Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    21. Veljača 2020. 09:09

LeLa2807

Pipin, marinalin, crnerupe, temp se ne mice sa toplomjera zivonog ujutro jucer danas 36.3. Jucer kad me ledara lovila 36. Tjesit cu se da topl ne radi hahahaha ali odustajem sad.
    A marina tebi raste to je super!!!

Sad ću te ispitat. Koliko već dana ili ciklusa mjeriš? Kolika ti je prije O a kolika iza O? Kojom metodom mjeriš i kojim toplomjerom, koliko minuta mjeriš? 

url=https://lilypie.com]

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 09:09

Lalla, silno mi je žao radi tvog gubitka, drži se.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Raštika
    21. Veljača 2020. 09:27

LeLa2807

Justagirl, cestitam ti to je plua i rast ce. 🤩🤩

Cure, pitanje, nocas se probudila treskavica me ulovila išla Mjerit temperaturu nemam. Dakle probudila me usred noci. A toplo mi je u sobi i pokrivena sam. I sinoc navečer mi je bilo hladno isla spavat u 21:30, navečer sam neke grcice osjetila dolje. Isla na vc 3 puta usred noci, al ok mozda mi ostalo od upale mjehura mada ju izliječila. Medjutim ono što me brine mjerila temp pod pazuhom ista kao jucer, niska. Sumnjam da prirodno imam nizu od ove. Dakle mogu otpisat pvaj ciklus? Inace nisam mjerila bazalnu krenula sam jucer sa time hahhha.

Ako si se budila tokom noci i onda ujutro mjerila temp ra vrijednist onda nije ispravna. Tako da... Ima nade. 😉 
    Spominjete bolove u trbuhu.... Mene stalno nesto bolucka dole i gin je rekla da mi je to od mioma. Ak vas cure boli dole mimo O ili menge forsirajte preglede. Nemojte se ljutit, ali nije normalno da boli. Vjerujte mi. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    21. Veljača 2020. 09:28

Lalla

Hej cure, na žalost opet imam lose vijesti. Izgubila sam i ovu trudnocu. Moram obaviti jos jedan pregled i vidjeti da li trebam na kiretažu. Nemam volje pisati detalje, ali eto da znate…

A covjece... Ne mogu vjerovati! Drzi se Lalla, ne mogu ni zamisliti kroz sta prolazis. ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aneee
    21. Veljača 2020. 09:30

SITUACIJA!!! hahahha
    Napravim cb test(za ovulaciju) koji pokazuje 4 najplodnija dana (znači 2 dana bude blicajući smajli i onda 2 dana neblicajuci što znači pik). Jučer mi je bio krug (O nije blizu) i danas obični smajl što znači pik 🤔🤔🤔 e ovo mi se još nije desilo 😅😅😅 šta vi mislite jeli greška ili je stvarno pik 🤦‍♀️ 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

21. Veljača 2020. 09:32

ana.b.

SITUACIJA!!! hahahha
    Napravim cb test(za ovulaciju) koji pokazuje 4 najplodnija dana (znači 2 dana bude blicajući smajli i onda 2 dana neblicajuci što znači pik). Jučer mi je bio krug (O nije blizu) i danas obični smajl što znači pik 🤔🤔🤔 e ovo mi se još nije desilo 😅😅😅 šta vi mislite jeli greška ili je stvarno pik 🤦‍♀️

Ja bi rekla kreni u akciju i naredna 4 dana ne prestaj sa akcijom 🤣🤣🤣👍👍👍👍

Pipin
    21. Veljača 2020. 09:34

Anitram1982

ana.b.

SITUACIJA!!! hahahha

I ja 

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 09:38

Mallla

LeLa2807

Pipin, marinalin, crnerupe, temp se ne mice sa toplomjera zivonog ujutro jucer danas 36.3. Jucer kad me ledara lovila 36. Tjesit cu se da topl ne radi hahahaha ali odustajem sad.
    A marina tebi raste to je super!!!

Sad ću te ispitat. Koliko već dana ili ciklusa mjeriš? Kolika ti je prije O a kolika iza O? Kojom metodom mjeriš i kojim toplomjerom, koliko minuta mjeriš?

Malla, Rastika, ok ovo što ćete sada pročitati ispast će vrlo needucirano od mene i pripremite se. haha.

Počela sam mjerit jučer, tad sam bila 7DPO, a počela sam jer Marinalin i neke cure mjere (odgovorno cijele cikluse) pa kao da se uključim haha. 
    Jučer i danas identična temperatura 36.2/3. 
    Mjerim ispod pazuha klasičnim živinim toplomjerom tj. lažem nije živin nego ona inačica iz ljekarne (nije digitalni, jel). 
    Sve ove dane se dižem minimalno dva puta u toku noći piškiti. Znači sad ovu noć sam išla leći u 22, digla se u ponoć piškit probudilo me, pa u 4:30 i onda me budilo i u 7 i tad sam stavila mjerit pet minuta i išla odmah na vc. 
    Ne pijem puno prije spavanja, ali u toku dana da. Imala sam upalu mjehura, ali riješila sam je se uz lijekove i zaista kad odem piškit toga bude (a ne ono kao kad imaš upalu pa dve kapi).
    Također prije tri dana me navečer ulovila neka zimica i jeza, onda dan poslije nije i jučer (sinoć) opet je. Do te mjere da u ponoć kad sam išla piškit sam se tresla i glava me rasturala. Odmah sam tad mjerila temp. i nisam ju imala (fakat sam mislila da sam dobila temp kao). Danas glava srecom nista.

Znam da sam neozbiljno pristupila mjerenju i da nemam nikakvih prijašnjih rezultata da si usporedim, ali onako laički sam mislila - ok, ako mi je danas 6 dana do neočekivane, odnosno 24DC odnosno 8DPO da bi moja temperatura u svakom slučaju trebala biti barem 36.7/8.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    21. Veljača 2020. 09:39

Pipin

Anitram1982

ana.b.

SITUACIJA!!! hahahha

I ja

I ja, krenii :) I uživaj :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Aneee
    21. Veljača 2020. 09:41

Hahaha e ovo me sad baš iznenadilo 😅 cak sam guglala greške kod tih testova ali nisam ništa našla 🤣🤣🤣 imam još trakica i drugih digitalni test ( jer ovaj kad ulovi pik svijetli 2 dana) pa ću probat i njih da se uvjerim 🤣🤣 još sam mislila da će ovaj mj sve kasniti jer sam bila bolesna i još uvijek kašljem 😅 uh izvinite što sam se raspisala al me šokiralo 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.