Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    21. Veljača 2020. 16:01

Ja sad opet radila cb i naravno krug (ne bliži se O)..sad mi ništa nije jasno ...uvijek kad trebam iz lijevog ovulorati cudni mi testovi za O budu 😱 nez sta bih rekla ponivit cu opet u jutro pa ću viditi šta će biti...Jer inače bude 2 dana smajli ako će doći do O...još mi se kuja tjera nije mi dosta moje muke 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 16:07

justagirl2201

Hej curkice… evo pisnula ja jos jedan CB i tamnimo!!! Evo slike:
    https://ibb.co/nMvLFC8
    Sad mi nekako sve dolazi da bi to ovaj put moglo bit to 😁

Divno, to je sigurno to!! I još je popodnevni urin, čestitam ti od srca!!!

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 16:09

Pepika

Nova19

Cvjetić pa to zvuci obećavajuće 👏👏👏 kada piskis??
    Cure koje su iz ZG, gdje se nalaze ti testici za T u mulleru na trgu? Bila od puta ali nisam našla (nisam ni pitala jer je uvijek velika gužva)…
    Sve ste mi tu super i mislim da je naše druženje mrak 😁
    I kada potonemo nekako se bodrimo i bude sve lakše! I stvarno se duboko nadam da ćemo sve uskoro na bebe jesen/zima 2020-2021 🤞🏻🥰

Nisam u zg ali kod mene su u mulleru testovi za T i O kod kondoma i lubrinakta pa kontam da su svugdje tako

na trgu su ti pored lubrikanata i kondoma koji su odmah u stepenice e pa sa desne strane polica :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 16:10

ana.b.

Ja sad opet radila cb i naravno krug (ne bliži se O)..sad mi ništa nije jasno …uvijek kad trebam iz lijevog ovulorati cudni mi testovi za O budu 😱 nez sta bih rekla ponivit cu opet u jutro pa ću viditi šta će biti…Jer inače bude 2 dana smajli ako će doći do O…još mi se kuja tjera nije mi dosta moje muke 😅

hahahhahahahhahahahahahahahaahha :))))))) uskladila se i ona :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 16:11

Pipin

Anitram1982

Pipin

Ne srecna vijest kao od justagirlali napravila sam sad zadnju lh trkicu koju imam i cini mi se da svjetli. Da li je moguce da je ono ipak bio pik? Mislim pokrili smo jucer, i danas cemo. Cisto me zanima da li je moguce da jepik bio izmedu rano ujutro i sad i nisam to uhvatila…

Moguce da 😉 al glavno da ste pokrili 👍

Ok :D ajme sto su meni komplicirane ove trakicehvala Anitram! Racunam ja kao pik danas i NEocekivanu za 14 dana od sutra

Sretno draga :) Neka bude dobitni :*

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Raštika
    21. Veljača 2020. 16:14

ana.b.

Ja sad opet radila cb i naravno krug (ne bliži se O)..sad mi ništa nije jasno …uvijek kad trebam iz lijevog ovulorati cudni mi testovi za O budu 😱 nez sta bih rekla ponivit cu opet u jutro pa ću viditi šta će biti…Jer inače bude 2 dana smajli ako će doći do O…još mi se kuja tjera nije mi dosta moje muke 😅

Jesi provjeravala jajovode? Meni lijevi ne radi tako da su mi sanse u startu za zatrudnit 50%. Na zadnjem uzv mi je gin vidjela O na lijevom jajniku a za desni je rekla da je mlad. Nisam nista pitala, ali na prohodnosti jajovoda su mi rekli da lijevi uopce ne vide, ko da ga i nema. Tako da se moram nadati da je o bila s desne strane. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Mala2323
    21. Veljača 2020. 16:24

Nova19

Cvjetić pa to zvuci obećavajuće 👏👏👏 kada piskis??
    Cure koje su iz ZG, gdje se nalaze ti testici za T u mulleru na trgu? Bila od puta ali nisam našla (nisam ni pitala jer je uvijek velika gužva)…
    Sve ste mi tu super i mislim da je naše druženje mrak 😁
    I kada potonemo nekako se bodrimo i bude sve lakše! I stvarno se duboko nadam da ćemo sve uskoro na bebe jesen/zima 2020-2021 🤞🏻🥰

Hihi. Pa ja planiram ili sutra pišniti ili preksutra, jer ju preksutra ne trebam dobiti. 🥵 Iako evo i dalje neke grčiće lagane imam :) 

+ 26.12.2020🖤

Mina 29
    21. Veljača 2020. 16:34

justagirl2201

Hej curkice… evo pisnula ja jos jedan CB i tamnimo!!! Evo slike:
    https://ibb.co/nMvLFC8
    Sad mi nekako sve dolazi da bi to ovaj put moglo bit to 😁

Čestitke draga ❤️❤️❤️❤️❤️ to je već plus
    Čekam te na jesenskim bebama.. Između nas je svega par dana razlike 🥰🥰🥰💘

• justagirl2201
    21. Veljača 2020. 16:38

Hvala draga Mina!! Meni sve to jos nevjerovatno...jos brijem da cu dobit M u pon...samo nek M sluzbeno zakasni...onda cu bit mirnija ❤❤❤

sanja0508
    21. Veljača 2020. 16:41

justagirl2201

Hvala draga Mina!! Meni sve to jos nevjerovatno…jos brijem da cu dobit M u pon…samo nek M sluzbeno zakasni…onda cu bit mirnija ❤❤❤

Cestitaaaaaam! Faliti ces nam na ovoj temi, ali bjezi sto prije na drugu i pripremi teren za nas ostale da ti se brzo pridruzimo 😂🥰❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.