Anitram - imala si pravo. Cini se da je sjenu bacao kinez. Svi idu u smece jutros ju ne vidim. Polazem nade u sljedeci ciklus!
Malla - drzim palceve da to fino tamni
Malla čestitke od srca ❤️❤️❤️ Ponovi test u petak da vidimo još tu tvoju divnu crticu 😍
Pipin kupi normalan test i popiski ga, nemoj odmah Ave bacati u vjetar 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Pipin uzmi drugi test 🤔
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ma dosta testova ako dode dode, ako ne onda radim test nakon par dana, ovo je bas stres...
Mallla ajme cestitamm ❤😁
Pipin uzmi neki drugi test 😊
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Ovak, ja jucer opet bila na uzv. Dakle prije 3 tjednaje bia vodeci folikul 19mm i onda je kao ovulacija trebala za dan dva. Krvarenje pocelo proslu srijedu. Jucer na uzv folikul 24 mm pred puknućem dakle. Znaci kad je trebala biti ovulacija nije bila. Kako je moguce da tak sporo raste 😔 i kako je moguce da je taj fulikul pnaj isti od prije 3 tjedna
Da nije cista mozda? Tako je meni bilo. Jel ti radila hormone?
Nije cista.. Baš sam pitala.. Da poslali su me vadit hormone pa ćemo vidjeti 🙄
Malo mi cudno da je tak. Jer da bas tri tjedna stoji isti folikul i tako sporo raste mi je cudno. Jedino sto po mome moze biti cista. I ne znam kak oni mogu vidit na ultrazvuku da nije cista kad je meni moja ginekologica govorila folikul folikul da bi na kraju drugi doktor isto mislio da je folikul a zapravo kad sam vadila hormone nalaze rekli cista. I evo i nakon mjesec dana i dalje stoji. S tim da je bila i M u meduvremenu. Mogla sam ju odavno rijesiti da je moja ginekologica uradila hormone. Al dobro.
A ne znam.. Došli su mi nalazi hormona i sasvin su u redu.. Sutra ih šaljem doktoru da vidim ca ce on reci
Aj super onda. Javi nam da znamo 👍
Ipak nisu baš nalazi. Nisam znala da se gledaju odnosi između njih. Lh je malo veci od fsh sto nije dobro. Nadam se da se to da izregulirati
Mala
Lijep pozdrav svima. Citala sam vas anonimno, ali sada bih imala par pitanja.
Radimo na bebici vec neko vrijeme, ocigledno neuspjesno. Imam skolske cikluse 27/28 dana i ne kasni, dojde u dan. Osjetim ovulaciju (ili bar ono sto bi trebali biti simptomi ovulacije) i osjetim kad trebam dobiti. Zadnji ciklus nabavili lh testove iz ljekarne kako bi pratili kad je ovulacija, 5kom nekih 90kn. Pocela s testiranjem 4 dana prije nego trebala biti ovulacija, no bilo je negativno. Nastavili i druge dane, nista. Kupili jeftinije trakice, nista, testirala sam se sve do par dana prije nego je trebala M stici. No nje nema. Kasni 3 dana, test na trudnocu negativan. Pitanje je, sto se dogadja s M ako nije bilo ovulacije? Normalno da kasni ili da se brinem?
Mallla bravoooo, cestitam i zelim ti puno puno srece 😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩
Ma samo nek nam idu plusici 😍😍😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ova tamnija je 8dpo na večer nakon 8h ne mokrenja, navodno 25ml, dane prije je bila daleko svjetlija,
Ovaj deblji test je gravigdnost ultra 10ml napravljen danas u 13h, drugo ili treće mokrenje. Danas sam 9dpo, 29dc.
Čestitam Mallla. Bas mi je drago! Ti si po zadnjoj menstruaciji vise trudna od mene jer meni je danas tek 28 dc ali mi je ovulacija bila 23.1. bas sam sretna jer sjecam te se jos od prosle godine kad sam imala spontani.
Sortiraj odgovore
Najstariji