Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabrinutakata
    06. Veljača 2020. 15:38

Pipin

Mislim da implantacijsko krvarenje nikad nije bas krv krv. Ali drzim palceve da se varam!

A neki kazu da moze biti a i sta sam citaala da moze biti ali kao sluzavo tako je i meni

Brunoibrankica
    06. Veljača 2020. 15:53

Pozz svima.... 
    Nemam vremena pisati, ali vas svake večeri čitam.... 
    Ekipa me već poznaje....znaju da mi je nagužvano i ludo.... Prodali smo stan prije dva dana, danas predali papire za novi kredit APN ..  Na faksu je pala prva 5tica, ali u svemu tome mali mi ima gripu. 
    U temperaturi 4 dana. 
    A ja..... 26.1. folikul je bio 17 mm, a 29.1. vise ga nije bilo, rekao je gin da je samo neka mrlja koja bi mogla ukazati da je ovulacija bila. .. ili nije.... Ko to zna , al da to nesto se vidi, odnose smo imali ... Al ja nisam imala nikakve simptome ov, 
    Silno želim bit trudna i to mi u glavi stvara metež. 
    Šta kažete kad bi test mogao ista pokazati ?!? Pošto su neredovite m, ali sam na klomifenu treci mjesec. 
    Hvala vam
    Sveee vas pozdravljam i čestitam plusicama 😘😘😘😘😘

Hip_Hopsica
    06. Veljača 2020. 16:44

Brunoibrankica mislim da ti nema smisla raditi test prije nego što prođe 10 dana od ovulacije.
    Ja danas nisam dobila pa sam nadobudno  pišnula još jedan müllerov test... I kad misliš da će ti oči ispast onda se nazire neka crtica... al s obzirom na dan ciklusa mislim da bi se puno bolje trebalo vidjeti pa mislim da je ovo samo ona evaporacijska crta...
    Evo slika https://ibb.co/QDLhmNv

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

06. Veljača 2020. 16:47

Hip hopsica
    Pa to je sjena ,nije evoporacijska😱
    Ajme pa mozda si trudna👌😱😱😱

• anaid
    06. Veljača 2020. 16:47

Mallla

Evo graf da vidite na što mislim!

Hmmmm ali nista ne mora znaciti, svejedno je visa...
    Bas me zanima kak ce sutra..  di si slozila da ti pise na hrvatski ? Ovi simptomici ispod. 😂😂😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

06. Veljača 2020. 16:48

Imala si kasni implantaciju✔️
    Simptomi?

Breskva
    06. Veljača 2020. 17:07

Mallla,meni sve ovo izgleda odlicno,jedva cekam da pisnes test,bas nekako vjerujem da je to to! 🥰🤞🤞
    Kod mene situacija je ta da sam danas 8 dpo,test nisam pisnula,mislim da cu sutra ujutro.
    Nemam nikakve grceve uopce,sise i dalje ne bole... ali ni jedan dan. Svako toliko ih mlatnem 😂 ali nista.
    Osjecam se odlicno, pa cemo sutra znati vise.😅
    Ovo je moj graf 

Lalla
    06. Veljača 2020. 17:10

Uf, hip_hopsice, ta crta izgleda obecavajuce. 

Hip_Hopsica
    06. Veljača 2020. 17:10

Marinalin, hvala na podršci...ako ne dobijem večeras sutra ujutro ću ponoviti test. Iskreno malo me strah i da ne bude opet neuspješno... nažalost sa tim imam iskustva. A što se simptoma tiče, malo jače bolne grudi, bio mi se ten pokvario al sad se popravio i malo neki grčići u trbuhu i umor. Al mislim, to su sve i klasični PMS simptomi pa ne bih tome neku pretjeranu pozornost dala... vidjeti ću kako će se situacija dalje razvijati.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Lalla
    06. Veljača 2020. 17:12

Breskva

Mallla,meni sve ovo izgleda odlicno,jedva cekam da pisnes test,bas nekako vjerujem da je to to! 🥰🤞🤞
    Kod mene situacija je ta da sam danas 8 dpo,test nisam pisnula,mislim da cu sutra ujutro.
    Nemam nikakve grceve uopce,sise i dalje ne bole… ali ni jedan dan. Svako toliko ih mlatnem 😂 ali nista.
    Osjecam se odlicno, pa cemo sutra znati vise.😅
    Ovo je moj graf

Pisnula je ona vec, ako nisi vidjela. Vec joj je ful tamna crta. I tvoj graf izgleda jako obecavajuce!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.