Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    05. Veljača 2020. 21:45

Malllaaa znaci ja vidim lijepe crte... jeeeeee neka tamne jos vise ❤️❤️❤️🤩🤩🤩🤩🤩
    Ces pisnut sutra isto ili???
    Bas bi voljela da si T od srca 💋💋💋❤️❤️

Mallla
    05. Veljača 2020. 21:50

Znate mene, ako nisam radila test prije M nisam ništa napravila 😂😂
    Hvala vam cure na okicama sokolovim i neka mi se ispune vaše željice, trudim se ostati smirena do dana D, a onda ćemo već lakše disati... I naravno želim vidjeti pravu debelu crtu.
    Mislila sam u Petak radit ponovo osim ako mi sutra dođe plaća pa neću moć odolit. 

url=https://lilypie.com]

Hip_Hopsica
    05. Veljača 2020. 21:53

Mail-a vide se sjenice... 🤗🤗🤗
    Super, sad samo pozitiva i sve će biti OK. 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

05. Veljača 2020. 22:04

Mallla ja citam citam i sad ocekujem slike ono morat cemo se naprezat u trazenju sjena crtica,kad ono kod tebe je to toliko jasno da..mislim ne znam kako su druge cure dozivjele tvoje testove,al ja evo gledam i od srece mi suze cure dok ovo pisem jer mi je toliko drago kao da sam ja u pitanju i zelim ti od srca kao i svakoj drugoj curki ovdje da je to veliki,debeli plus i jedna jako jako ogromna beta koja ce u 10mj biti mali smotuljak 😍😍😍😊🥳🙈🥰

05. Veljača 2020. 22:08

Breskva

Pozdrav cure,kako ste danas?
    Ja evo radila ujutro test,danas sam 7 dpo
    Ja cak nesto vidim,pa onda ne vidim 🤦‍♀️😅
    To je first response njega prvi put koristim,vidite li sta vi?

Breskva,ja tu ne vidim nista al vjerojatno zato sto sam u nekoj fazi da apsolutno nista ne vidim osim ako nije vidljivo iz aviona ali ako druge cure nesto vide,pa onda drzim fige da se stvarno vidi i da pocne tamniti kako spadaaa 🤞🏻🥰

Mallla
    05. Veljača 2020. 22:19

crnerupe

Malllaja citam citam i sad ocekujem slike ono morat cemo se naprezat u trazenju sjena crtica,kad ono kod tebe je to toliko jasno da..mislim ne znam kako su druge cure dozivjele tvoje testove,al ja evo gledam i od srece mi suze cure dok ovo pisem jer mi je toliko drago kao da sam ja u pitanju i zelim ti od srca kao i svakoj drugoj curki ovdje da je to veliki,debeli plus i jedna jako jako ogromna beta koja ce u 10mj biti mali smotuljak 😍😍😍😊🥳🙈🥰

❤️Hvala, ja se nadam da će sve biti u redu. Uvijek sam pozitivna al sam sad i prestrašena.... Ja nam svima želim da čim prije sve dobijemo plusiće i onda smotuljke sreće. Sad mi se stalno vraćaju sjećanja na rodilište i malu bebu i pomisao koliko je zapravo dug put do tog trenutka. Samo evo sad mi je želja da ovdje bude stvarno riječ o T i da sve bude u redu! 

Mina 29
    05. Veljača 2020. 22:22

Mala ovo je tak lijepo vidjeti prolaziti sa tobom i sa ostalima svaki dan svaku novu vijest, simptom ma sve.
    Baš sam sretna da se svakoj polako želje ostvaruju.. Tako znam da će i ostalima svanuti ovako lijepa crtica ko tvoja.. 

Ja ti odmah čestitam.. Ovo je jako lijepa crtica. ❤️
    Želim da bude svakim danom sve tamnija.. Dok je dođe tvoja srečica

Mallla
    05. Veljača 2020. 22:31

Hvala MARINA, hoće svanut će nam svima, i onaj dan kad gledaš pored sebe malo biće i ne možeš vjerovati da je to čarobna kombinacija nas i naših muževa. Sad gledam svoju malu i samo mi se vraćaju slike tih trenutaka 😇🥰

Aneee
    05. Veljača 2020. 22:39

Mallla čestitam ti od srca i nadam se da ćemo ti se i mi ostale brzo pridružiti u trudnickim danima 🤰🏼😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mina 29
    05. Veljača 2020. 22:58

Mallla

Hvala MARINA, hoće svanut će nam svima, i onaj dan kad gledaš pored sebe malo biće i ne možeš vjerovati da je to čarobna kombinacija nas i naših muževa. Sad gledam svoju malu i samo mi se vraćaju slike tih trenutaka 😇🥰

Daaaa... I ja gledam u svoga..spava . I jedva čekam da opet sve to prolazim 🥰
    Godina je dobro krenula.. Svaki mjesec plusići.. I to više njih.. Jedva čekam svoj.. 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.