Malad pričekaj još malo 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Uh sta bi htjela napraviti danas test.. Imam samo jedan i to gravignost duo.. Bolje da cekam je li
Hmmmm bolje, ali opet... pisni pa kupis drugi 😂😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Uh sta bi htjela napraviti danas test.. Imam samo jedan i to gravignost duo.. Bolje da cekam je li?
Koji si dpo
13
Ako si sad 13dpo onda pričekaj bar sutra na prvi jutarnji 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Justgirl hvala👍
Onda mi M moze doc jer je eto sutra 13 dan nakon O
Ja femisan pijem i nakon O al samo 30kapi.
Jedva cekam ponedj i pretrage spermica😂😂
12 dpo.. Od jucer imam nekakav svjetlo smeđi iscjedak u jako malim količinama... Ocito nista ovaj mjesec :( sam čekam da prokrvarim
Mala
Malamala i ja tako danas pocela smedjarit to mi je uvijek dan,dva pred M nazalost tvoju😔
Haloo cure.... Vidim živahne ste, testići u pripremi! Ja samndanas po FF 3dpo al po meni 4dpo, lovi me vrućina u glavi i u očima. Pijem šalicu soka od cikle dnevno i čekam da isteku dani dpo. Očekujem i dolazak kineza pa da se igram lovanja sjena....
Inače ako vam muž krene uzimat bilo koji dodatak za spermiće to će se vidjeti u spermićima za 3 mjeseca jer se zalihe ekipe nadopunjuju svako 3 mjeseca, pa ako je ovo prvi mjesec pijenja vitamina može slobodno na spermiogram i bit će isti spermići kao i da nije počeo piti, ali za 3mj će ekipa biti nabildana.
Svašta čovjek nauči kada cijelu vječnost tapka po forumima.... Mislim da mi je sad godina dana da sam ponovno na forumu, taman sam u ova doba imala biokemijsku i došla ponovno na forum.
Kako vrime leti brzo!
url=https://lilypie.com]
Malamala i ja tako danas pocela smedjarit to mi je uvijek dan,dva pred M nazalost tvoju😔
Ma živcira me.. Nek potece onda više 🤣
Mala
Sortiraj odgovore
Najstariji