E cure,
Znate sto mene zanima..
Ja 14og idem kod gin,to ce mi biti 11dpo.
Jel bi mi gin mogla tad nesto vidjeti u maternici?
Mislim da ne ispadnem glupa i velim joj da čačka a da se nist ne vidi..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Evo kao sto vidite, ja sam odlucila biti maksimalno pozitiva, napraviti tiker i veseliti se. A ako ne zavrsi dobro, onda cu plakati i biti tuzna, ali necu dati da me slomi i necu odustati.
Evo kao sto vidite, ja sam odlucila biti maksimalno pozitiva, napraviti tiker i veseliti se. A ako ne zavrsi dobro, onda cu plakati i biti tuzna, ali necu dati da me slomi i necu odustati.
Uopce nemoj razmisljati o tome. Upravo to - samo s pozitivom udi u ovo. Lose je iza vas, a ceka te najljepsih 8 mjeseci!
E cure,
Znate sto mene zanima..
Meni je na 12DPO vidla onaj crni kruzic. Tak da...zavisi...ali prerano da se potvrdi T. Mogla bi ti tada izvaditi krv i uraditi Betu.
AJMEEE, Malla i Lalla (hehe) čestitke od srca <3
Lilo i ja (Lela) - možda se i mi ovako sinkroniziramo, ali sa + haha :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ma nek si ti stavila sticker 👍. Samo pozitiva. Bit ce to sve u redu. 🤗
E cure,
Znate sto mene zanima..
Meni je na 12DPO vidla onaj crni kruzic. Tak da…zavisi…ali prerano da se potvrdi T. Mogla bi ti tada izvaditi krv i uraditi Betu.
Tad mi je 2 dana do neocekivane pa rekooo mozdaaa bi se i moglo :)
No da za betu i ja isto mislim :) zanimalo me bas taj umutrasnji dio :) tnx
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Uopce nemoj razmisljati o tome. Upravo to - samo s pozitivom udi u ovo. Lose je iza vas, a ceka te najljepsih 8 mjeseci!
AJMEEE, Malla i Lalla (hehe) čestitke od srca &lt;3
Lilo i ja (Lela) - možda se i mi ovako sinkroniziramo, ali sa + haha :D
Daj boze haha al evo meni jos nije ni ovulacija bila i vec se ne nadam nicemu. Vec mislim da ce bit ko svaki ciklus do sad-samo jedan debeli minus. Mislim definitivno zelim biti trudna al bas primjetim da sam klonula sad nakon zadnje menge 😐
znas da kad zene "odustanu" ili bolji termin PUSTE, desi se. :) ja u srijedu idem na sistematski prvo da budem sigurna da je utz ok i da dobijem PAPAu. i bakterioloske cu radit tj. platit tamo odmah da sam na miru, onda dalje...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji