Da normalno je ali O mi je bila na 30.dc 😂 O je baš kasnila
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Marinalin lutealna faza je uvijek stalna...sve žene dobiju M od 12-14 dana od O...samo neke zene imaju O na 20dc pa im M dode 34.dc....folikularna faza šeta ali lutealna je stalna...
Meni je dns 8dc i nadam se marina da ce mi ko i tebi ubrzati O jer imam dosta iscjetka cijeli dan i probada me desni jajnik od jutra
U principu se bas osjecam nekak čudno...ne mogu vam opisat...imam neki dobar osjećaj za ovaj ciklus...jel femisan pa psiha ne znam...bumo vidjeli :)
Femisan je isto za sluz ili ?
Vec mi palo na pamet probat kombinirat marulju i ulje nocurka za sluz... posto vidim da samo nocurak mi nije nis znacajno doprinjel sluzi 🤔🤔
Jel to previse ili ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja sam nocurak pila i prvi ciklus uzimanja je bila T i pomoglo za sluz al ne bas toliko...sad pauziram od nocurka jer nakon 2 ili 3 mj se mora napravit pauza.
Ovaj ciklus uzimam femisan 2×30 kapi i folnu i mogu ti rec da mislim da je ova kombinacija super! Vec sad imam sluzi a 8dc je...citala sam na dr.forumima da je zenama femisan stvarno pomogao u sluzi, a osim toga uravnotežuje hormone i povećava plodnost tak da mislim da cu sad 2 mjeseca tu kombinaciju ak prije ne zatrudnim :) pa ćemo vidjet jel djeluje
Muz uzima cink i selen u granulama pa bumo vidjeli :)
To sam i ja svojem uvalila, pije 3 tjedna..
Al sam posto mi dr prepocucil spermiogram, mislim da budem mu rekla nek ne pije, tak da bude nazal spermiograma cist, ma kuzis me kaj ocu rec 😂😂
Onda budem i ja dr ciklus probala tak ak sad ne upali... femisan isto do ovulacije ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Mislim da femisan ide cijeli ciklus...ak dode do T prestati...ili?
Justagirl2201 tak i ja imam dobar osjećaj ovaj ciklus možda baš sbog femisan 😂 ja sam ga pila samo do O jer piše da nije za trudnice a čim se desi impl onda si trudna (tj beba je spojena s tobom i sve što ti uzimaš uzima i beba)a test je pozitivan tek 2 dana nakon impl ako i tada, pa zbog tog sam ja samo do O
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Uh sta bi htjela napraviti danas test.. Imam samo jedan i to gravignost duo.. Bolje da cekam je li?
Sortiraj odgovore
Najstariji