Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2020. 19:30

Breskva

Pozdrav cure,kako ste danas?
    Ja evo radila ujutro test,danas sam 7 dpo
    Ja cak nesto vidim,pa onda ne vidim 🤦‍♀️😅
    To je first response njega prvi put koristim,vidite li sta vi?

Isto kao i kod curka. Malo vidim malo ne vidim 🙈

05. Veljača 2020. 19:45

Martina i ja pijem sok od cikle
    Al bas ciklu nemogu jest😂😂😂😂

05. Veljača 2020. 19:46

Jedva i sok popijem😂😂
    Kupila sam maticnu mlijec zbog hpv 😂

Malamala
    05. Veljača 2020. 19:50

Anitram1982

Malamala

Anitram1982

Malamala

Ovak, ja jucer opet bila na uzv. Dakle prije 3 tjednaje bia vodeci folikul 19mm i onda je kao ovulacija trebala za dan dva. Krvarenje pocelo proslu srijedu. Jucer na uzv folikul 24 mm pred puknućem dakle. Znaci kad je trebala biti ovulacija nije bila. Kako je moguce da tak sporo raste 😔 i kako je moguce da je taj fulikul pnaj isti od prije 3 tjedna

Da nije cista mozda? Tako je meni bilo. Jel ti radila hormone?

Nije cista.. Baš sam pitala.. Da poslali su me vadit hormone pa ćemo vidjeti 🙄

Malo mi cudno da je tak. Jer da bas tri tjedna stoji isti folikul i tako sporo raste mi je cudno. Jedino sto po mome moze biti cista. I ne znam kak oni mogu vidit na ultrazvuku da nije cista kad je meni moja ginekologica govorila folikul folikul da bi na kraju drugi doktor isto mislio da je folikul a zapravo kad sam vadila hormone nalaze rekli cista. I evo i nakon mjesec dana i dalje stoji. S tim da je bila i M u meduvremenu. Mogla sam ju odavno rijesiti da je moja ginekologica uradila hormone. Al dobro.

A ne znam.. Došli su mi nalazi hormona i sasvin su u redu.. Sutra ih šaljem doktoru da vidim ca ce on reci

Mala

• Anitor
    05. Veljača 2020. 20:12

Moji nalazi hormona i inzulina sa ogtt su isto gotovi. Hormoni ok, ali inzulin previsoka, najvise do sada. A kao pod terapijom sam. Ali to mi je samo znak da ocito moram preci na prehranu samo meso i povrce. Skroz me sad taj nalaz dotukao. Ovulacija se kao blizu ali sad sam izgubila nadu i kakvu. Moram prvo rijesiti taj inzulin i secer jer mislim da dok to ne rijesi nece biti nista ni od trudnoce. 

Anchyy
    05. Veljača 2020. 20:34

Marinalin

Danas cujem kako je jedna cura s 37 god isla na pretragu hormona i jbt ona u menopauzi prijevremenoj😱😱😱😱😔😔
    Sad sam vec zabrinuta😱
    Da barem nisam to cula danas
    Ali ako meni Pik bude na trakicama valjda nisam u klimsksu😂😱😱😱

Ja s 39 😁

Anchyy
    05. Veljača 2020. 20:38

Marinalin

Jedva i sok popijem😂😂
    Kupila sam maticnu mlijec zbog hpv 😂

Kakvu i gdje ? Mora bit zamrznuta..

Anchyy
    05. Veljača 2020. 20:38

Anchyy

Marinalin

Danas cujem kako je jedna cura s 37 god isla na pretragu hormona i jbt ona u menopauzi prijevremenoj😱😱😱😱😔😔
    Sad sam vec zabrinuta😱
    Da barem nisam to cula danas
    Ali ako meni Pik bude na trakicama valjda nisam u klimsksu😂😱😱😱

Ja s 39 😁

I sve savršeno 😊

Mallla
    05. Veljača 2020. 20:40

Marinalin ajde malo za promjenu čitaj pozitivne priče, baš navalila sebi naći manu 😂 Dok se ne dokaže suprotno zdrava si. Negativne priče nas samo zavlače u crnilo a treba nam motivacija!
    Justagirl2201 čini mi se da tamni i da je deblja pa mislim da će pik uskoro. 
    Nove cure dobrodošle!
    Pipin ajmo test, Anitram je uvela pravilo od trećeg odbrojavanja. 
    Breskva vidim nešto, crtu, ili je želim vidit.... Al vidim!
    I sad moja saga.... Imala sam kineske testove neke cassete od proizvođača kojeg sam prije znala uzimati i nikad me nije zafrkavao. I tako sam se krenula igrati na 5dpo i dobila tamnu LH trakicu pa sam napravila i HCG, pomislila ok to je sjena i kinez, bila vidila ajmo dalje, 6dpo ništa bijelo, 7dpo bijelo al kasnije kao neka sjena... Ajde i dalje se pravim da ne vidim. 8 dpo ujutro sjena jasna nema zabune, ajde odem ja raditi i taj cijeli dan nisam bila u wc jer mi je taj dan bila gužvara i baš nisam išla na wc. Kad sam stigla doma na večer napravim zadnjibtest kad ono crta... Ok zbunjena provjeravam 100 puta jel crta tu je tu je... Kažu da su ti testovi 25ml/u. Odbijam praviti neki sigurni test al nagovore me prijateljice da napravim i da se suočim. Danas 9dpo sam napravila gravignost ultra i imam sjenu.... E sad sve upućuje na T ali sam jako sumnjičava. Idući test planiram raditi u Petak i svim srcem se nadam da je T i da će opstati... Sad ću složiti slike pa ih staviti da vidite. 

url=https://lilypie.com]

zabrinutakata
    05. Veljača 2020. 20:46

Mame opet ja 🤦‍♀️ koliko dana nakon toga krvarenja koje mi je bilo 2 ipo dana veceras nemam nista nego kad se malo izbrisem a ni onda bas ste napravile test ja sam odma veceras i bilo je - jel prerano 🤦‍♀️nisan se mogla suzdrzati jer bas zelim bebu nakon sta sam.imala spontani prije 7 mijeseci ...malo me ohrabrite hehe ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.