Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    21. Veljača 2020. 15:29

justagirl2201

Hej curkice… evo pisnula ja jos jedan CB i tamnimo!!! Evo slike:
    https://ibb.co/nMvLFC8
    Sad mi nekako sve dolazi da bi to ovaj put moglo bit to 😁

Ma to je to!!! Cestitam ajmeeee 

Pipin
    21. Veljača 2020. 15:30

Ne srecna vijest kao od justagirl  ali napravila sam sad zadnju lh trkicu koju imam i cini mi se da svjetli. Da li je moguce da je ono ipak bio pik? Mislim pokrili smo jucer, i danas cemo. Cisto me zanima da li je moguce da jepik bio izmedu rano ujutro i sad i nisam to uhvatila...

21. Veljača 2020. 15:32

justagirl2201

Da da da e sada cu ti reci gospodo cestitam trudni ste 🤗🤗🤗🤗🤗

21. Veljača 2020. 15:33

Pipin

Ne srecna vijest kao od justagirlali napravila sam sad zadnju lh trkicu koju imam i cini mi se da svjetli. Da li je moguce da je ono ipak bio pik? Mislim pokrili smo jucer, i danas cemo. Cisto me zanima da li je moguce da jepik bio izmedu rano ujutro i sad i nisam to uhvatila…

Moguce da 😉 al glavno da ste pokrili 👍

Aneee
    21. Veljača 2020. 15:34

justagirl2201

Predivno 😍😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Pipin
    21. Veljača 2020. 15:35

Anitram1982

Pipin

Ne srecna vijest kao od justagirlali napravila sam sad zadnju lh trkicu koju imam i cini mi se da svjetli. Da li je moguce da je ono ipak bio pik? Mislim pokrili smo jucer, i danas cemo. Cisto me zanima da li je moguce da jepik bio izmedu rano ujutro i sad i nisam to uhvatila…

Moguce da 😉 al glavno da ste pokrili 👍

Ok :D ajme sto su meni komplicirane ove trakice  hvala Anitram! Racunam ja kao pik danas i NEocekivanu za 14 dana od sutra 

• justagirl2201
    21. Veljača 2020. 15:38

Fala cure...mislim ne vjerujem jos ....
    Pipin moguce da je ono bio PIK bitno da ste pokrili 💪💪💪

• Miakamo
    21. Veljača 2020. 15:44

kristinak

LeLa2807

kristinak

Evo lh od maloprije
    https://ibb.co/tpfntjQ presvijetla je za trudnocu tako da mogu otpisati ovaj mjesec isto….nemam testa pa sam pisnula malo na trakicu ovu sto imam ali vec bi trebalo biti jako tamno da jesam…

pa meni se ne čini ni da je jako svijetlo :) ja sad ne znam jel to baš uvijeeeek pravilo da ako si T lh bude ful tamna ili tako ne mora biti?

Nemam pojma dali netko zna to? Malo pratim tu kada nase trudnice stavljaju lh trakicu isto pa to je tamna ko i testna crta ova mi se cini svijetla…hmmm… nemam testa a neda mi se bezveze kupovati ako nisam 😂 pricekati cu ja jos malo

Uradi lh trakicu ujutro jer hcga najvise ima u jutarnjem urinu. Ja sam jutros radila sa prvim urinom i tamnija je nego maloprije sto sam radila. Ujutro cu opet uraditi da vidim je li tamni. Malo sam gledala to na youtubeu i tako kazu 😊

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    21. Veljača 2020. 15:47

Kupila sam clearblue easy jer nisam nasla gravignost ultra. Sad ne znam da li da se ujutro testiram ili da pricekam jos koji dan. Ufff ko ce cekati. Nisam sigurna je li mi ovulacija bila 10tog ili 11tog. 10tog sam uhvatila pik nekad oko 23:00 a 11tog je pik bio jaci pa sad nemam pojma. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Pepika
    21. Veljača 2020. 15:54

Nova19

Cvjetić pa to zvuci obećavajuće 👏👏👏 kada piskis??
    Cure koje su iz ZG, gdje se nalaze ti testici za T u mulleru na trgu? Bila od puta ali nisam našla (nisam ni pitala jer je uvijek velika gužva)…
    Sve ste mi tu super i mislim da je naše druženje mrak 😁
    I kada potonemo nekako se bodrimo i bude sve lakše! I stvarno se duboko nadam da ćemo sve uskoro na bebe jesen/zima 2020-2021 🤞🏻🥰

Nisam u zg ali kod mene su u mulleru testovi za T i O kod kondoma i lubrinakta pa kontam da su svugdje tako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.