Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    05. Veljača 2020. 20:50

Okeeeej mallllaaaa ajmeeeee daj slike odmah!!! 🤞🤞🤞😁😁🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰🥰

• justagirl2201
    05. Veljača 2020. 20:55

Malla SLIKEEE!!!

Mallla
    05. Veljača 2020. 20:56

Ova tamnija je 8dpo na večer nakon 8h ne mokrenja, navodno 25ml, dane prije je bila daleko svjetlija, 
    Ovaj deblji test je gravigdnost ultra 10ml napravljen danas u 13h, drugo ili treće mokrenje. Danas sam 9dpo, 29dc. 

url=https://lilypie.com]

05. Veljača 2020. 20:57

Malllaaaaaa 💕👍👍👍🙏🏽🙏🏽Juhuuuu

• justagirl2201
    05. Veljača 2020. 21:04

Malla jesu to sve testovi na T?? Pa ti si trudna ženo!!!!!❤❤❤❤❤❤❤

05. Veljača 2020. 21:04

Malla koje simptome imas od O??

Kiky 🥰
    05. Veljača 2020. 21:10

Mallla

Ova tamnija je 8dpo na večer nakon 8h ne mokrenja, navodno 25ml, dane prije je bila daleko svjetlija,
    Ovaj deblji test je gravigdnost ultra 10ml napravljen danas u 13h, drugo ili treće mokrenje. Danas sam 9dpo, 29dc.

Jeeeee pa ti mozes slavit to je plus ko kuca velik !!😁😁😁😁

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

05. Veljača 2020. 21:13

Malamala

Anitram1982

Malamala

Anitram1982

Malamala

Ovak, ja jucer opet bila na uzv. Dakle prije 3 tjednaje bia vodeci folikul 19mm i onda je kao ovulacija trebala za dan dva. Krvarenje pocelo proslu srijedu. Jucer na uzv folikul 24 mm pred puknućem dakle. Znaci kad je trebala biti ovulacija nije bila. Kako je moguce da tak sporo raste 😔 i kako je moguce da je taj fulikul pnaj isti od prije 3 tjedna

Da nije cista mozda? Tako je meni bilo. Jel ti radila hormone?

Nije cista.. Baš sam pitala.. Da poslali su me vadit hormone pa ćemo vidjeti 🙄

Malo mi cudno da je tak. Jer da bas tri tjedna stoji isti folikul i tako sporo raste mi je cudno. Jedino sto po mome moze biti cista. I ne znam kak oni mogu vidit na ultrazvuku da nije cista kad je meni moja ginekologica govorila folikul folikul da bi na kraju drugi doktor isto mislio da je folikul a zapravo kad sam vadila hormone nalaze rekli cista. I evo i nakon mjesec dana i dalje stoji. S tim da je bila i M u meduvremenu. Mogla sam ju odavno rijesiti da je moja ginekologica uradila hormone. Al dobro.

A ne znam.. Došli su mi nalazi hormona i sasvin su u redu.. Sutra ih šaljem doktoru da vidim ca ce on reci

Aj super onda. Javi nam da znamo 👍

Mallla
    05. Veljača 2020. 21:15

Ono gore zeleno što se vidi to su LH a ova dva bijela su HCG. Za sad držite samo fige da stvarno je T i da opstane, da ne bude opet biokemijska ako je T u pitanju. 
    Znači nikakve specijalne simptome nemam, ovo sve što oajećam znalo je i prije biti kroz cikluse (napuhnute grudi, povremeno bockanje jajnika, naleti vrućine u glavi, bol u donjem dijelu leđa, žgaravica).  Na 5 dpo mi se pojavio iscjedak jako sličan ovulacijskom al bjelo žut i sklizak, osjećaj vlažnosti ma kao da je O u tijeku, taj iscjedak imam cijelo vrijeme... Inače u ovo vrijeme bude creamy. 7dpo u noći me u tbuhu uhvatio jak grč kojj me probudio, pomislila sam wtf šta je ovo biće puklo žuto tijelo (negativna misao naravno). Izašle su mi još i dvije tri bubuljice na grudima što baš se i ne događa. Ono što mi je čudno je niska bazalna temp. 36.6 bila je na 36.8 dva dana i onda pala na 36.6 i ne mrda.... E sad ako se pokaže da je T ovo ćemo joj pripisati, ako ne onda samo još duži PMS popis. 

url=https://lilypie.com]

Ginny
    05. Veljača 2020. 21:26

Mala wooowhoooo prave crte a ne sjene🙌🙌
    Pipin radi test, ne zezaj!
    Breskva priviđa mi se neka crta 🤔
    Zabrinuta doc ce i nas plus 😘 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.