Pratit cu ja vas sve i dalje i bit aktivna. Puno ste mi sve pomogle i lakse je sve ovo bilo s vama. I nek vam dodu ti plusići svima ovaj mjesec!!! Vidite da nas je krenulo! 😚😚😚😚💪💪💪💪❤❤❤❤
Hvala draga Mina!! Meni sve to jos nevjerovatno…jos brijem da cu dobit M u pon…samo nek M sluzbeno zakasni…onda cu bit mirnija ❤❤❤
Budući da nam Marine nema, piši koliko dugo radite na bebici, godine, sve nas zanima i bacaj tu trudničku prašinu na nas :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hvala na odogovoru cure, sada znam u kojem smjeru gledati 💪🏻 Kupit ću ih par jer me baš zanima kakvi su 😁
Justagirl nemoj i ti biti strankinja kada se prebaciš na temu beba, i daj nam svog praha 💪🏻💛💚💜💙
E pa ovak...naša priča u kratkim crtama...mi se ne pazimo već 2-3 godine al aktivno radimo na bebi 8 mjeseci - ovo je bio 8.ciklus pokusavanja. Pratim O samo uz lh trakice. Ja imam 30, muz 31 godinu. Nakon 5 mj pokusavanja smo dobili plus ali sam procurila - biokemijska. Ovo je 3 mjesec od biokemijske i nadam se da će se ovaj + zadržat! 🤞 u dobitnom ciklusu sam ja popila 2 bočice femisan kapi, pila sam 2×30 ujutro i navecer - od prvog dana M do dva dana nakon pika. Muž je pio cink i selen. I to je bas poceo isto ovaj ciklus tak da vrlo moguce da je i to pomoglo. Moje iskustvo s femisan kapima - iskreno mislim da sam zbog njih zatrudnila jer sam imala ovulacijski iscjedak od njih kakav nisam imala NIKAD do sad - baš obilan i plodan tako da preporučam svima! To je u principu to ...skeptik sam pa dok ne vidim da je beba ziva i u maternici na sigurnom necu vjerovat....idem pozitivno pa što Bog da 💪😍
I odmah sam rekla kad su krenuli plusići da je ovo čaroban mjesec i mislim da nas u sljedećih 10 dana sigurno čeka još plusića!!!! Baby dust svimaaaa 😍😍😍😍😍
Hej curkice… evo pisnula ja jos jedan CB i tamnimo!!! Evo slike:
https://ibb.co/nMvLFC8
Sad mi nekako sve dolazi da bi to ovaj put moglo bit to 😁
Cestitam 😁😁😁 ajde,sad nam dodi na jesenske bebe 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Lela evo me😂😂
Cjel dan su nam gosti😂mama ide u nedjelju pa cu se aktivno vratit ovdje i dosadivat vam💕💕
Jbt pa nemogu vas ni pratit
Nedodem od jutra i ovdje 100 stranica😂
Uglavnom femisan ja pijem i muz cink i selen od n.god al nama jos nije upalilo iako imam iscjedka😂
I nalazi uredni,jebem ti sve al meni bas nista od preparata ne djeluje 😂
I odmah sam rekla kad su krenuli plusići da je ovo čaroban mjesec i mislim da nas u sljedećih 10 dana sigurno čeka još plusića!!!! Baby dust svimaaaa 😍😍😍😍😍
Tako je,nego kad ste akcijalali ?
Jednom dnevno ili vise puta ?
Super, bas mi je drago zbog tebe, jako jako 😘😘
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Lela da da i ona se uskladila 😅
Rašitka ne nisam...sramota me i reći da nisam bila 3 god kod ginekologa 🙈 ali do tad je sve bilo ok...ovaj tj sam htjela ići termin napraviti ali sam bila bolesna tako da ću idući tjedan 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji