Boze kako pisem pola slova mi fali ko da nisam normalna 😂😂😂 mislila sam napisati po bolovima sam osjetila i trakici da je bila 10.2
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo lh od maloprije
https://ibb.co/tpfntjQ presvijetla je za trudnocu tako da mogu otpisati ovaj mjesec isto….nemam testa pa sam pisnula malo na trakicu ovu sto imam ali vec bi trebalo biti jako tamno da jesam…
pa meni se ne čini ni da je jako svijetlo :) ja sad ne znam jel to baš uvijeeeek pravilo da ako si T lh bude ful tamna ili tako ne mora biti?
Nemam pojma dali netko zna to? Malo pratim tu kada nase trudnice stavljaju lh trakicu isto pa to je tamna ko i testna crta ova mi se cini svijetla...hmmm... nemam testa a neda mi se bezveze kupovati ako nisam 😂 pricekati cu ja jos malo
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Inace mi O bude oko 12-13dc ovaj mjesec mi je nekako kasno.
Dobro,za O je normalno da sece po ciklusima,ali za lutealnu fazu nije normalno da se skracuje ili produzuje,ona je u biti konstanta kod zene pa te zato pitam jel inace dobivas 12.dan nakon O ili dobivas kasnije? Ja recimo po piku kada ga vidim otprilike izracunam kada bi trebala biti O i 14 dana nakon toga racunam kada bi trebala procuriti i do sada mi je uvijek racunica bila ok,ni ranije ni kasnije jer mi O bude od 12-18 ili 19DC zavisi kakav je ciklus,ali mi lutealna faza bude ista pa te zato pitam..Ovulacija ti moze setati kroz ciklus,ali lutealna faza se ne bi trebala skracivati ili produziti ako je sve u redu..sve ovisi koliko ti je lutealna faza pa si unaprijed mozes izracunati kada bi trebala NE dobiti :)
E tako i ja O mi uvijek seta ali kad uhvatim pik i kad osjetim O točno 14 dana nakon dobijem...jedino u 12 mj mi je dosla 7 dana nakon pika...Pa mislim da tad nešto nije bilo uredu možda neka cista ili tak nešto ali inače uvijek je 14 dana i tako bi trebalo biti
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pozdrav cure!
Želimvam svima (a bome i sebi)debele pluseve, duple crtice ili koju god manifestaciju pozitivnog testa na trudnoću :-)
A, sad, vidim da ste verzirane korisnice lh trakica pa me zanimaju vaše preporuke :-) Naime, koristila sam trakice kupljene preko e-baya i imala hrpu problema s njima, vjerojatno zato što previše vode ločem :-) pa sam ovulaciju 1x uspjela uloviti. Imam ih još neku količinu tih trakica, ali im je rok istekao u 12.mj 2019 pa razmišljam o kupovini Clearblue digitalnog testa, možda ću imati manje problema s njim nego s ovim trakicama :-) Ako među vama ima neka koja se natankava vodom kao ja, a uspijeva ulovitiO trakicama, molim da podijeli s kojima je hvata :-) Hvala unaprijed!
Ja koristim cb digitalne i uvijek na prvi urin kao i u upustvima i super su 👍🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Inace mi O bude oko 12-13dc ovaj mjesec mi je nekako kasno.
Dobro,za O je normalno da sece po ciklusima,ali za lutealnu fazu nije normalno da se skracuje ili produzuje,ona je u biti konstanta kod zene pa te zato pitam jel inace dobivas 12.dan nakon O ili dobivas kasnije? Ja recimo po piku kada ga vidim otprilike izracunam kada bi trebala biti O i 14 dana nakon toga racunam kada bi trebala procuriti i do sada mi je uvijek racunica bila ok,ni ranije ni kasnije jer mi O bude od 12-18 ili 19DC zavisi kakav je ciklus,ali mi lutealna faza bude ista pa te zato pitam..Ovulacija ti moze setati kroz ciklus,ali lutealna faza se ne bi trebala skracivati ili produziti ako je sve u redu..sve ovisi koliko ti je lutealna faza pa si unaprijed mozes izracunati kada bi trebala NE dobiti :)
Seta mi se od 12 do 13 dana nakon 0 nije uvijek isto ali otprilike.. prosli mj mi se zbog biokemijske ocito sve poremetilo em sto je dosla ranije 2 dana em je i kracr trajala nego inace
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure, meni napokon krenuli grčevi, hahahahaha. Pa makar da se nadam :D Već se zabrinula da baš nikakve neću imat, osim što me dva dana malo bockalo peckalo, al niš posebno. Juhuhu imam barem još (nadam se) pet dana za maštanjeLilo, kako si nam?
Pa to je super znak!!!
A ne znam stvarno. Za vikend sam si rekla da se moram opustit sa mm. sutra idem na masazu tako da mi misli budu u necem drugom.MarinaLin, kad mama ide u RH da budeš opet malo aktivnija, fališ
Ja izbjegavam masaze jer sam se svašta nacitala da može da "otkaci" ako je uopće došlo do impl. Pa tako da svaki rizik pazim 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Lelaja sam imala treskavicu u svakoj T prije nego šta je kasnije, a i kasnije !!! Po meni je to jako dobar znak!!! Držim fige da uskoro potvrdiš plusić 🤞🏻💛
Lallajako mi je žao , znam kako je, koliko god bila rana trudnoća nema riječi utjehe… drži se draga, nadam se da će ti sve otići brzo i da nam se brzo oporaviš 💚 mi smo tu 💋
A ne znam sto reci. Evo sad brisem nos ide sukrvica i to dosta. Prije mi nije isla, jedino kad bi kapi za nos koristila duze vrijeme. Ide samo kad ga brisem. Vidjet cemo iskreno. Pisem vam ove simptome, ali ne nadam se previse. Temperatura je niska. Cekam Mallu, Rastiku i druge eksperte za bazalnu temperaturu da meni nepismenoj objasne.
Hvala ti puno na pozitivnoj vibri.
I srce mi zadnjih noci kuca ko ludo, jucer popodne isto, danas ujutro isto. Kratak dah. Bila sam na sistematskom gdje su mjerili tlak, radili ekg i nalaze krvi. Sve je uredno. Inace bi hipohondar u meni zabrijao na najgore. Moguce od ludog vremena. Tjesim se. Jer nemam visok tlak, naprotiv nizi.
Malo sam glupa danas. Mozak mi je na stand by 😂😂😂 rekla si da pratis temp tek par dana jel tako?
Ako da, onda se nemoj pouzdavat u nju jos. 😉
Ja dok sam ju mjerila bi dobivala cudne grafove ako bi se budila tokon noci tako da sam odustala bas zbog toga jer ja pred mengu uzasno spavam, slabo jako, stalno se budim.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Lelaja sam imala treskavicu u svakoj T prije nego šta je kasnije, a i kasnije !!! Po meni je to jako dobar znak!!! Držim fige da uskoro potvrdiš plusić 🤞🏻💛
Lallajako mi je žao , znam kako je, koliko god bila rana trudnoća nema riječi utjehe… drži se draga, nadam se da će ti sve otići brzo i da nam se brzo oporaviš 💚 mi smo tu 💋
A ne znam sto reci. Evo sad brisem nos ide sukrvica i to dosta. Prije mi nije isla, jedino kad bi kapi za nos koristila duze vrijeme. Ide samo kad ga brisem. Vidjet cemo iskreno. Pisem vam ove simptome, ali ne nadam se previse. Temperatura je niska. Cekam Mallu, Rastiku i druge eksperte za bazalnu temperaturu da meni nepismenoj objasne.
Hvala ti puno na pozitivnoj vibri.
I srce mi zadnjih noci kuca ko ludo, jucer popodne isto, danas ujutro isto. Kratak dah. Bila sam na sistematskom gdje su mjerili tlak, radili ekg i nalaze krvi. Sve je uredno. Inace bi hipohondar u meni zabrijao na najgore. Moguce od ludog vremena. Tjesim se. Jer nemam visok tlak, naprotiv nizi.
Malo sam glupa danas. Mozak mi je na stand by 😂😂😂 rekla si da pratis temp tek par dana jel tako?
Ako da, onda se nemoj pouzdavat u nju jos. 😉
Ja dok sam ju mjerila bi dobivala cudne grafove ako bi se budila tokon noci tako da sam odustala bas zbog toga jer ja pred mengu uzasno spavam, slabo jako, stalno se budim.
pratim ju dva dana hahahahahahaa ma pusti me vidis da sam budala :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Spominjete bolove u trbuhu…. Mene stalno nesto bolucka dole i gin je rekla da mi je to od mioma. Ak vas cure boli dole mimo O ili menge forsirajte preglede. Nemojte se ljutit, ali nije normalno da boli. Vjerujte mi.
Evo bas zbog tog konstatnog bola ja nemogu da skuzim kad je O.. inace imam miom 2cm na straznjem zidu materice i nije rastao i nije me bolilo nista do zadnja dva mjeseca.. Jel mislis da postoji mogucnost da iz cista mira pocne da boli? ili raste?
Hej draga, ja ti imam miom. I dalje miruje. Dvije godine je na 10mm. Rekla mi je ginek na sistematskom i potvrdila dva ginekologa da nece smetat T. Oni ti mogu pocet rast. Naprotiv specifično je za njih. Moze ih bit i vise. Kad si zadnji put bila na kontroli?
(Ja proslu srijedu pa sam mirna).
Meni dvije frendice imaju endometr i operirale su. Sad su na kontracepciji jer ne planiraju T. Jedna druga je imala slijepljene jajovode, operacijom su počistili (nisu izvadili) i sad je ok.
One se nisu žalile na bolove ni jedna. Iako je za endometr to svojstveno. Jedna imala na jajniku 1/3 morali izvadit, a druga na maternici.
Imas li kakve bolove zbog mioma?
Ja za sve sto sam zakukala gin, da imam cudne bolove, ranije smedjarenje... Za sve je rekla da bi miomi mogli biti uzrok. Nasla mi je 21.1. Tri mioma i polip a prije tjedan, dva na prohodnosti jajovoda mi govori dr da imam miome i ja kazem je, znam i polip. Govori on da polip ne vidi... A pila sam u medjuvremenu vrkutu pa ko zna, mozda je i otisao. 🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure, meni napokon krenuli grčevi, hahahahaha. Pa makar da se nadam :D Već se zabrinula da baš nikakve neću imat, osim što me dva dana malo bockalo peckalo, al niš posebno. Juhuhu imam barem još (nadam se) pet dana za maštanjeLilo, kako si nam?
Eto me lelo nisam bas najbolje sretna sam jer sam jucer kupila parnu postaju od philipsa napokon ali cini se da sam se razboljela grlo me oce ubit boli me uzas samo smrcam kasljem ko konj bas onako muski i tak sva sam nikakva cekam dan d ne obracam paznju na nista pa cemo vidjet sta ce bit
Kako si ti vidim kod tebe sve ukazuje na dobro nadam se da ce ti bit plusic 🤗
pa draga moja prije prehlada i pad imuniteta ukazuju nego moje uobičajene stvari tako da...ali slažem se ne treba se opterećivati, ja kao i svaka naravno uvijek se nadam, ali ovaj put nisam onako nabrijana kao da je to - to. prije bi se iznenadila da je, nego da nije.
uuu najbolje su te pegle :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji