Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    21. Veljača 2020. 19:26

Justagirl, super to tebi tamni! 🥳🥳
    Veljaca je mjesec za parenje. Ajmo cure, pustite mobitele iz ruku i uzmite nesto drugo u ruke. 🤐🤫 Nek nam je plodna svima ova veljaca. 🤞❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

bili03
    21. Veljača 2020. 19:27

Lp,ima li koja od vas iskustva da je test bio negativan nakon izostanka M a da se ipak na kraju ispostavila T?

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 19:27

Raštika

Veljaca je mjesec za parenje. Ajmo cure, pustite mobitele iz ruku i uzmite nesto drugo u ruke. 🤐🤫 Nek nam je plodna svima ova veljaca. 🤞❤️

Meni pros'o voz za plodnu veljaču, sto se ulovilo, ulovilo se. 😂😂😂😂
    Ovaj vikend iz gusta. Mm mi danima najavljuje kako jedva ceka da se vidimo. 😂😂

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Raštika
    21. Veljača 2020. 19:29

bili03

Lp,ima li koja od vas iskustva da je test bio negativan nakon izostanka M a da se ipak na kraju ispostavila T?

Hej bilio 🙋‍♂️
    Ja osobno nisam to dozivjela, ali bilo je slucajeva. Moze bit kasna o, to mi uvijek padne na pamet 🤷‍♂️ kad je trebala doci menga? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    21. Veljača 2020. 19:31

LeLa2807

Raštika

Tebi onda 🤞 velike k'o 🏠 da se primilo. 😉
    Gustaj onda ovan vikend. 😁

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 19:32

Raštika

LeLa2807

Raštika

Tebi onda 🤞 velike k'o 🏠 da se primilo. 😉
    Gustaj onda ovan vikend. 😁

Hvala draga Raštika a tebi ako se O sprema sva sreca uz uzitak nek bude dobitni. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Aneee
    21. Veljača 2020. 19:42

Znam da nije neko opravdanje ali tu u njemačkoj kad tražim termin danu mi tek za pola godine i taman kad dođe termin dođe i M 😓 jer imam neredovite cikluse i ne mogu znati da će doći. I tako mi je već bilo 2 puta u zadnje 3 godine pa sam odustala i sad sam čekala da prođe bar pola godine kako pokušavamo, (a sad je otprilike 9.mj pokusavanja) pa ću im slagati da pokušavamo godinu i valjda ću termin dobiti ovaj puta malo ranije 🤔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

bili03
    21. Veljača 2020. 19:44

Raštika

bili03

Hej bilio 🙋‍♂️
    Ja osobno nisam to dozivjela, ali bilo je slucajeva. Moze bit kasna o, to mi uvijek padne na pamet 🤷‍♂️ kad je trebala doci menga?

Imala sam prije 2 god cistu na jajniku koju sam operirala i nakon koje sam 5 mj pila lindynete..od kad sam ih prestala piti M mi je u sat maltene tocna i nijednom do sada nije izostajala,trebala sam dobiti 18.2 ali nisam,grudi me izrazito bole i imam jake glavobolje a takoder mi je i temperatura vec tjedan dana 37,nemam nikakvih naznaka da cu dobiti M a test koji sam napravila je negativan...

• anaid
    21. Veljača 2020. 19:54

bili03

Raštika

bili03

Hej bilio 🙋‍♂️

Imala sam prije 2 god cistu na jajniku koju sam operirala i nakon koje sam 5 mj pila lindynete..od kad sam ih prestala piti M mi je u sat maltene tocna i nijednom do sada nije izostajala,trebala sam dobiti 18.2 ali nisam,grudi me izrazito bole i imam jake glavobolje a takoder mi je i temperatura vec tjedan dana 37,nemam nikakvih naznaka da cu dobiti M a test koji sam napravila je negativan…

Hmmm, ponovi test, mozda je bila kasnija imolatacija.. sad nakom 3,4 dana kasnjenja bi morao biti pozitivan, drzim fige .. temperatura ti svakako ide u korist... iznenadi nas plusom 😁

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Mallla
    21. Veljača 2020. 20:05

Justagirl2201 službeno čestitam! Ne znam tko će nam sad piškat testove od Ovulacije  do očekivane M 😂😂 neka si ti nama trudna.... I ovaj put je jasno da je sve kako treba biti.... 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.