak moraš i mirovat tamo prije vađenja krvi. Sretno !

Hvala ti 
    .  Nadam se da ce sve biti ok.   Pokusam biti mirna u svemu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.