Lijep pozdrav svima. Citala sam vas anonimno, ali sada bih imala par pitanja.
Radimo na bebici vec neko vrijeme, ocigledno neuspjesno. Imam skolske cikluse 27/28 dana i ne kasni, dojde u dan. Osjetim ovulaciju (ili bar ono sto bi trebali biti simptomi ovulacije) i osjetim kad trebam dobiti. Zadnji ciklus nabavili lh testove iz ljekarne kako bi pratili kad je ovulacija, 5kom nekih 90kn. Pocela s testiranjem 4 dana prije nego trebala biti ovulacija, no bilo je negativno. Nastavili i druge dane, nista. Kupili jeftinije trakice, nista, testirala sam se sve do par dana prije nego je trebala M stici. No nje nema. Kasni 3 dana, test na trudnocu negativan. Pitanje je, sto se dogadja s M ako nije bilo ovulacije? Normalno da kasni ili da se brinem?
Ako nema ovulacije, nema ni trudnoce, nazalost ali tako je...
Dali imas kakav osjecaj kad je ovulacija, bockanje, probadanje, pulsiranje u jajnicima? Iscjedak ?
Ciklusi mogu biti redoviti i bez ovulacije.
Probaj nadalje koristit metodu trakica + mjerenje bazalne. Ona ti je u dosta velikom postotku siguran pokazatelj da se ovulacija dogodila.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anitram - imala si pravo. Cini se da je sjenu bacao kinez. Svi idu u smecejutros ju ne vidim. Polazem nade u sljedeci ciklus!
Malla - drzim palceve da to fino tamni
Mozda je rano i ne bacaj kineze. Meni su oni skroz ok. Ruzicastu crtu mi stvarno nisu nikad dali ako nisam bila trudna... a sto se tice sjena, koliko sam skuzila i drugi testovi znaju davati sjene.
Ako nema ovulacije, nema ni trudnoce, nazalost ali tako je…
Dali imas kakav osjecaj kad je ovulacija, bockanje, probadanje, pulsiranje u jajnicima? Iscjedak ?
Probaj nadalje koristit metodu trakica + mjerenje bazalne. Ona ti je u dosta velikom postotku siguran pokazatelj da se ovulacija dogodila.
Da, jasno mi je ako nema ovulacije da nema trudnoce :) Sto sa menstruacijom ako nije bilo ovulacije? Da je ocekujem (imam grceve, cicke su osjetljive iako manje nego prijasnjih mjeseci, pms lagan, cak je i muz rekao da se sa mnom da zivit :/ ), ili da dignem paniku i idem ginekologu? Svaki mjesec u vrijeme ovulacije imam bolne i izrazene grudi, grceve, nekada i jake, jedna strana me bas zna trgat, iscjedak, bas klasicni simptomi ovulacije i to nakon prvog poroda postali izrazeniji. Ali prije poroda imala varirajuce cikluse, nikada nisam znala kad ce stic, a sada sve ko urica.
Lalla - hvala na savjetu, ajde da nekome funkcioniraju :). Ma moja sjena je zapravo sivkasta koliko vidim, tako da mislim da je u ovom slucaju lazna!
Lalla - hvala na savjetu, ajde da nekome funkcioniraju :). Ma moja sjena je zapravo sivkasta koliko vidim, tako da mislim da je u ovom slucaju lazna!
Moguce, ali i meni je na 9 dpo bacao neke cudne sjene... ja npr. se ne sjecam kad sam izdrzala preko 6 sati bez piskenja. Po noci se budim redovito piskit vec godinama tako da ti je mozda i zbog toga samo sjena (ako si kao ja).
Moguce, ali i meni je na 9 dpo bacao neke cudne sjene… ja npr. se ne sjecam kad sam izdrzala preko 6 sati bez piskenja. Po noci se budim redovito piskit vec godinama tako da ti je mozda i zbog toga samo sjena (ako si kao ja).
Ma bilo taman nekih 5 i po, 6h bez piskenja, tako da pale sve nade u vodu. Jos i to brljarenje jucer i danas, mislim da se gospoda M najavila ranije, a mene dobro istresirala prije toga nema veze, u nove avanture
Ako nema ovulacije, nema ni trudnoce, nazalost ali tako je…
Da, jasno mi je ako nema ovulacije da nema trudnoce :) Sto sa menstruacijom ako nije bilo ovulacije? Da je ocekujem (imam grceve, cicke su osjetljive iako manje nego prijasnjih mjeseci, pms lagan, cak je i muz rekao da se sa mnom da zivit :/ ), ili da dignem paniku i idem ginekologu? Svaki mjesec u vrijeme ovulacije imam bolne i izrazene grudi, grceve, nekada i jake, jedna strana me bas zna trgat, iscjedak, bas klasicni simptomi ovulacije i to nakon prvog poroda postali izrazeniji. Ali prije poroda imala varirajuce cikluse, nikada nisam znala kad ce stic, a sada sve ko urica.
Mislim da M nakon anovulatornog ciklusa je zapravo normalna, nek me neko ispravi ako grijesim.
Koliko imas godina?
I kod zdravih zena, cak i mladih se moze desit ciklus bez ovulacije a kako godine idu tako moze biti godisnje i nekoliko takvih ciklusa. Nema pravila ali dobro za znati.
Ako ti bude lakse odi na pregled 🤗
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Moguce, ali i meni je na 9 dpo bacao neke cudne sjene… ja npr. se ne sjecam kad sam izdrzala preko 6 sati bez piskenja. Po noci se budim redovito piskit vec godinama tako da ti je mozda i zbog toga samo sjena (ako si kao ja).
Meni niti kinezi ne bacaju sjene 🤣🤣 tak da cim vidim barem i sjenu bude veselje 😋
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Znaci stici ce, samo je malo izgubila put :D
Koliko imas godina?
I kod zdravih zena, cak i mladih se moze desit ciklus bez ovulacije a kako godine idu tako moze biti godisnje i nekoliko takvih ciklusa. Nema pravila ali dobro za znati.
Ako ti bude lakse odi na pregled 🤗
Thx :)
Working mom koliko dugo radis na bebi?
Nemas djece?
Ja pratim trakicama i pocela bazalnu .
A 6mj radimo bebu.
Sortiraj odgovore
Najstariji