Justagirl, super to tebi tamni! 🥳🥳
Veljaca je mjesec za parenje. Ajmo cure, pustite mobitele iz ruku i uzmite nesto drugo u ruke. 🤐🤫 Nek nam je plodna svima ova veljaca. 🤞❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Lp,ima li koja od vas iskustva da je test bio negativan nakon izostanka M a da se ipak na kraju ispostavila T?
Veljaca je mjesec za parenje. Ajmo cure, pustite mobitele iz ruku i uzmite nesto drugo u ruke. 🤐🤫 Nek nam je plodna svima ova veljaca. 🤞❤️
Meni pros'o voz za plodnu veljaču, sto se ulovilo, ulovilo se. 😂😂😂😂
Ovaj vikend iz gusta. Mm mi danima najavljuje kako jedva ceka da se vidimo. 😂😂
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lp,ima li koja od vas iskustva da je test bio negativan nakon izostanka M a da se ipak na kraju ispostavila T?
Hej bilio 🙋♂️
Ja osobno nisam to dozivjela, ali bilo je slucajeva. Moze bit kasna o, to mi uvijek padne na pamet 🤷♂️ kad je trebala doci menga?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Tebi onda 🤞 velike k'o 🏠 da se primilo. 😉
Gustaj onda ovan vikend. 😁
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Tebi onda 🤞 velike k'o 🏠 da se primilo. 😉
Gustaj onda ovan vikend. 😁
Hvala draga Raštika a tebi ako se O sprema sva sreca uz uzitak nek bude dobitni.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Znam da nije neko opravdanje ali tu u njemačkoj kad tražim termin danu mi tek za pola godine i taman kad dođe termin dođe i M 😓 jer imam neredovite cikluse i ne mogu znati da će doći. I tako mi je već bilo 2 puta u zadnje 3 godine pa sam odustala i sad sam čekala da prođe bar pola godine kako pokušavamo, (a sad je otprilike 9.mj pokusavanja) pa ću im slagati da pokušavamo godinu i valjda ću termin dobiti ovaj puta malo ranije 🤔
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hej bilio 🙋♂️
Ja osobno nisam to dozivjela, ali bilo je slucajeva. Moze bit kasna o, to mi uvijek padne na pamet 🤷♂️ kad je trebala doci menga?
Imala sam prije 2 god cistu na jajniku koju sam operirala i nakon koje sam 5 mj pila lindynete..od kad sam ih prestala piti M mi je u sat maltene tocna i nijednom do sada nije izostajala,trebala sam dobiti 18.2 ali nisam,grudi me izrazito bole i imam jake glavobolje a takoder mi je i temperatura vec tjedan dana 37,nemam nikakvih naznaka da cu dobiti M a test koji sam napravila je negativan...
Hej bilio 🙋♂️
Imala sam prije 2 god cistu na jajniku koju sam operirala i nakon koje sam 5 mj pila lindynete..od kad sam ih prestala piti M mi je u sat maltene tocna i nijednom do sada nije izostajala,trebala sam dobiti 18.2 ali nisam,grudi me izrazito bole i imam jake glavobolje a takoder mi je i temperatura vec tjedan dana 37,nemam nikakvih naznaka da cu dobiti M a test koji sam napravila je negativan…
Hmmm, ponovi test, mozda je bila kasnija imolatacija.. sad nakom 3,4 dana kasnjenja bi morao biti pozitivan, drzim fige .. temperatura ti svakako ide u korist... iznenadi nas plusom 😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Justagirl2201 službeno čestitam! Ne znam tko će nam sad piškat testove od Ovulacije do očekivane M 😂😂 neka si ti nama trudna.... I ovaj put je jasno da je sve kako treba biti....
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji