Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    21. Veljača 2020. 09:46

LeLa2807

Mallla

LeLa2807

Pipin, marinalin, crnerupe, temp se ne mice sa toplomjera zivonog ujutro jucer danas 36.3. Jucer kad me ledara lovila 36. Tjesit cu se da topl ne radi hahahaha ali odustajem sad.
    A marina tebi raste to je super!!!

Sad ću te ispitat. Koliko već dana ili ciklusa mjeriš? Kolika ti je prije O a kolika iza O? Kojom metodom mjeriš i kojim toplomjerom, koliko minuta mjeriš?
    Malla, Rastika, ok ovo što ćete sada pročitati ispast će vrlo needucirano od mene i pripremite se. haha.

Počela sam mjerit jučer, tad sam bila 7DPO, a počela sam jer Marinalin i neke cure mjere (odgovorno cijele cikluse) pa kao da se uključim haha.
    Jučer i danas identična temperatura 36.2/3.
    Mjerim ispod pazuha klasičnim živinim toplomjerom tj. lažem nije živin nego ona inačica iz ljekarne (nije digitalni, jel).
    Sve ove dane se dižem minimalno dva puta u toku noći piškiti. Znači sad ovu noć sam išla leći u 22, digla se u ponoć piškit probudilo me, pa u 4:30 i onda me budilo i u 7 i tad sam stavila mjerit pet minuta i išla odmah na vc.
    Ne pijem puno prije spavanja, ali u toku dana da. Imala sam upalu mjehura, ali riješila sam je se uz lijekove i zaista kad odem piškit toga bude (a ne ono kao kad imaš upalu pa dve kapi).
    Također prije tri dana me navečer ulovila neka zimica i jeza, onda dan poslije nije i jučer (sinoć) opet je. Do te mjere da u ponoć kad sam išla piškit sam se tresla i glava me rasturala. Odmah sam tad mjerila temp. i nisam ju imala (fakat sam mislila da sam dobila temp kao). Danas glava srecom nista.

Znam da sam neozbiljno pristupila mjerenju i da nemam nikakvih prijašnjih rezultata da si usporedim, ali onako laički sam mislila - ok, ako mi je danas 6 dana do neočekivane, odnosno 24DC odnosno 8DPO da bi moja temperatura u svakom slučaju trebala biti barem 36.7/8.

Vjeruj i mene ta temp zbunjuje i ja sam prošli ciklus baš par dana poslije O počela mjeriti o onda ovaj mj se razbolila pa opet nisam mjerila tj nisam upisivala, i tek prije 2 dana sam opet počela upisivati i vjeruj ništa mi nije jasno 🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 09:49

ana.b.

LeLa2807

Mallla

LeLa2807

Pipin, marinalin, crnerupe, temp se ne mice sa toplomjera zivonog ujutro jucer danas 36.3. Jucer kad me ledara lovila 36. Tjesit cu se da topl ne radi hahahaha ali odustajem sad.
    A marina tebi raste to je super!!!

Sad ću te ispitat. Koliko već dana ili ciklusa mjeriš? Kolika ti je prije O a kolika iza O? Kojom metodom mjeriš i kojim toplomjerom, koliko minuta mjeriš?

Vjeruj i mene ta temp zbunjuje i ja sam prošli ciklus baš par dana poslije O počela mjeriti o onda ovaj mj se razbolila pa opet nisam mjerila tj nisam upisivala, i tek prije 2 dana sam opet počela upisivati i vjeruj ništa mi nije jasno 🤣🤣

Sa kojim toplomjerom mjeris, kontam da uzmem digitalni?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kiky 🥰
    21. Veljača 2020. 09:50

Lalla jako mi je zao zbog toga i nema rijeci utjehe samo ti mogu reci drzi se ❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    21. Veljača 2020. 09:51

Meni je danas 11Dpo sutra bi trebala dobiti vjesticu jer su mi uvijek skolski ciklusi. Vidjet cemo...od simptoma isto sve kao u jucer samo me trbuh ne boli vise nista...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Pipin
    21. Veljača 2020. 09:53

kristinak

Meni je danas 11Dpo sutra bi trebala dobiti vjesticu jer su mi uvijek skolski ciklusi. Vidjet cemo…od simptoma isto sve kao u jucer samo me trbuh ne boli vise nista…

Sretnooooo!

Nina12
    21. Veljača 2020. 09:54

Pridruzujem se ekipi bazalna/LH imam jedno pitanje kada vam je najranije bila O? Za cure koje imaju krace cikluse 25-26 dana..

Pipin
    21. Veljača 2020. 09:55

Nina12

Pridruzujem se ekipi bazalna/LH imam jedno pitanje kada vam je najranije bila O? Za cure koje imaju krace cikluse 25-26 dana..

Dobrodosla 

Nova19
    21. Veljača 2020. 10:04

Lela ja sam imala treskavicu u svakoj T prije nego šta je kasnije, a i kasnije !!! Po meni je to jako dobar znak!!! Držim fige da uskoro potvrdiš plusić 🤞🏻💛
    Lalla jako mi je žao , znam kako je, koliko god bila rana trudnoća nema riječi utjehe... drži se draga, nadam se da će ti sve otići brzo i da nam se brzo oporaviš 💚 mi smo tu 💋

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 10:10

Nova19

Lelaja sam imala treskavicu u svakoj T prije nego šta je kasnije, a i kasnije !!! Po meni je to jako dobar znak!!! Držim fige da uskoro potvrdiš plusić 🤞🏻💛
    Lallajako mi je žao , znam kako je, koliko god bila rana trudnoća nema riječi utjehe… drži se draga, nadam se da će ti sve otići brzo i da nam se brzo oporaviš 💚 mi smo tu 💋

A ne znam sto reci. Evo sad brisem nos ide sukrvica i to dosta. Prije mi nije isla, jedino kad bi kapi za nos koristila duze vrijeme. Ide samo kad ga brisem. Vidjet cemo iskreno. Pisem vam ove simptome, ali ne nadam se previse. Temperatura je niska. Cekam Mallu, Rastiku i druge eksperte za bazalnu temperaturu da meni nepismenoj objasne. 
    Hvala ti puno na pozitivnoj vibri. 

I srce mi zadnjih noci kuca ko ludo, jucer popodne isto, danas ujutro isto. Kratak dah. Bila sam na sistematskom gdje su mjerili tlak, radili ekg i nalaze krvi. Sve je uredno. Inace bi hipohondar u meni zabrijao na najgore. Moguce od ludog vremena. Tjesim se. Jer nemam visok tlak, naprotiv nizi. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nina12
    21. Veljača 2020. 10:11

Raštika

Spominjete bolove u trbuhu…. Mene stalno nesto bolucka dole i gin je rekla da mi je to od mioma. Ak vas cure boli dole mimo O ili menge forsirajte preglede. Nemojte se ljutit, ali nije normalno da boli. Vjerujte mi.

Evo bas zbog tog konstatnog bola ja nemogu da skuzim kad je O.. inace imam miom 2cm na straznjem zidu materice i nije rastao i nije me bolilo nista do zadnja dva mjeseca.. Jel mislis da postoji mogucnost da iz cista mira pocne da boli? ili raste?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.