Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    21. Veljača 2020. 12:11

Pepika

Nina12

Pepika

Bas su krenili ➕ 😊 bas mi je drago zbog toga, ako se tako nastavi svi cemo brzo na drugu temu😃

Dolazim od doktorice, radila sam komplet krvnu sliku sve je OK, jedino TSH je 2.4, negdje sam procitala da bi idealno za trudnocu bilo ispod 2? 🤔

Po app O bi trebala biti danas ali nikakvih naznaka nema…

Ja sam imala TSH 2,51 i endokrinolog rekao moramo ga spustiti i za 6 sedmica letrox 25mg spao na 0,90 i kaze doktor idealno

Budem bas ginekologinji napomenula taj TSH pa cu vidjet jer dok opce prakse ne vidi problem

Ja mislim da oni ne vide problem jer nr geldaju na T. To je super razina unutar intervala generalno, ali ne za T. Mada sam cula da je od 2-2.5 isto ok

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mallla
    21. Veljača 2020. 12:22

LeLa kraljice, 7dpo počela mjeriti 😂 Vrh! Ma zanemari temp. Neće ti ništa reći. Moraš imat omjer tj. Usporedbu prije O i nakon O da bi nešto mogla zaključit... Ovako se opusti i lovaj obe druge simptome 😉

url=https://lilypie.com]

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 12:26

Mallla

LeLa kraljice, 7dpo počela mjeriti 😂 Vrh! Ma zanemari temp. Neće ti ništa reći. Moraš imat omjer tj. Usporedbu prije O i nakon O da bi nešto mogla zaključit… Ovako se opusti i lovaj obe druge simptome 😉

Hahahhaahhahaahhaha. A hocu, nema mi druge. 
    Hvala ti.  

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Pipin
    21. Veljača 2020. 13:10

Moj ginekolog tvrdi da je TSH 2-2,5 ok za trudnocu i ne treba intervencija

Nina12
    21. Veljača 2020. 13:40

I moj ginekolog nije nista rekao za tsh niti za poviseni prolaktin dok je endokrinolog odmah reagovao i rekao da mora biti ispod 2 i prolaktin na donjoj granici.. A vidim da su razlicita misljenja

Pipin
    21. Veljača 2020. 13:43

Moj je 2,41, kaze ok i nema zapreka zacecu. Citam negdje mora biti 2, ali vjerovat cu mu...valjda je to ok.

21. Veljača 2020. 13:47

kristinak

Meni je danas 11Dpo sutra bi trebala dobiti vjesticu jer su mi uvijek skolski ciklusi. Vidjet cemo…od simptoma isto sve kao u jucer samo me trbuh ne boli vise nista…

Jel tebi uvijek lutealna faza 11 dana ili? Mislim ne bi te uzrujavala ni nista ako nema potrebe al obicno bude izmedu 12 i 14 dana..jos kod nikog nisam cula da je lutealna trajala samo 11 dana kada zuto tijelo ima vijek trajanja 12-14 dana pa mi tu nesto ne zvuci dobro... ili krivo racunas nesto ili bi mogla sa svojim doktorom vidjeti je li to sve normalno jer ovako na prvu ne zvuci bas da prokrvaris prije nego zuto tijelo i propadne...pretpostavljam da dobro racunas ciklus?

Kiky 🥰
    21. Veljača 2020. 13:54

crnerupe

kristinak

Meni je danas 11Dpo sutra bi trebala dobiti vjesticu jer su mi uvijek skolski ciklusi. Vidjet cemo…od simptoma isto sve kao u jucer samo me trbuh ne boli vise nista…

Jel tebi uvijek lutealna faza 11 dana ili? Mislim ne bi te uzrujavala ni nista ako nema potrebe al obicno bude izmedu 12 i 14 dana..jos kod nikog nisam cula da je lutealna trajala samo 11 dana kada zuto tijelo ima vijek trajanja 12-14 dana pa mi tu nesto ne zvuci dobro… ili krivo racunas nesto ili bi mogla sa svojim doktorom vidjeti je li to sve normalno jer ovako na prvu ne zvuci bas da prokrvaris prije nego zuto tijelo i propadne…pretpostavljam da dobro racunas ciklus?

Sutra mi je 27dc uglavnom mi je ciklus 27-28 dana. Zadnhu sam dobila 26.01. I to dva dana prije pa sam tako i aracuna a O mi je bila na 15 ili 16dc nisam sigurna tocno ali po ttakica.a.je morala bit tada..

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    21. Veljača 2020. 14:00

Inace mi O bude oko 12-13dc ovaj mjesec mi je nekako kasno. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 14:04

Cure, meni napokon krenuli grčevi, hahahahaha. Pa makar da se nadam :D Već se zabrinula da baš nikakve neću imat, osim što me dva dana malo bockalo peckalo, al niš posebno. Juhuhu imam barem još (nadam se) pet dana za maštanje 
    Lilo, kako si nam? 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.