Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamala
    06. Veljača 2020. 11:51

Dali je koja imala možda lh i fsh hormone u inverziji? 

Mala

Ginny
    06. Veljača 2020. 13:06

lalla tako je, samo pozitivno 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

zabrinutakata
    06. Veljača 2020. 14:46

Drage moje evo mene opet molin vas pomoc ,neznam sta cu od sebe ,kako sam krvarila 2 danaa malo nekad nista u danu stalo mi sinoc i jutros i evo sad opet ksd se obrisem ... ginekolog na godisnjem i on kaze da nije to nista mene opet neki strah jel kome tako bilo ...molin vas odgovorite 🤦‍♀️ menstruaciju triban dobiti u ponediljak...a zadnja bila 16og do 21og

Pipin
    06. Veljača 2020. 14:49

zabrinutakata

Drage moje evo mene opet molin vas pomoc ,neznam sta cu od sebe ,kako sam krvarila 2 danaa malo nekad nista u danu stalo mi sinoc i jutros i evo sad opet ksd se obrisem … ginekolog na godisnjem i on kaze da nije to nista mene opet neki strah jel kome tako bilo …molin vas odgovorite 🤦‍♀️ menstruaciju triban dobiti u ponediljak…a zadnja bila 16og do 21og

16-21.1? Ciklusi su ti tako kratki? 

zabrinutakata
    06. Veljača 2020. 14:55

Pipin

zabrinutakata

Drage moje evo mene opet molin vas pomoc ,neznam sta cu od sebe ,kako sam krvarila 2 danaa malo nekad nista u danu stalo mi sinoc i jutros i evo sad opet ksd se obrisem … ginekolog na godisnjem i on kaze da nije to nista mene opet neki strah jel kome tako bilo …molin vas odgovorite 🤦‍♀️ menstruaciju triban dobiti u ponediljak…a zadnja bila 16og do 21og

Aaa neznam draga 16og mi je dosa 21 proslo i sad na kalendaru mi pise da tribam dobiti 10og 🤦‍♀️ meni isto to nekako malo ali tako mi prikaziva 🤦‍♀️ i sad dobijem nesto crvenkasto ima 3 dana ko menstruacija a nije jer ne tece puno stane jucer i danas opet malo na papirru vidim 

Pipin
    06. Veljača 2020. 15:16

zabrinutakata

Pipin

zabrinutakata

Aaa neznam draga 16og mi je dosa 21 proslo i sad na kalendaru mi pise da tribam dobiti 10og 🤦‍♀️ meni isto to nekako malo ali tako mi prikaziva 🤦‍♀️ i sad dobijem nesto crvenkasto ima 3 dana ko menstruacija a nije jer ne tece puno stane jucer i danas opet malo na papirru vidim

A zapravo i nisu tako kratki, oprosti, krivo sam racunala. Meni se cini da je to pred-menstrualno krvarenje, nema sto drugo biti

zabrinutakata
    06. Veljača 2020. 15:23

Pipin

zabrinutakata

Pipin

zabrinutakata

A zapravo i nisu tako kratki, oprosti, krivo sam racunala. Meni se cini da je to pred-menstrualno krvarenje, nema sto drugo biti

Ma nema problema ❤ aaa mozda i trudnoca vidit cu za par dana ...kazu da su prvi simptomi tako...vidit cemo sve 

Pipin
    06. Veljača 2020. 15:31

Mislim da implantacijsko krvarenje nikad nije bas krv krv. Ali drzim palceve da se varam!

Mallla
    06. Veljača 2020. 15:36

Hej cure, nisam danas radila test u planu je za sutra. Meni su sad počeli neki kao grčevi pred M, tako da nije isključeno da redovno dobijem M. Graf koji vodim je u suprotnosti s testovima i svim pravilima u vezi temperature i trudnoće ali ništa nije gotovo dok nije gotovo. Vidjet ćemo kako će se situacija dalje odvijati, sve ću vam javljati! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    06. Veljača 2020. 15:38

Evo graf da vidite na što mislim! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.