Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    29. Veljača 2020. 18:39

Marinalin

Pa najbolje stavit u status godine i koliko radimo na bebi
    I to je to😂😂😂
    Da nemoramo se stalno ispiitivat

Ja godine imam.... Druga Rita88 sigurno joj je to godiste.. Vidis nas... Samo kopiraj 
    🙃 🤭 😂 😂 😂 😂 😂 

29. Veljača 2020. 18:41

Rita36 ja sam u potpis stavila nasu lijepu brojku 36😂😂😂😂😂🔝

sanja0508
    29. Veljača 2020. 18:42

Trebala dobiti jucer. Ali eto jos nista. Test negativan, a od vjestice ni traga. 
    Mislim da cu s obzirom na upalu mjehura koju sam imala biti sretna ako me ne bude sve previse zezalo i da dobijem za koji dan. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

29. Veljača 2020. 18:45

Sanja nadam se da nece dugo kasnit da ces dobit sto prije😤😤😤da krenes u nove nade.
    Mene uzasno boli  danas trbuh od M a bas sam se tjesila da ce me od femisana manje bolit.

Dashuri
    29. Veljača 2020. 18:54

Nisam upućena u taj femisan, vidim na netu da ga preporučuju za bolne i duge menstruacije,a neke spominju i za plodnost? Da li ga se može pit ako je ciklus bezbolan i uredan? 

05.12.2022 💗

Dashuri
    29. Veljača 2020. 18:55

Nisam upućena u taj femisan, vidim na netu da ga preporučuju za bolne i duge menstruacije,a neke spominju i za plodnost? Da li ga se može pit ako je ciklus bezbolan i uredan? 

05.12.2022 💗

Aneee
    29. Veljača 2020. 19:05

Što se poza tiče mi smo sve isprobali, ali očito niti jedna nije upalila tak da mislim da nije do poze 🤣 (nadam se barem) 😅
    Ja sam naručila test na bakterije pa imali neka iskustva s tim testovima? Jer do kraja 5.mj imam 3 mj čekanja pa reko mogu i ja nešto doma provjeriti 🤣🤣 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

29. Veljača 2020. 19:07

Sue ja ga pijem iako imam tocne cikluse i manje bolne M .
    Pijem zbog  plodnosti jednom dnevno 30 kapi.
    Inace cure piju 2 puta dnevno.

Aneee
    29. Veljača 2020. 19:11

Marinalin

Pijem zbog plodnosti jednom dnevno 30 kapi.

Možda premalu dozu uzimas pa ti ne djeluje baš 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Dashuri
    29. Veljača 2020. 19:13

Marinalin

Pijem zbog plodnosti jednom dnevno 30 kapi.

Koliko dugo ga piješ? Probat ćemo i to 🙏💪
    Moje LH trakice pokazuju laganu testnu trakicu samo kroz jutro, drugom mokraćom, dok ove što radim popodne oko 19 sati uopće ne pokazuju? Još izbjegavam piti 2 sata prije uzorka. 13 mi je dan ciklusa, trebala bi se pojačavati, u mene sve naopako 😂🤦‍♀️

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.