Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    21. Veljača 2020. 14:53

LeLa2807

Raštika

LeLa2807

Nova19

Lelaja sam imala treskavicu u svakoj T prije nego šta je kasnije, a i kasnije !!! Po meni je to jako dobar znak!!! Držim fige da uskoro potvrdiš plusić 🤞🏻💛
    Lallajako mi je žao , znam kako je, koliko god bila rana trudnoća nema riječi utjehe… drži se draga, nadam se da će ti sve otići brzo i da nam se brzo oporaviš 💚 mi smo tu 💋

A ne znam sto reci. Evo sad brisem nos ide sukrvica i to dosta. Prije mi nije isla, jedino kad bi kapi za nos koristila duze vrijeme. Ide samo kad ga brisem. Vidjet cemo iskreno. Pisem vam ove simptome, ali ne nadam se previse. Temperatura je niska. Cekam Mallu, Rastiku i druge eksperte za bazalnu temperaturu da meni nepismenoj objasne.
    Hvala ti puno na pozitivnoj vibri.

I srce mi zadnjih noci kuca ko ludo, jucer popodne isto, danas ujutro isto. Kratak dah. Bila sam na sistematskom gdje su mjerili tlak, radili ekg i nalaze krvi. Sve je uredno. Inace bi hipohondar u meni zabrijao na najgore. Moguce od ludog vremena. Tjesim se. Jer nemam visok tlak, naprotiv nizi.

Malo sam glupa danas. Mozak mi je na stand by 😂😂😂 rekla si da pratis temp tek par dana jel tako?
    Ako da, onda se nemoj pouzdavat u nju jos. 😉
    Ja dok sam ju mjerila bi dobivala cudne grafove ako bi se budila tokon noci tako da sam odustala bas zbog toga jer ja pred mengu uzasno spavam, slabo jako, stalno se budim.

pratim ju dva dana hahahahahahaa ma pusti me vidis da sam budala :D

😂😂😂😂 Pusti onda temp ovaj ciklus, nemoj se pouzdavat jos u nju. 😉 
    Ne ide nam ni ovo ludo vrijeme vaniu prilog. Ja svaki slobodni tren iskoristim na suncu al zato oko 6 kad udjem u kucu, smrzavam se. Moram se istusirat vrelom vodom da dodjem sebi. 😂😂😂 Al ja sam posebna sto se tog tica, ne podnosimp proljece ni jesen😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 15:02

Raštika

Imas li kakve bolove zbog mioma?
    Ja za sve sto sam zakukala gin, da imam cudne bolove, ranije smedjarenje… Za sve je rekla da bi miomi mogli biti uzrok. Nasla mi je 21.1. Tri mioma i polip a prije tjedan, dva na prohodnosti jajovoda mi govori dr da imam miome i ja kazem je, znam i polip. Govori on da polip ne vidi… A pila sam u medjuvremenu vrkutu pa ko zna, mozda je i otisao. 🤞

Raštika, nemam bolove nikakve. meni su oduvijek bolovi kad imam M samo je pitanje jesu li toliko jaki da mi ni brufen od 600 ne ublaži ili malo manji. ali ostalih tegoba nemam. ja sam i počela pit vrkutu primarno radi mioma - jer sam čitala da kao pomaže. meni miruje dvije godine, dakle 1cm mi je, možda malo manje. ali miomi zaista znaju boljet ako su veći to mi je rekla dr.

Lilo, odmaraj i opusti se da brzo ozdraviš. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 15:03

😂😂😂😂 Pusti onda temp ovaj ciklus, nemoj se pouzdavat jos u nju. 😉
    Ne ide nam ni ovo ludo vrijeme vaniu prilog. Ja svaki slobodni tren iskoristim na suncu al zato oko 6 kad udjem u kucu, smrzavam se. Moram se istusirat vrelom vodom da dodjem sebi. 😂😂😂 Al ja sam posebna sto se tog tica, ne podnosimp proljece ni jesen😂😂😂

Raštika, onda neću više mjeriti ovaj ciklus čisto da se ne nerviram nego da još imam par dana života u iščekivanju.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

sanja0508
    21. Veljača 2020. 15:07

Cure moje, evo udostojila sam se ugovoriti pregled u medico poliklinici.
    Uzela sam neki program, idem prvo kod interniste, pa ekg, pa labaratorijske pretrage krvi, kompletna pretraga urina, ginekolog, papa test, vaginalni UZ, UZ dojki, UZ abdomena. Dobila sam termin 15.3, ali imamo putovanje u Italiju na par dana pa sam ga rezervirala pocetkom 4 mj.
    Nema sale ima da napravim cijeli servis na sebi. Beba mora doci kad-tad 🤣🥰

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 15:10

sanja0508

Uzela sam neki program, idem prvo kod interniste, pa ekg, pa labaratorijske pretrage krvi, kompletna pretraga urina, ginekolog, papa test, vaginalni UZ, UZ dojki, UZ abdomena. Dobila sam termin 15.3, ali imamo putovanje u Italiju na par dana pa sam ga rezervirala pocetkom 4 mj.

Bravo Sanja, ja sam isto sve to pregledala uz još ekg i oči. :) Uživajte u Italiji :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

jelenajelena
    21. Veljača 2020. 15:16

Lala,jako mi je zao😥😥drzi se,saljem ti jedan veeeeelikiiiii zagrljaj🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

sanja0508
    21. Veljača 2020. 15:19

LeLa2807

sanja0508

Bravo Sanja, ja sam isto sve to pregledala uz još ekg i oči. :) Uživajte u Italiji :)

Evo sada i ja gledam imam u tom programu i EKG. Ajde super. Ostaje mi onda jedino stitnjaca. I onda bude sve kako treba MM isto ide na preglede. Jer zasto bi musko islo prvo? Bolje neka zena to obavi, pa ce onda on 🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙

sanja0508
    21. Veljača 2020. 15:21

Lala jako bi je zao. Uz tebe smo i drzi se. 
    Evo nedavno sam pricala kako je moja kolegica sa posla ostala trudna. I sada mi javi da bebici ne kuca srce. Uzasno i pretesko. Ne zelim nikome tako nesto. Ali tu smo uz vas koliko mozemo biti. I ako nikako bar rijeci utjehe da pruzimo 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙

Ginny
    21. Veljača 2020. 15:23

Sanja super, ja sam bila na tom sistematskom misec dana prije nego sam ostala trudna 💪😎 bio je ukljucen i uvz stitnjace 🤔
    Meni su ciklusi od 25-28 dana, o mi je 14-15dan,lutealna mi nikad nije bila 14dana, bar ovih par ciklusa kad san pratila 😂🙈 evo zadnji ciklus je bila 11dana,O je bila 14dc a ciklus je ukupno trajao 25 dana 😏

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• justagirl2201
    21. Veljača 2020. 15:24

Hej curkice... evo pisnula ja jos jedan CB i tamnimo!!! Evo slike:
    https://ibb.co/nMvLFC8
    Sad mi nekako sve dolazi da bi to ovaj put moglo bit to 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.