Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    30. Siječanj 2020. 17:34

Malad pričekaj još malo 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• anaid
    30. Siječanj 2020. 17:34

MalaD

Uh sta bi htjela napraviti danas test.. Imam samo jedan i to gravignost duo.. Bolje da cekam je li

Hmmmm bolje, ali opet... pisni pa kupis drugi 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• justagirl2201
    30. Siječanj 2020. 17:43

Piskiii

MalaD
    30. Siječanj 2020. 17:53

Lilo23

MalaD

Uh sta bi htjela napraviti danas test.. Imam samo jedan i to gravignost duo.. Bolje da cekam je li?

Koji si dpo

13

Aneee
    30. Siječanj 2020. 18:05

Ako si sad 13dpo onda pričekaj bar sutra na prvi jutarnji 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

30. Siječanj 2020. 18:07

Justgirl hvala👍
    Onda mi M moze doc jer je eto sutra 13 dan nakon O
    Ja femisan pijem i nakon O al samo 30kapi.
    Jedva cekam ponedj i pretrage spermica😂😂

Malamala
    30. Siječanj 2020. 18:08

12 dpo.. Od jucer imam nekakav svjetlo smeđi iscjedak u jako malim količinama... Ocito nista ovaj mjesec :( sam čekam da prokrvarim

Mala

30. Siječanj 2020. 18:14

Malamala i ja tako danas pocela smedjarit to mi je uvijek dan,dva pred M nazalost tvoju😔

Mallla
    30. Siječanj 2020. 18:26

Haloo cure.... Vidim živahne ste, testići u pripremi! Ja samndanas po FF 3dpo al po meni 4dpo, lovi me vrućina u glavi i u očima. Pijem šalicu soka od cikle dnevno i čekam da isteku dani dpo. Očekujem i dolazak kineza pa da se igram lovanja sjena....
    Inače ako vam muž krene uzimat bilo koji dodatak za spermiće to će se vidjeti u spermićima za 3 mjeseca jer se zalihe ekipe nadopunjuju svako 3 mjeseca, pa ako je ovo prvi mjesec pijenja vitamina može slobodno na spermiogram i bit će isti spermići kao i da nije počeo piti, ali za 3mj će ekipa biti nabildana. 
    Svašta čovjek nauči kada cijelu vječnost tapka po forumima.... Mislim da mi je sad godina dana da sam ponovno na forumu, taman sam u ova doba imala biokemijsku i došla ponovno na forum. 
    Kako vrime leti brzo! 

url=https://lilypie.com]

Malamala
    30. Siječanj 2020. 18:35

Marinalin

Malamala i ja tako danas pocela smedjarit to mi je uvijek dan,dva pred M nazalost tvoju😔

Ma živcira me.. Nek potece onda više 🤣 

Mala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.