Bas su krenili ➕ 😊 bas mi je drago zbog toga, ako se tako nastavi svi cemo brzo na drugu temu😃
Dolazim od doktorice, radila sam komplet krvnu sliku sve je OK, jedino TSH je 2.4, negdje sam procitala da bi idealno za trudnocu bilo ispod 2? 🤔
Po app O bi trebala biti danas ali nikakvih naznaka nema...
Bas su krenili ➕ 😊 bas mi je drago zbog toga, ako se tako nastavi svi cemo brzo na drugu temu😃
Dolazim od doktorice, radila sam komplet krvnu sliku sve je OK, jedino TSH je 2.4, negdje sam procitala da bi idealno za trudnocu bilo ispod 2? 🤔
Po app O bi trebala biti danas ali nikakvih naznaka nema…
Meni je 2.16 tako da nisam ni ja bajna...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Anitram ne pijem aspirin, nitko mi nije rekao da ga pijem, a i nebi ga smjela piti zbog astme. Malena je imala termin 7.4., rođena je 9.3., malo veća palčica. Da, dobro kažes, tek dok se busa bude vidjela tek onda joj reći, zato ne smijem nikome više osim roditelja da se nebi netko izlanuo a to nikak ne želimo.
Aha razumijem sada. A ribica mala 🤩. Ma da bolje. Ja da sam tak u situaciji isto bi postupila.
Morat cu ako je ovo pravi + hitno povecat terapiju...sad je mozda i viši 😑
Lela zvuce mj tvoji simptomi obecavajuce!!! Drzim 🤞 za kišu plusića!!!
Morat cu ako je ovo pravi + hitno povecat terapiju…sad je mozda i viši 😑
Lela zvuce mj tvoji simptomi obecavajuce!!! Drzim 🤞 za kišu plusića!!!
Ma sigurno ti je pravi plus, baci odmah trudnicke prasine po nama. Ja nisam nikad bila na terapiji ali ako bude + isto cu morat razgovarat sa dr da mi vadi i one T3 T4 jer sad su mi tsh i tumorske markere za stitnu sve ok.
Hvala ti justagirl, ali ne znam bas. Cudno mi je to sve. Zaglolicale ste mi maštu obraćajući paznju na tu jezu tj zimicu koju sam imala sinoc i koja me probudila. Jedino mi je to nesto drugacije.
Vidjet ćemo. Hvala vam.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
SITUACIJA!!! hahahha
Napravim cb test(za ovulaciju) koji pokazuje 4 najplodnija dana (znači 2 dana bude blicajući smajli i onda 2 dana neblicajuci što znači pik). Jučer mi je bio krug (O nije blizu) i danas obični smajl što znači pik 🤔🤔🤔 e ovo mi se još nije desilo 😅😅😅 šta vi mislite jeli greška ili je stvarno pik 🤦♀️
ja nisam nikad skužila da blica? prvi put čujem :) meni su uvijek dva dana smajlić (po mom nekom izračunu nakon ta dva dana je O) i prije i poslije budu krugovi:) Di si kupila taj?
Idem sad u 3mj kod gin na pregled da vidi kakva je situacija s jajnicima i sl, zadnji put sam bila u 8mj na redovitom pregledu i papi i bilo je sve super ali sam tad jos bila na kontracepciji pa me sad bas zanima dal je i bez njih sve uredu pa ju budem odmah i za TSH pitala posto je dok.opce prakse rekla da je to dobro
Idem sad u 3mj kod gin na pregled da vidi kakva je situacija s jajnicima i sl, zadnji put sam bila u 8mj na redovitom pregledu i papi i bilo je sve super ali sam tad jos bila na kontracepciji pa me sad bas zanima dal je i bez njih sve uredu pa ju budem odmah i za TSH pitala posto je dok.opce prakse rekla da je to dobro
Normalno je do 4 i nesto imam bas nalaze u uredu pa cu pogledat, ali kazu za T kao fol ispod 2. Sad ga ti znaj. Meni nis nije komentirala moj preko 2.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji