lalla tako je, samo pozitivno
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Drage moje evo mene opet molin vas pomoc ,neznam sta cu od sebe ,kako sam krvarila 2 danaa malo nekad nista u danu stalo mi sinoc i jutros i evo sad opet ksd se obrisem ... ginekolog na godisnjem i on kaze da nije to nista mene opet neki strah jel kome tako bilo ...molin vas odgovorite 🤦♀️ menstruaciju triban dobiti u ponediljak...a zadnja bila 16og do 21og
Drage moje evo mene opet molin vas pomoc ,neznam sta cu od sebe ,kako sam krvarila 2 danaa malo nekad nista u danu stalo mi sinoc i jutros i evo sad opet ksd se obrisem … ginekolog na godisnjem i on kaze da nije to nista mene opet neki strah jel kome tako bilo …molin vas odgovorite 🤦♀️ menstruaciju triban dobiti u ponediljak…a zadnja bila 16og do 21og
16-21.1? Ciklusi su ti tako kratki?
Drage moje evo mene opet molin vas pomoc ,neznam sta cu od sebe ,kako sam krvarila 2 danaa malo nekad nista u danu stalo mi sinoc i jutros i evo sad opet ksd se obrisem … ginekolog na godisnjem i on kaze da nije to nista mene opet neki strah jel kome tako bilo …molin vas odgovorite 🤦♀️ menstruaciju triban dobiti u ponediljak…a zadnja bila 16og do 21og
Aaa neznam draga 16og mi je dosa 21 proslo i sad na kalendaru mi pise da tribam dobiti 10og 🤦♀️ meni isto to nekako malo ali tako mi prikaziva 🤦♀️ i sad dobijem nesto crvenkasto ima 3 dana ko menstruacija a nije jer ne tece puno stane jucer i danas opet malo na papirru vidim
Aaa neznam draga 16og mi je dosa 21 proslo i sad na kalendaru mi pise da tribam dobiti 10og 🤦♀️ meni isto to nekako malo ali tako mi prikaziva 🤦♀️ i sad dobijem nesto crvenkasto ima 3 dana ko menstruacija a nije jer ne tece puno stane jucer i danas opet malo na papirru vidim
A zapravo i nisu tako kratki, oprosti, krivo sam racunala. Meni se cini da je to pred-menstrualno krvarenje, nema sto drugo biti
A zapravo i nisu tako kratki, oprosti, krivo sam racunala. Meni se cini da je to pred-menstrualno krvarenje, nema sto drugo biti
Ma nema problema ❤ aaa mozda i trudnoca vidit cu za par dana ...kazu da su prvi simptomi tako...vidit cemo sve
Mislim da implantacijsko krvarenje nikad nije bas krv krv. Ali drzim palceve da se varam!
Hej cure, nisam danas radila test u planu je za sutra. Meni su sad počeli neki kao grčevi pred M, tako da nije isključeno da redovno dobijem M. Graf koji vodim je u suprotnosti s testovima i svim pravilima u vezi temperature i trudnoće ali ništa nije gotovo dok nije gotovo. Vidjet ćemo kako će se situacija dalje odvijati, sve ću vam javljati!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji