Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Veljača 2020. 17:13

Hip_Hopsica

Brunoibrankica mislim da ti nema smisla raditi test prije nego što prođe 10 dana od ovulacije.
    Ja danas nisam dobila pa sam nadobudno pišnula još jedan müllerov test… I kad misliš da će ti oči ispast onda se nazire neka crtica… al s obzirom na dan ciklusa mislim da bi se puno bolje trebalo vidjeti pa mislim da je ovo samo ona evaporacijska crta…
    Evo slikahttps://ibb.co/QDLhmNv

Pa ne moram bas napregnuti oci da bi vidla sjenu. Nadam se da ce biti to to. Mozda je bila kasnija O...svakako ces ponavljat test jel?

Mallla
    06. Veljača 2020. 17:16

Hiphopsica pa vidim sjenu jasno bez najmanjeg napora! Ne mislim da je evaporacijska.

url=https://lilypie.com]

Hip_Hopsica
    06. Veljača 2020. 17:19

Pa za sada nema M, ako ne dobijem do sutra ujutro svakako ću ponoviti test. Budemo vidjeli... heheheh kako ide ona stara narodna: hope for the best,  expect the worst. 
    Držite fige cure...🤗

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Kiky 🥰
    06. Veljača 2020. 17:34

Meni danas 12dc jos nema ni pika ni ovulacije...trakica ista kao i sve ove dane svijetla..mozda me ovaj mj zaobidje ovulacija

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

06. Veljača 2020. 17:44

Evo meni 13DC a jucer i danas imam ljepljivi prozirni iscjedak i nesto me zezaju jajnici,pretpostavljam da se O sprema? 😎🥱🤞🏻
    Hopsica vidim i ja kod tebe jasno bez naprezanja pa drzim fige da to krene tamniti kako spada 🤞🏻😃🙈

Kiky 🥰
    06. Veljača 2020. 17:47

Hip_Hopsica

Pa za sada nema M, ako ne dobijem do sutra ujutro svakako ću ponoviti test. Budemo vidjeli… heheheh kako ide ona stara narodna: hope for the best, expect the worst.
    Držite fige cure…🤗

I ja vidim bez naprezanja super drzim 🤞 da ovaj put bude dobitan !!!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Brunoibrankica
    06. Veljača 2020. 17:50

Hip_Hopsica

Brunoibrankica mislim da ti nema smisla raditi test prije nego što prođe 10 dana od ovulacije.
    Ja danas nisam dobila pa sam nadobudno pišnula još jedan müllerov test… I kad misliš da će ti oči ispast onda se nazire neka crtica… al s obzirom na dan ciklusa mislim da bi se puno bolje trebalo vidjeti pa mislim da je ovo samo ona evaporacijska crta…
    Evo slikahttps://ibb.co/QDLhmNv

Neću još raditi test... Al pitam .... Nakon koliko radite testove. 
    I meni se jako pokvario ten. Mozda je tu i nervoza uzrok. 

06. Veljača 2020. 17:50

Hip hopsica ma nemas brige teudnoca je definitivno👌
    Samo da bude sad dalje sve ok a hoce👌
    Sta imas djece vec?ili?

Ginny
    06. Veljača 2020. 17:55

Hip hopsica lipo se vidi 😎
    Kristinak nisam upratila koliki su ti ciklusi inace? Meni je bila svijetla crta do 13dc i onda tamna, i cb je pokazao smajlica taj dan. Mislila sam ds cu morat odgonetavat jel dovoljno tamna al valjda kod mene odjednom potamni 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Mallla
    06. Veljača 2020. 18:00

Brunoibrankica kada imam kineze krenem odmah nakon O, a ovako mislim da najranije 10dpo može nešto pokazat, a 12dpo bi bio najrealniji. Nisam ti ja mjerodavna 😂😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.