Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Siječanj 2020. 13:59

Ana b ti si 10 godina mladja od mene i radis od 6mj na bebi kolko se sjecam i onda se pitam koliko ce meni trebat😱
    moj savjet ti je da odete na preglede ti i muz ako te toliko muci😔
    Bit ce ti lakse.
    I uzasno me smeta evo sto sve cure oko mene su trudne a pocele radit poslje mene bebu😔
    Vec sam si svasta zabrijala u glavu da sam bolesnih jajovoda,klamidija i ko zna sta sve ne.
    I zato jedva cekam pretrage da si psihu olaksam.
    Jer ja se vise ne prepoznajem😔

Pipin
    30. Siječanj 2020. 14:00

ana.b.

Pipin da sve je to oke, ali je strašno koliko nas ima s tim problemom. I tako reći zdrave smo ali opet ne ide. Baš mi mama rekla kad su oni htjeli bebu samo su prestali da se čuvaju i odma se desi…Ja kad razmislim mi smo 4 god skupa a od toga 3 godine se nismo čuvali…nismo radili na bebi al se nismo ni čuvali pa da se baš niti jedan puta nije potrfilo …

A je, istina.Danasnja prehrana, stres, nacin zivota i uvjeti utjecu puno na nas...

Aneee
    30. Siječanj 2020. 14:33

Marinalin sam smireno, sad će ubrzo i vaša kontrola i ja vjerujem da je sve uredu. A sigurna sam da i nama ovak dugo traje jer smo krivo ciljali plodne dane ja mislim da mi je ovo prvi put da smo baš kako treba pokrili plodne dane.
    Pipin da hrana puna hormona i ubrzan način života, samo stres i naravno tu su i posljedice

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MalaD
    30. Siječanj 2020. 14:52

Moje stanje se ne mjenja.. Vec 4 dana imam grceve kao da cu svaki tren dobiti odnosno tako kad je zadnji puta bilo na dan kad sam dobila.. Cudno sta tako dugo imam te grceve.. Napravila danas test clearblue i negativan.. :-(

• Malela
    30. Siječanj 2020. 14:54

Pipin a što mi drugo preostaje. Prošla dva ciklusa sam radila testove prije nego je trebala doći M i sa o sam se razočarala. Ovako, ako sam i trudna test će sigurno pokazati 2-3 dana nakon što kasni. Ako nissm trudna, M će doći u dan, ili dan kasnije, nikada ne kasni duže, tako da prije ne želim raditi više. Bezveze da nepotrebno bacam novac, kako ono kažu, strpljen, spašen 

Pipin
    30. Siječanj 2020. 14:59

Malela

Pipin a što mi drugo preostaje. Prošla dva ciklusa sam radila testove prije nego je trebala doći M i sa o sam se razočarala. Ovako, ako sam i trudna test će sigurno pokazati 2-3 dana nakon što kasni. Ako nissm trudna, M će doći u dan, ili dan kasnije, nikada ne kasni duže, tako da prije ne želim raditi više. Bezveze da nepotrebno bacam novac, kako ono kažu, strpljen, spašen

Slazem se sa svime, realno testiranje unaprijed nikakav ishod ne mijenja i realno iscekivanje je jednako 

MalaD - koji dpo si?

MalaD
    30. Siječanj 2020. 15:14

13 dpo.. Cini mi se da nista od toga nece biti.. 

30. Siječanj 2020. 15:20

Evo meni poceo smeckasti iscjedak kao i svaki put pred M
    Bolovi u trbuhu identicni tako da je ocekujem sutra prekosutra😔

Aneee
    30. Siječanj 2020. 15:22

Malad Baš mi je žao, znam kako je teško svaki put minus ugledati. A sad par dana glavu odmori pa onda u nove pobjede 💪😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    30. Siječanj 2020. 15:23

Marinalin

Evo meni poceo smeckasti iscjedak kao i svaki put pred M
    Bolovi u trbuhu identicni tako da je ocekujem sutra prekosutra😔

Malo rano za M? Ti si sad 11dpo? Kako da ti tak rano M dode

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.