Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    01. Ožujak 2020. 10:26

Ma upalit ce nam jednom 😊
     I meni je najgore kad mi kazu opusti se pogotovo ginekolog kad odem kod njega, opustite se i uzivajte...kkakooooo kad mi je to stalno na pameti..nemogu nikako ne mislit na to..pogotovo kad su plodni dani 😂 onda sam najgora em sto mi je u glavi plodni su dani, em sto moram svog mm nagovarat ako mu se neda da moramo to obaviti 😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Tommyfame
    01. Ožujak 2020. 10:47

Kiky 🥰

I meni je najgore kad mi kazu opusti se pogotovo ginekolog kad odem kod njega, opustite se i uzivajte…kkakooooo kad mi je to stalno na pameti..nemogu nikako ne mislit na to..pogotovo kad su plodni dani 😂 onda sam najgora em sto mi je u glavi plodni su dani, em sto moram svog mm nagovarat ako mu se neda da moramo to obaviti 😂

Jooooj e upravo to!!
    Ja sam svom sinoc htjela glavu otkinut..poceli plodni dani,mi šmrcavi,ja jos obukla seksi spavacicu i dolazi debillll i veli aaaajoj ja ti se bas i nebi seksao ovak bolestan,sta ako budem balavio po tebi? 

Ja reko 'znas da su plodni dani' i on odgovori 'ma ajdee opusti se ima jos mjeseci'..OMG!!!!! 
    I nakon toga ga pitam hoce ic na bolovanje, veli lik aaa nebi,nisam bas toliko bolestan (??????????????)
    Reko okej idem to prespavat,ujutro cu biti okej..evo sad sam jos luđa..

Kak da se opustim uz takvu budalu? 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Malena0908
    01. Ožujak 2020. 10:48

Marinalin

Znate zasto meni idu na zivce price opusti se pa ces zatrudnit???
    Zato sto masa cura ovdje je ostalo trudno a bile su opterecene plodnim danima,tableticama,preparatima itd
    Eto dokaza da se ostane trudan i pod opterecenjem🤪🤪🤪🥰

Ma nema sanse se opustit, ja se sva unervozim kad dolaze plodni dani da nebi nesto promasila, onda i dragog unervozim ali ne mogu si pomoc. Stalno sama sebi govorim ne ide i ne ide zasto nekima to polazi bez pol muke. Samo se naguze i s nekim s kim ne zele i ostanu trudne ali eto tako je kako je pokusavam se smirit svaki novi ciklus ali jbg to je valja jace od nas

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 10:49

Sto se nas tice... Prije dvije godine kad smo se odlucili za bebu.   Muz je to isao opusteno cesce  odnosi ali kad nam je volja.   Pa smo tako cesto bas plodne dane fulali... Jer naravno dok traje menga pozeli se sex Pa se odnosi imaju 7,8,9 dan pa pauzira gospodin tjedan dana
    🙃...... I tako mjesecima.   Dok mu nisam u glavu ubacila da sex poslje plodni dana je  bez nade... Najmrze mi je bilo njegovo rasoilozenje za sex  i tri dana prije menge..... I trudila sam se da ga neopterecujem sa pikom al sam vidjela da moram jer grijesimo...... Ispočetka ga je zivciralo sex po planu a sad....... Sad je jaci od mene....... Cim menga prodje krece  7 9 11 13 15 17... Ili 8 10 12 14 16 18.....
    Tih sest odnosa napravimo i pik uopce ne ganjam.... Trakice sam godinu dana koristila tada kad je on svojim propustao pik.      Ali meni je tad bilo vazno uvjerit se da ovulacije dolaze.   Bilo kako bilo svako se trudi kako zna.... A muzu je sad dosao "pik" jer je shvatio da se mora potrudit jer ne ide lako.   Za prvi spermiogram drama kad ce kako ce (bio je uredan).... Sad cemo drugi radit.    Nista ne gundja kao da mu je to dat urin
    🙃.... Mislim da je sazrio u svemu i sad je velika podrska... 

Malena0908
    01. Ožujak 2020. 10:52

Tommyfame

Kiky 🥰

I meni je najgore kad mi kazu opusti se pogotovo ginekolog kad odem kod njega, opustite se i uzivajte…kkakooooo kad mi je to stalno na pameti..nemogu nikako ne mislit na to..pogotovo kad su plodni dani 😂 onda sam najgora em sto mi je u glavi plodni su dani, em sto moram svog mm nagovarat ako mu se neda da moramo to obaviti 😂

Jooooj e upravo to!!
    Ja sam svom sinoc htjela glavu otkinut..poceli plodni dani,mi šmrcavi,ja jos obukla seksi spavacicu i dolazi debillll i veli aaaajoj ja ti se bas i nebi seksao ovak bolestan,sta ako budem balavio po tebi?

Ja reko 'znas da su plodni dani' i on odgovori 'ma ajdee opusti se ima jos mjeseci'..OMG!!!!!
    I nakon toga ga pitam hoce ic na bolovanje, veli lik aaa nebi,nisam bas toliko bolestan (??????????????)
    Reko okej idem to prespavat,ujutro cu biti okej..evo sad sam jos luđa..

Kak da se opustim uz takvu budalu?

Bome smo u istim govnima da oprostis, ovaj moj stalno vice kako cemo bez nagona kod mene to ne ide, ja se sexsam kad imam volju za to, ja reko e pa onda se nemoj cudit ja znam kad trebamo i barem to probaj odradit covjece pa to je 2 ili 3 dana kljucna i onda se naginji koliko zelis. Kaze on da i sad ako ne obavim i ako dobijes opet ja cu bit kriv. Pa kad ne zelis ni pokušat kad treba nego ti sve tesko

01. Ožujak 2020. 10:56

ODBROJAVANJE  3/2020
    PLUSICI
    Malamala -1.3.2020 -  ➕🍀
    CEKALICE
    Rita36 - 3.3.2020 - 2 dana 🍀
    Malela - 3.3.2020 - 2 dana 🍀
    Anitram - 4.3.2020 - 3 dana 🍀
    Ljubicicax - 4.3.2020 - 3 dana 🍀
    Dina91 - 5.3.2020 - 4 dana🍀
    Pipin - 6.3.2020 - 5 dana🍀
    Rastika - 6.3.2020 - 5 dana 🍀
    Pepika - 6.3.2020 - 5 dana🍀
    Hip_Hopsica - 6.3.2020 - 5 dana🍀
    Anab - 7.3.2020 - 6 dana🍀
    Tera- 7.3.2020 - 6 dana 🍀
    Mala Kokosica - 8.3.2020 - 8 dana🍀
    Mallla - 9.3.2020 - 8 dana 🍀
    Breskva - 10.3.2020 - 9 dana 🍀
    Crookshank - 12.3.2020 - 11 dana 🍀
    Anaid - 13.3.2020 - 12 dana 🍀
    Anchyy - 13.3.2020 - 12 dana 🍀
    Nova19 - 15.3.2020 - 14 dana🍀
    Tommyfame - 18.3.2020 - 17 dana 🍀
    Crnerupe - 20.3.2020 - 19 dana🍀
    RedRobin - 23.3.2020 - 21 dan 🍀
    Marinalin - 23.3.2020 - 21 dan 🍀
    KristinaK - 23.3.2020 - 21 dan🍀
    Lilo23 - 25.3.2020 - 24 dana 🍀
    Jelenajelena - 25.3.2020 - 24 dana 🍀
    Lela2807 - 28.3.2020 - 27 dana 🍀
    MarinaStam - 31.3.2020 - 30 dana🍀
    Rita88

Kiky 🥰
    01. Ožujak 2020. 11:05

Svi su ist i ja bi svom glavu otkinula kad mi kaze da mu se neda a plodni dani su. Koliko se trudim, cijela apoteka u meni, a on mi kaze NE DA MU SE😂 Daj tih par dana pa onda se opustaj koliko hoces samo ti dragi moj obavi to sto moras 😂 
    Mi smo oboje isto smrkavi,bolesni valjda nas to nece ovaj mjesec zakinut da se imam cemu nadat..

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 11:06

Meni je bazalna pala na 36.2 tak da ja cu dobit sutra prekosutra.. Obicno tako bude.  
    😰😰

Malena0908
    01. Ožujak 2020. 11:08

E pa meni dode da vrisnem iskreno. On mi sinoc kaze ajd necemo sad nego ujutro. I naravno popustio je i napravio to sinoc. Ja sad odem popiskit trakicu kad ona na najjace. Dode mi da si samar lupim sama. Jedino sto sinoc nista nije izaslo iz mene i opet sam zaspala nakon akcije, pa i ako ne bude htio mozda se sta zadrzalo 🙈🙈

Nova19
    01. Ožujak 2020. 11:13

Tako je bilo i sa mojim 🙄 onda sam skužila da moram mjenjati pristup... kažem mu svaki drugi dan, ne govorim mu kada je PIK, nego obavimo to ležerno (a znam šta je meni u glavi 😁)... najgore mi je bilo kada bi mi trakica pokazala PIK a on ne bi bio od volje, onda sam bila doslovno luda i bilo je svađa i groznih riječi... odlučila staviti trakice u stranu jedno vrijeme jer sam se uvjerila da mi O dolazi na vrijeme i osjećam ju dosta dobro... pa se nadam da će i ovako upaliti 🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.