Sue ja ga pijem samo od M do ovulacije i onda prestanem.
Mozda da kupis clear blue koji ti pokaze smajl kada je ovulacija?
Meni je to najlakse 😱
Ana b mene inace nikad ne boli kad dobijem ,ovo danas je prvi put a mozda sam i pojela nesto pa mi tesko palo😒
Sue ja ga pijem samo od M do ovulacije i onda prestanem.
Mozda da kupis clear blue koji ti pokaze smajl kada je ovulacija?
Meni je to najlakse 😱
Ana b mene inace nikad ne boli kad dobijem ,ovo danas je prvi put a mozda sam i pojela nesto pa mi tesko palo😒
Je super je potpis
🙃. ,....... Mene evo poceo lijevi janik zigat i bolit. Inace O Je i bila na njemu tak je bilo i tad.. A sad sta se dogadja ne znam... Jutros bazalna nije bila visoka pa nest se ne nadam.
Mene bas boli desni jajnik, O je definitivno u tijeku 🙄 bila je na desnom i kad sam ostala trudna zadnji put 🤔
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anchy jos malo pa bude pik.. Ako vec danas popodne nije bio. :-)
Ja opet testirala valjda 10dpo i sad popodne nakon duzeg drzanja..
Znam da volite sjenice pa ajd u akciju na moju.
Vi trudnice mene zanima koje ste poze radili ja isto mislim da nista ne pomaze vec je vise od godinu dana da se ne pazimo 😂😂😂
Uvijek isto 😉 prvo ja na njega i onda on na mene,i to je to. Nakon toga spavanje 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Anchy jos malo pa bude pik.. Ako vec danas popodne nije bio. :-)
Ja opet testirala valjda 10dpo i sad popodne nakon duzeg drzanja..
Znam da volite sjenice pa ajd u akciju na moju.
Mislim da vidim 😁😁 ponovi za 2 dana da vidimo jel tamni 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Vi trudnice mene zanima koje ste poze radili ja isto mislim da nista ne pomaze vec je vise od godinu dana da se ne pazimo 😂😂😂
Uvijek isto 😉 prvo ja na njega i onda on na mene,i to je to. Nakon toga spavanje 😂
Hahahah nasmijala si me bas, pa dobro to vecinom tako i ide. Al vecinom kazu kao treba onaj misionarski a sad to je kad hoce hoce kad nece mozes i na glavi dubit
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Hahahah nasmijala si me bas, pa dobro to vecinom tako i ide. Al vecinom kazu kao treba onaj misionarski a sad to je kad hoce hoce kad nece mozes i na glavi dubit
Ja cula da doggy pali. Morat cemo mijenjat jer kod nas to ne pali hahaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji