Mislim da implantacijsko krvarenje nikad nije bas krv krv. Ali drzim palceve da se varam!
A neki kazu da moze biti a i sta sam citaala da moze biti ali kao sluzavo tako je i meni
Pozz svima....
Nemam vremena pisati, ali vas svake večeri čitam....
Ekipa me već poznaje....znaju da mi je nagužvano i ludo.... Prodali smo stan prije dva dana, danas predali papire za novi kredit APN .. Na faksu je pala prva 5tica, ali u svemu tome mali mi ima gripu.
U temperaturi 4 dana.
A ja..... 26.1. folikul je bio 17 mm, a 29.1. vise ga nije bilo, rekao je gin da je samo neka mrlja koja bi mogla ukazati da je ovulacija bila. .. ili nije.... Ko to zna , al da to nesto se vidi, odnose smo imali ... Al ja nisam imala nikakve simptome ov,
Silno želim bit trudna i to mi u glavi stvara metež.
Šta kažete kad bi test mogao ista pokazati ?!? Pošto su neredovite m, ali sam na klomifenu treci mjesec.
Hvala vam
Sveee vas pozdravljam i čestitam plusicama 😘😘😘😘😘
Brunoibrankica mislim da ti nema smisla raditi test prije nego što prođe 10 dana od ovulacije.
Ja danas nisam dobila pa sam nadobudno pišnula još jedan müllerov test... I kad misliš da će ti oči ispast onda se nazire neka crtica... al s obzirom na dan ciklusa mislim da bi se puno bolje trebalo vidjeti pa mislim da je ovo samo ona evaporacijska crta...
Evo slika https://ibb.co/QDLhmNv
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Hip hopsica
Pa to je sjena ,nije evoporacijska😱
Ajme pa mozda si trudna👌😱😱😱
Evo graf da vidite na što mislim!
Hmmmm ali nista ne mora znaciti, svejedno je visa...
Bas me zanima kak ce sutra.. di si slozila da ti pise na hrvatski ? Ovi simptomici ispod. 😂😂😂😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Mallla,meni sve ovo izgleda odlicno,jedva cekam da pisnes test,bas nekako vjerujem da je to to! 🥰🤞🤞
Kod mene situacija je ta da sam danas 8 dpo,test nisam pisnula,mislim da cu sutra ujutro.
Nemam nikakve grceve uopce,sise i dalje ne bole... ali ni jedan dan. Svako toliko ih mlatnem 😂 ali nista.
Osjecam se odlicno, pa cemo sutra znati vise.😅
Ovo je moj graf
Marinalin, hvala na podršci...ako ne dobijem večeras sutra ujutro ću ponoviti test. Iskreno malo me strah i da ne bude opet neuspješno... nažalost sa tim imam iskustva. A što se simptoma tiče, malo jače bolne grudi, bio mi se ten pokvario al sad se popravio i malo neki grčići u trbuhu i umor. Al mislim, to su sve i klasični PMS simptomi pa ne bih tome neku pretjeranu pozornost dala... vidjeti ću kako će se situacija dalje razvijati.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Mallla,meni sve ovo izgleda odlicno,jedva cekam da pisnes test,bas nekako vjerujem da je to to! 🥰🤞🤞
Kod mene situacija je ta da sam danas 8 dpo,test nisam pisnula,mislim da cu sutra ujutro.
Nemam nikakve grceve uopce,sise i dalje ne bole… ali ni jedan dan. Svako toliko ih mlatnem 😂 ali nista.
Osjecam se odlicno, pa cemo sutra znati vise.😅
Ovo je moj graf
Pisnula je ona vec, ako nisi vidjela. Vec joj je ful tamna crta. I tvoj graf izgleda jako obecavajuce!
Sortiraj odgovore
Najstariji