točkicaa - strpit cu se par dana pa ponavljam, hvala na drzanju palcevaIrma90 - bas crvena? uff, bas bezveze! E hvala ti puno, vidjet cemo za koji dan. Nadam se najboljem
Ma baš crvena. Mislim nisam ovog puta ništa previše proučavala. Prošli ciklus sam se uvjerila da imam implantacijsko na prvi dan menge tako da ne želim opet tako umisliti 😁
Da li netko naručuje noćurak s amazona? Našla sam neke kapsule 500mg - koliko toga trebam onda piti?
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Slee bas mi je žao, ne mogu da vjerujem 😔 ispusti to na svoj način isplaci se vici al bitno da to pustiš vani šta osjećaš. I ako trebaš podršku mi smo tu 😘
.
Ja sad došla doma znači izvadili su mi umnjake, i fino prije nego smo počeli ja mu kažem za anesteziju da me malo strah jer mislim da sam trudna i on kaže samo "dobro" i usprica mi anesteziju...luđak može da me bar utjesi da kaže da ne utječe to ništa ili tako nešto 🤨
Ugl dobila sam brufena za bolove ali pošto ne mogu da pričam nisam im mogla reći da ne smijem brufena zbog gastritisa...šta da uzmem za bolove 😭😭
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Crookshanks kak mislis u zadnjoj T? Prije nego sto se desilo začeće, tj.prije O? Ili si imala M pa saznala da si trudna poslije? :)
krivo sam procitala da je dpo ;-) al u ovom ciklusu me svako malo probada desni jajnik , vec sam piasla o tome, sad sam 12dc, ne pijem to sta ti pijes, mislim da je to normalno
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ugl dobila sam brufena za bolove ali pošto ne mogu da pričam nisam im mogla reći da ne smijem brufena zbog gastritisa…šta da uzmem za bolove 😭😭
Ja osim lupoceta nebi nista uzela ako mislis da si trudna
Crnerupe sretno na pregledu. Cekamo da cujemo sta kaze doktor 🤞
Ugl dobila sam brufena za bolove ali pošto ne mogu da pričam nisam im mogla reći da ne smijem brufena zbog gastritisa…šta da uzmem za bolove 😭😭
Hmm mislim da nemamo to u njemačkoj...ili ja nez kako se to zove 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Jutar, zarazile ste me ranim testiranjima i ja lud covijek napravila test 7dpo iz ciste zajebancije prvi put ovako rano, eto kao da buljim u beloje li moguce da se meni nesto privida? Ili sam vise luda od lovljenja sijena po forumu ovih dana. Nekako mislim da nema sanse da bi moglo pokazati vec sad pa moze bit i evaporacijska.:
https://ibb.co/Wfq5rvS
https://ibb.co/x1K4S8m
Ja isto kao da vidim neku sjenu,ali ja cesto vidim sjene i kada ih nema 😂
Evo simptomi koji su zavrsili biokemijskom, grudi nakon O bolile istim intezitetom sve do stvari, nisam ih smjela taknut, iscjedak prisutan, napuhana, grcevi u desnom jajniku, glad…
Zenske koje ste imale biokemijsku, kada mi prestane krvarenje(jos malo curim) dali mozemo nastavit sa 'poslom'😂? Usprkos svemu bas se nekako radujem opet iscekivanju O. Trenutno sam stala sa folnom i femisanom dok mi ne stane krvarenje pa planiram nastavit i kupiti inofolic.
Da odmah taj ciklus bez problem 👍
Hmm mislim da nemamo to u njemačkoj…ili ja nez kako se to zove 😅
Smijes piti jedino Paracetamol. Samo ne znam koliko ce ti on pomoc. Meni ne pomaze nikak.
Slee bas mi je žao, ne mogu da vjerujem 😔 ispusti to na svoj način isplaci se vici al bitno da to pustiš vani šta osjećaš. I ako trebaš podršku mi smo tu 😘
.
Ja sad došla doma znači izvadili su mi umnjake, i fino prije nego smo počeli ja mu kažem za anesteziju da me malo strah jer mislim da sam trudna i on kaže samo "dobro" i usprica mi anesteziju…luđak može da me bar utjesi da kaže da ne utječe to ništa ili tako nešto 🤨
Ja sam kiruški vadila gornji i donji u 12 mj, anestezija koju oni daju nije bezazlena jer nije klasična kao kod zubara (ja sam na kirurgiji vadila) i nakon toga se kljukala brufenima. 10 dana me sve boljelo, dobila 10 + afti u ustima. ispiri sa kaduljom i drzi hladne obloge. jedi puno sladoleda, nikako ne pij i ne jedi ništa toplo !! i ako si prehlađena nos prvih dana nemoj puhat, a ako baš moraš skroz lagano. ako si vadila gornji umnjak on ti je uz sinuse korijen i moras pazit. meni su pilili kost kad su vadili donji. zato sam to išla vadit prije bebe jer mise donji palio nije imao mjesta, a taj zahvat nije bezazlen. možeš pit lupocet ali ne znam koliko će ti pomoć.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hmm mislim da nemamo to u njemačkoj…ili ja nez kako se to zove 😅
Smijes piti jedino Paracetamol. Samo ne znam koliko ce ti on pomoc. Meni ne pomaze nikak.
I ja imam dosta problema da nađem prave tablete koje pomažu...znači prije mi je samo brufena od 600 pomagao al više ga ne smijem pa sad opet u potrazi za novim tabletama...probat cu...suprug će nakupovat kad se bude vraco s posla pa valjda izdrzim sa hladnim oblogama do14h 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji