Sto se taj TSH vidi u nalazu od krvi sto radimo kod doktorice opce prakse? Imam i ja nalaz od proslog mjeseca pa cu malo pogledat nisam isla za tim
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sto se taj TSH vidi u nalazu od krvi sto radimo kod doktorice opce prakse? Imam i ja nalaz od proslog mjeseca pa cu malo pogledat nisam isla za tim
Mislim da ne, moraju zatražit. Meni na aistematakom je pisalo zasebno ta pretraga. Al bavi oko mozda ima. Prosle godine su mi vadili t3 t4 ove ne.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
U principu ne, ja sam bas trazila od TSH, vitamina, zeljeza i sl da bude sve gore
Bokić svima.
Evo i mene za 2 dana trebam ne dobiti. A po svemu sudeći ne znam evo hoću li dobit. Sinoć me uhvatila neka mučnina, i naravno povračala sam 2 puta.. Temperatura ne spada ispod 37.0, a i sinoć sam dobila nekakve grčeve dolje, i dolje kod jajnika onako kao da osjetim neku težinu.
Evo hodam već s uloškom, iskreno se nadam da će po ovim simptomima, pogotovo mučnina i povraćanje ipak ovaj mjesec biti nešto. 🥰🥰
+ 26.12.2020🖤
Bokić svima.
Evo i mene za 2 dana trebam ne dobiti. A po svemu sudeći ne znam evo hoću li dobit. Sinoć me uhvatila neka mučnina, i naravno povračala sam 2 puta.. Temperatura ne spada ispod 37.0, a i sinoć sam dobila nekakve grčeve dolje, i dolje kod jajnika onako kao da osjetim neku težinu.
Evo hodam već s uloškom, iskreno se nadam da će po ovim simptomima, pogotovo mučnina i povraćanje ipak ovaj mjesec biti nešto. 🥰🥰
Super zvuci mislim da je to to. Kad ces pisnut testic?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Bas su krenili ➕ 😊 bas mi je drago zbog toga, ako se tako nastavi svi cemo brzo na drugu temu😃
Dolazim od doktorice, radila sam komplet krvnu sliku sve je OK, jedino TSH je 2.4, negdje sam procitala da bi idealno za trudnocu bilo ispod 2? 🤔
Po app O bi trebala biti danas ali nikakvih naznaka nema…
Ja sam imala TSH 2,51 i endokrinolog rekao moramo ga spustiti i za 6 sedmica letrox 25mg spao na 0,90 i kaze doktor idealno
SITUACIJA!!! hahahha
Napravim cb test(za ovulaciju) koji pokazuje 4 najplodnija dana (znači 2 dana bude blicajući smajli i onda 2 dana neblicajuci što znači pik). Jučer mi je bio krug (O nije blizu) i danas obični smajl što znači pik 🤔🤔🤔 e ovo mi se još nije desilo 😅😅😅 šta vi mislite jeli greška ili je stvarno pik 🤦♀️
ja nisam nikad skužila da blica? prvi put čujem :) meni su uvijek dva dana smajlić (po mom nekom izračunu nakon ta dva dana je O) i prije i poslije budu krugovi:) Di si kupila taj?
Da to su ovi ljubicasti što dedektiraju 4 najplodnija dana. Naručujem ih tu u njemačkoj preko amazona. S njima mi je najlakše detektirati plodne dane ...još 3 dana prije O je dobro pa se mogu pripremiti, samo što mi je evo ovo danas malo zbunjujuće bilo
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bokić svima.
Super zvuci mislim da je to to. Kad ces pisnut testic?
Danas ću baš kupiti u Mulleru par komada. Koji su tamo najbolji?
+ 26.12.2020🖤
Bas su krenili ➕ 😊 bas mi je drago zbog toga, ako se tako nastavi svi cemo brzo na drugu temu😃
Dolazim od doktorice, radila sam komplet krvnu sliku sve je OK, jedino TSH je 2.4, negdje sam procitala da bi idealno za trudnocu bilo ispod 2? 🤔
Ja sam imala TSH 2,51 i endokrinolog rekao moramo ga spustiti i za 6 sedmica letrox 25mg spao na 0,90 i kaze doktor idealno
Meni ako ne upali jos dva ciklusa trazit cu da mi daju nesto.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Budem bas ginekologinji napomenula taj TSH pa cu vidjet jer dok opce prakse ne vidi problem
Sortiraj odgovore
Najstariji