Pa najbolje stavit u status godine i koliko radimo na bebi
I to je to😂😂😂
Da nemoramo se stalno ispiitivat
Ja godine imam.... Druga Rita88 sigurno joj je to godiste.. Vidis nas... Samo kopiraj
🙃 🤭 😂 😂 😂 😂 😂
Trebala dobiti jucer. Ali eto jos nista. Test negativan, a od vjestice ni traga.
Mislim da cu s obzirom na upalu mjehura koju sam imala biti sretna ako me ne bude sve previse zezalo i da dobijem za koji dan.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sanja nadam se da nece dugo kasnit da ces dobit sto prije😤😤😤da krenes u nove nade.
Mene uzasno boli danas trbuh od M a bas sam se tjesila da ce me od femisana manje bolit.
Nisam upućena u taj femisan, vidim na netu da ga preporučuju za bolne i duge menstruacije,a neke spominju i za plodnost? Da li ga se može pit ako je ciklus bezbolan i uredan?
05.12.2022 💗
Nisam upućena u taj femisan, vidim na netu da ga preporučuju za bolne i duge menstruacije,a neke spominju i za plodnost? Da li ga se može pit ako je ciklus bezbolan i uredan?
05.12.2022 💗
Što se poza tiče mi smo sve isprobali, ali očito niti jedna nije upalila tak da mislim da nije do poze 🤣 (nadam se barem) 😅
Ja sam naručila test na bakterije pa imali neka iskustva s tim testovima? Jer do kraja 5.mj imam 3 mj čekanja pa reko mogu i ja nešto doma provjeriti 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sue ja ga pijem iako imam tocne cikluse i manje bolne M .
Pijem zbog plodnosti jednom dnevno 30 kapi.
Inace cure piju 2 puta dnevno.
Možda premalu dozu uzimas pa ti ne djeluje baš 🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Koliko dugo ga piješ? Probat ćemo i to 🙏💪
Moje LH trakice pokazuju laganu testnu trakicu samo kroz jutro, drugom mokraćom, dok ove što radim popodne oko 19 sati uopće ne pokazuju? Još izbjegavam piti 2 sata prije uzorka. 13 mi je dan ciklusa, trebala bi se pojačavati, u mene sve naopako 😂🤦♀️
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji