Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    06. Veljača 2020. 09:17

Mallla daj nam navaci graf da vidimo :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

working_mom
    06. Veljača 2020. 09:35

Marinalin

Working mom koliko dugo radis na bebi?
    Nemas djece?
    Ja pratim trakicama i pocela bazalnu .
    A 6mj radimo bebu.

Imam jedno, uspjeli iz prve, a ciklusi bili katastrofa. Sada pokusavamo od ljeta, nekih 6-7mj. Stigla je M, upravo, sto je bilo ocekivano, samo 3 dana kasnije. Kad bi sada trebala poceti s trakicama? Koji je savjet iskusnih?

• anaid
    06. Veljača 2020. 09:38

working_mom

Marinalin

Working mom koliko dugo radis na bebi?
    Nemas djece?
    Ja pratim trakicama i pocela bazalnu .
    A 6mj radimo bebu.

Imam jedno, uspjeli iz prve, a ciklusi bili katastrofa. Sada pokusavamo od ljeta, nekih 6-7mj. Stigla je M, upravo, sto je bilo ocekivano, samo 3 dana kasnije. Kad bi sada trebala poceti s trakicama? Koji je savjet iskusnih?

Ako su ti ciklusi redovni, pocni za pocetak od 9 dana ciklusa svaki dan popodne, kad trakica pocne tamniti, testiraj 2 ako treba i 3 puta..  kineske trakice su jeftine i super za mjerenje LH tak da ti nije steta piskit vise 😁😁

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

working_mom
    06. Veljača 2020. 09:48

Imam te kineske (nakon sto sam potrosila onih 5 testova), kupila od jedne mame koja je ostala trudna pa joj vise nisu trebale. No vidim da ce mi mozda trebat jos. Isporuke iz kine stopirane, morat cu pretraziti tko opet ima viska :D

Ginny
    06. Veljača 2020. 10:14

working mom dobrodosla i sto prije otisla na trudnice! pogledaj na ebay.uk  za trakice, malo su skuplje od kineskih al prije i dođu  
    meni isto kinezici nikad nisu bacali lazne sjene, cak sam se testirala prije nego sam dobila mengu sad nakon kiretaze kako mi je kasnila i nije bilo ni s od sjene

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Pipin
    06. Veljača 2020. 10:17

Crookshanks

working mom dobrodosla i sto prije otisla na trudnice! pogledaj na ebay.uk za trakice, malo su skuplje od kineskih al prije i dođu
    meni isto kinezici nikad nisu bacali lazne sjene, cak sam se testirala prije nego sam dobila mengu sad nakon kiretaze kako mi je kasnila i nije bilo ni s od sjene

Vidjet cu, nemam nade jer danas po meni nije bilo ni S od sjene. Malo cudno da vecer prije ima, pa jutro ne. Sve nekako vodi ka laznoj sjeni 

Ginny
    06. Veljača 2020. 10:21

tu ti ne mogu pomoc, nikad nisam testirala navecer lol, uvik ujutro sa prvim jutarnjim (prva dva plusica sam pipiskila u 4am hahahah)

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Pipin
    06. Veljača 2020. 10:22

Crookshanks

tu ti ne mogu pomoc, nikad nisam testirala navecer lol, uvik ujutro sa prvim jutarnjim (prva dva plusica sam pipiskila u 4am hahahah)

Sretno vrijeme za tebe 

Ginny
    06. Veljača 2020. 10:23

izgleda da je hahah, mozda to nije stimalo kad zadnjeg plusica hahahahah

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Mallla
    06. Veljača 2020. 10:51

Lalla

Mallla

Ova tamnija je 8dpo na večer nakon 8h ne mokrenja, navodno 25ml, dane prije je bila daleko svjetlija,
    Ovaj deblji test je gravigdnost ultra 10ml napravljen danas u 13h, drugo ili treće mokrenje. Danas sam 9dpo, 29dc.

Čestitam Mallla. Bas mi je drago! Ti si po zadnjoj menstruaciji vise trudna od mene jer meni je danas tek 28 dc ali mi je ovulacija bila 23.1.bas sam sretna jer sjecam te se jos od prosle godine kad sam imala spontani.

Kod mene je uvijek komedija s tim. O mi je bila 20dc, znači 27.1 a ZM 8.1 i onda ako stvarno jesam T bit će opet zbrka kao u prvoj T. Znači imala sam 2 termina 17.12 i 24.12 a rodila 22.12 😂 daj Bože da jesam T pa ću lako za sve drugo... Ugl kako mi nisu pravilni ciklusi onda to doktore uvijek zbuni! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.