Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    21. Veljača 2020. 14:12

LeLa2807

Cure, meni napokon krenuli grčevi, hahahahaha. Pa makar da se nadam :D Već se zabrinula da baš nikakve neću imat, osim što me dva dana malo bockalo peckalo, al niš posebno. Juhuhu imam barem još (nadam se) pet dana za maštanjeLilo, kako si nam?

Pa to je super znak!!!

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 14:23

Pipin

LeLa2807

Cure, meni napokon krenuli grčevi, hahahahaha. Pa makar da se nadam :D Već se zabrinula da baš nikakve neću imat, osim što me dva dana malo bockalo peckalo, al niš posebno. Juhuhu imam barem još (nadam se) pet dana za maštanjeLilo, kako si nam?

Pa to je super znak!!!

A ne znam stvarno. Za vikend sam si rekla da se moram opustit sa mm. sutra idem na masazu tako da mi misli budu u necem drugom. 
    MarinaLin, kad mama ide u RH da budeš opet malo aktivnija, fališ 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Miakamo
    21. Veljača 2020. 14:27

Cure koje su pisale za tsh. Kod mene je zadnji put bio 0.78 a doktorica mi je rekla od 1 do 2 da je idealno mada mislim da 2.5 ne predstavlja nikakav problem. Nije to nista strasno.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

21. Veljača 2020. 14:32

kristinak

Inace mi O bude oko 12-13dc ovaj mjesec mi je nekako kasno.

Dobro,za O je normalno da sece po ciklusima,ali za lutealnu fazu nije normalno da se skracuje ili produzuje,ona je u biti konstanta kod zene pa te zato pitam jel inace dobivas 12.dan nakon O ili dobivas kasnije? Ja recimo po piku kada ga vidim otprilike izracunam kada bi trebala biti O i 14 dana nakon toga racunam kada bi trebala procuriti i do sada mi je uvijek racunica bila ok,ni ranije ni kasnije jer mi O bude od 12-18 ili 19DC zavisi kakav je ciklus,ali mi lutealna faza bude ista pa te zato pitam..Ovulacija ti moze setati kroz ciklus,ali lutealna faza se ne bi trebala skracivati ili produziti ako je sve u redu..sve ovisi koliko ti je lutealna faza pa si unaprijed mozes izracunati kada bi trebala NE dobiti :)

21. Veljača 2020. 14:34

kristinak

crnerupe

kristinak

Meni je danas 11Dpo sutra bi trebala dobiti vjesticu jer su mi uvijek skolski ciklusi. Vidjet cemo…od simptoma isto sve kao u jucer samo me trbuh ne boli vise nista…

Jel tebi uvijek lutealna faza 11 dana ili? Mislim ne bi te uzrujavala ni nista ako nema potrebe al obicno bude izmedu 12 i 14 dana..jos kod nikog nisam cula da je lutealna trajala samo 11 dana kada zuto tijelo ima vijek trajanja 12-14 dana pa mi tu nesto ne zvuci dobro… ili krivo racunas nesto ili bi mogla sa svojim doktorom vidjeti je li to sve normalno jer ovako na prvu ne zvuci bas da prokrvaris prije nego zuto tijelo i propadne…pretpostavljam da dobro racunas ciklus?

Sutra mi je 27dc uglavnom mi je ciklus 27-28 dana. Zadnhu sam dobila 26.01. I to dva dana prije pa sam tako i aracuna a O mi je bila na 15 ili 16dc nisam sigurna tocno ali po ttakica.a.je morala bit tada..

Znaci O ti je bila 9/10.2?

Kiky 🥰
    21. Veljača 2020. 14:34

Evo lh od maloprije
    https://ibb.co/tpfntjQ  presvijetla je za trudnocu tako da mogu otpisati ovaj mjesec isto....nemam testa pa sam pisnula malo na trakicu ovu sto imam ali vec bi trebalo biti jako tamno da jesam...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• snje
    21. Veljača 2020. 14:35

Pozdrav cure!
    Želim vam svima (a bome i sebi)  debele pluseve, duple crtice ili koju god manifestaciju pozitivnog testa na trudnoću :-)
    A, sad, vidim da ste verzirane korisnice lh trakica pa me zanimaju vaše preporuke :-) Naime, koristila sam trakice kupljene preko e-baya i imala hrpu problema s njima, vjerojatno zato što previše vode ločem :-) pa sam ovulaciju 1x uspjela uloviti. Imam ih još neku količinu tih trakica, ali im je rok istekao u 12.mj 2019 pa razmišljam o kupovini Clearblue digitalnog testa, možda ću imati manje problema s njim nego s ovim trakicama :-) Ako među vama ima neka koja se natankava vodom kao ja, a uspijeva uloviti O trakicama, molim da podijeli s kojima je hvata :-) Hvala unaprijed!

Nova19
    21. Veljača 2020. 14:36

Cvjetić pa to zvuci obećavajuće 👏👏👏 kada piskis??
    Cure koje su iz ZG, gdje se nalaze ti testici za T u mulleru na trgu? Bila od puta ali nisam našla (nisam ni pitala jer je uvijek velika gužva)...
    Sve ste mi tu super i mislim da je naše druženje mrak 😁
    I kada potonemo nekako se bodrimo i bude sve lakše! I stvarno se duboko nadam da ćemo sve uskoro na bebe jesen/zima 2020-2021 🤞🏻🥰

Kiky 🥰
    21. Veljača 2020. 14:36

crnerupe

kristinak

crnerupe

kristinak

Meni je danas 11Dpo sutra bi trebala dobiti vjesticu jer su mi uvijek skolski ciklusi. Vidjet cemo…od simptoma isto sve kao u jucer samo me trbuh ne boli vise nista…

Jel tebi uvijek lutealna faza 11 dana ili? Mislim ne bi te uzrujavala ni nista ako nema potrebe al obicno bude izmedu 12 i 14 dana..jos kod nikog nisam cula da je lutealna trajala samo 11 dana kada zuto tijelo ima vijek trajanja 12-14 dana pa mi tu nesto ne zvuci dobro… ili krivo racunas nesto ili bi mogla sa svojim doktorom vidjeti je li to sve normalno jer ovako na prvu ne zvuci bas da prokrvaris prije nego zuto tijelo i propadne…pretpostavljam da dobro racunas ciklus?

Sutra mi je 27dc uglavnom mi je ciklus 27-28 dana. Zadnhu sam dobila 26.01. I to dva dana prije pa sam tako i aracuna a O mi je bila na 15 ili 16dc nisam sigurna tocno ali po ttakica.a.je morala bit tada..

Znaci O ti je bila 9/10.2?

Po meni je bila 10.2 po bolovila i trakici

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 14:37

kristinak

Evo lh od maloprije
    https://ibb.co/tpfntjQ presvijetla je za trudnocu tako da mogu otpisati ovaj mjesec isto….nemam testa pa sam pisnula malo na trakicu ovu sto imam ali vec bi trebalo biti jako tamno da jesam…

pa meni se ne čini ni da je jako svijetlo :) ja sad ne znam jel to baš uvijeeeek pravilo da ako si T lh bude ful tamna ili tako ne mora biti?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.