Haloo cure…. Vidim živahne ste, testići u pripremi! Ja samndanas po FF 3dpo al po meni 4dpo, lovi me vrućina u glavi i u očima. Pijem šalicu soka od cikle dnevno i čekam da isteku dani dpo. Očekujem i dolazak kineza pa da se igram lovanja sjena….
Inače ako vam muž krene uzimat bilo koji dodatak za spermiće to će se vidjeti u spermićima za 3 mjeseca jer se zalihe ekipe nadopunjuju svako 3 mjeseca, pa ako je ovo prvi mjesec pijenja vitamina može slobodno na spermiogram i bit će isti spermići kao i da nije počeo piti, ali za 3mj će ekipa biti nabildana.
Svašta čovjek nauči kada cijelu vječnost tapka po forumima…. Mislim da mi je sad godina dana da sam ponovno na forumu, taman sam u ova doba imala biokemijsku i došla ponovno na forum.
Kako vrime leti brzo!
Ajme, hvala,😘😘 super i formacija,
Onda sutim pa nek pije i sad cemo danas i jos 2 dana akcijat, onda cu ga slijedeci tjedan poslat po uputnicu...
Sok od cikle pijes nakon O ? Ja ga vec 2 tjedna pijuckam 😏
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Dodem procitam, rastuzim se.
Draga nasa Slee toliko smo se veselile s tobom kada je dosao plus da sam sada bas tuzna zbog svega sto se dogodilo. Kada budes tuzna javi se, mi smo tu sve uz tebe i biti cemo podrska. 😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Evo curke 8dc i lh test i hcg test nakon 5 min:
https://ibb.co/L1BxCZt
Ja se osjecam jako cudno....cijeli dan me probada desni jajnik...strah me ciste...pitam se jesam mozda T...a ova M bila lažna...ugl cudno se osjecam 🙄
Ali onda bi bio test trudnoce pozitivan 😱
Ovdjene nema pozitivnog testa😱
Evo curke 8dc i lh test i hcg test nakon 5 min:
https://ibb.co/L1BxCZt
Ja se osjecam jako cudno….cijeli dan me probada desni jajnik…strah me ciste…pitam se jesam mozda T…a ova M bila lažna…ugl cudno se osjecam 🙄
Ni ja ne vidim nikakvu sjenu ni crtu hm....
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Justagirl i meni ti je isto odmah nakon sto je zavrsila menga jos jedno 3 dana sigurno probadao desni jajnik,cak sam i ja bila zabrijala koji je klinac cima pa boli pa stane i tako danima....,stalno sam ga nesto osjecala, zabrijala da je upala iscjedak mi je tada bio neki sjajno suhi.. ali eto oko 9 dc je stalo...
Ugl,ja sam danas 1 dpo.. jucer bila O osjetila ju doslovno bas iz tog jajnika sto me cimao. E sad posto je moj dragi jucer nesto zavrnuo zglob,sav je bio pod stresom i nismo se sexali jer je njemu to bilo ko da je slomio nogu. I bas jucer ko za klinac njemu se to desi. I naravno nismo pokrili taj dan jer njemu nije bilo do zivota. Nadam se da to nece utjecati posto smo sve dane iza pokrili,cak i pik di sam napomenula da mi se pojavio rozi iscjedak. Tako da ovaj mjesec nadam se da nece to utjecati ful.
Joj breskva tako i moj muz bas onaj dan kad je O onda se ne poseksamo...
I budem ljuta😂😂
E sad sam rekla kako god zna da cemo dan pika ,dan O i dan iza pa da i tako probam😂
Breskva mislim da ste najbitnije pokrili tak da cekamo plusic za 2 tjedna 💪💪💪💪
Ja se nadam da ce meni O uskoro ..ovo čekanje bas traje 🤣
Haloo cure…. Vidim živahne ste, testići u pripremi! Ja samndanas po FF 3dpo al po meni 4dpo, lovi me vrućina u glavi i u očima. Pijem šalicu soka od cikle dnevno i čekam da isteku dani dpo. Očekujem i dolazak kineza pa da se igram lovanja sjena….
Inače ako vam muž krene uzimat bilo koji dodatak za spermiće to će se vidjeti u spermićima za 3 mjeseca jer se zalihe ekipe nadopunjuju svako 3 mjeseca, pa ako je ovo prvi mjesec pijenja vitamina može slobodno na spermiogram i bit će isti spermići kao i da nije počeo piti, ali za 3mj će ekipa biti nabildana.
Svašta čovjek nauči kada cijelu vječnost tapka po forumima…. Mislim da mi je sad godina dana da sam ponovno na forumu, taman sam u ova doba imala biokemijsku i došla ponovno na forum.
Kako vrime leti brzo!
Ajme, hvala,😘😘 super i formacija,
Onda sutim pa nek pije i sad cemo danas i jos 2 dana akcijat, onda cu ga slijedeci tjedan poslat po uputnicu…
Sok od cikle pijes nakon O ? Ja ga vec 2 tjedna pijuckam 😏
Neka pije, al prije spermiograma 3-4 dana potpune apstinencije... Nek ima to na umu... A dok dođu nalazi možda se ukaže +.
Počela sam s ciklom 2 dana prije O i sad ću piti do pred M.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji