LeLa navijam kao nikad. Sve mi dobro zvuci. Probaj se opustiti, zaokupi misli i nemoj duboko gledati simptome.
Ja sam mjesece prije T imala hrpu simptoma i bila sigurna da je T i nista. Mjesec kad jesam bila T puno manje simptoma, tek sam kasnije povezala da su to simptomi, nisam ih povezala na prvu. Svaki mjesec, ciklus, T i zena su drugaciji i sve cemo imati drugacije simptome. Drzim palceve za tebe!
Bas se nekako osjecam vec sad kao da cu dobiti... upravo mi javila jos jedna kolegica da je trudna eto svi oko mene trudni :)
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Bas se nekako osjecam vec sad kao da cu dobiti… upravo mi javila jos jedna kolegica da je trudna eto svi oko mene trudni :)
KristinaK - nema odustajanja dok ne stigne!!! Mozda si bas ti T isto ovaj mjesec! Osijecaj jako lako zavara,
Spominjete bolove u trbuhu…. Mene stalno nesto bolucka dole i gin je rekla da mi je to od mioma. Ak vas cure boli dole mimo O ili menge forsirajte preglede. Nemojte se ljutit, ali nije normalno da boli. Vjerujte mi.
Evo bas zbog tog konstatnog bola ja nemogu da skuzim kad je O.. inace imam miom 2cm na straznjem zidu materice i nije rastao i nije me bolilo nista do zadnja dva mjeseca.. Jel mislis da postoji mogucnost da iz cista mira pocne da boli? ili raste?
Hej draga, ja ti imam miom. I dalje miruje. Dvije godine je na 10mm. Rekla mi je ginek na sistematskom i potvrdila dva ginekologa da nece smetat T. Oni ti mogu pocet rast. Naprotiv specifično je za njih. Moze ih bit i vise. Kad si zadnji put bila na kontroli?
(Ja proslu srijedu pa sam mirna).
Meni dvije frendice imaju endometr i operirale su. Sad su na kontracepciji jer ne planiraju T. Jedna druga je imala slijepljene jajovode, operacijom su počistili (nisu izvadili) i sad je ok.
One se nisu žalile na bolove ni jedna. Iako je za endometr to svojstveno. Jedna imala na jajniku 1/3 morali izvadit, a druga na maternici.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela stvarno ti simptomi zvuče obećavajući 👏👏👏 jedva čekam da pišneš 👌👌 bit će tu plusića kao u priči 💛💚💙❤️💜
LeLa navijam kao nikad. Sve mi dobro zvuci. Probaj se opustiti, zaokupi misli i nemoj duboko gledati simptome.
Ja sam mjesece prije T imala hrpu simptoma i bila sigurna da je T i nista. Mjesec kad jesam bila T puno manje simptoma, tek sam kasnije povezala da su to simptomi, nisam ih povezala na prvu. Svaki mjesec, ciklus, T i zena su drugaciji i sve cemo imati drugacije simptome. Drzim palceve za tebe!
Draga Pipin hvala ti od srca. Ja sam prosli mjesec imala bas grčeve i bila sam sigurna. Ovaj NISTA. Tu i tamo bockanje nego, ali vise sa desne strane nego lijeve gdje je bila O. Zato sam nekako od starta vise prema tome da nisam. Da vidim plus ne bi vjerovala jer uvijek sam mislila da zene koje su T to jednostavno osjete. Ah romantik u meni. :D
Draga Kristina, od srca zelim da nas razveselis. A i sve svoje najmilije.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela stvarno ti simptomi zvuče obećavajući 👏👏👏 jedva čekam da pišneš 👌👌 bit će tu plusića kao u priči 💛💚💙❤️💜
Hvala ti puno. Ma znate sta i nakon razočarenja opet nekako ova zajednica i pozitiva nas zena koje se drzimo jedna uz drugu i bodrimo je najvaznije. Jer sam sigurna da cemo bas sve ostvariti nase zelkene trudnoce.
U ovom vremenu negativnosti gdje se svi ismijavaju po drugim društvenim mrezama ovdje nisam od ni jedne vidjela neki ruzan posprdni komentar. To je tako divno.
Jedva cekam da se i dalje druzimo na nekim jesenskom zimskim bebama. 😍
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Pipin, marinalin, crnerupe, temp se ne mice sa toplomjera zivonog ujutro jucer danas 36.3. Jucer kad me ledara lovila 36. Tjesit cu se da topl ne radi hahahaha ali odustajem sad.
A marina tebi raste to je super!!!
Sad ću te ispitat. Koliko već dana ili ciklusa mjeriš? Kolika ti je prije O a kolika iza O? Kojom metodom mjeriš i kojim toplomjerom, koliko minuta mjeriš?
Vjeruj i mene ta temp zbunjuje i ja sam prošli ciklus baš par dana poslije O počela mjeriti o onda ovaj mj se razbolila pa opet nisam mjerila tj nisam upisivala, i tek prije 2 dana sam opet počela upisivati i vjeruj ništa mi nije jasno 🤣🤣
Sa kojim toplomjerom mjeris, kontam da uzmem digitalni?
Digitalni ja koristim i mjerim uvijek oralno
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lalla žao mi je što prolaziš kroz ovo. Znam kako se osjeća jer sam i sama to prošla, ja sam morala na kiretazu. Samo budi hrabra i jaka. Možda te utjwši činjenica da sam nakon kiretaze ostala trudna u 1.ciklusu pokušavanja, imalo smo 5mjeseci pauzu između toga.
Justagirl tebi čestitke na plusiću, samo neka još tamni tamni i sve bude super 😊.
Meni je danas 4dpo, jedi o što oskećam je više puta u toku dana probadanja na lijevoj strani jajnika, s taj me probadao i kada je O bila. Vidjet ćemo kroz 10-ak dana kako će završiti. Bilo bi tako lijepo da M dobije plusić za rođendanski poklon 😍❤️.
Sortiraj odgovore
Najstariji