Jesam al je negativan hahaha ali opet ima neke nade
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
E cure koje ste u Njemackoj dali znate koliko kosta pregled prohodnosti jajovoda?
Znam da u ovoj klinici di idem u ponedj se isto placa al jos neznam kolko pa me zanima kolko se kod vas u drugim gradovima.
https://ibb.co/YDWGqFf
Ovako moj muz i ja kada su plodni dani 😂
Hahaha 😂
Moj meni veli da te dane imam specifican miris dolje i da ga to pali jos jace 😅😅
Marinalin hvala ti puno, ako nam pomogne doci cu te izljubit 😂
Slee jako mi je zao, drzi se ❤❤ uspjet ce na mpo❤
Cure ja pocela prije nekih tjedan dana piti neki caj od nekog travara za ciste i to sam taman pocela prije ovulacije. Ovulacija mi je bila strasno bolna(na lijevi jajnik) sluzi je bilo na izvoz, nikad mi nije bilo bas tooolikoo. Danas mi je 4 dpo i mene i dalje bolucka/bocka taj jajnik 😥 sad ne znam jel to do caja ili sta
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Marinalin I jučer i danas...Al sam sad sebi obacela neću više...bolje da čekam još 5 dana ako zakasni onda ću napraviti...Jer me svaki dan razočara taj negativni test pa se prispitujem u glavi tako da bolje da cekam
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Znam kako ti je ana b😱
Potpuno te razumijem👍
Ja sam ovaj put potrosila 4 testa i jedva cekam dobit M da se ne zivciram vise✔️
Ja mislim ako ovaj puta dobijem M da ću se najviše razočarati...baš je teško iz mjeseca u mjesec ti negativni testovi...Ja nez ali kako su naši prije...moja baka ima 12 djece a tada nisu imali ovoliko tehnologije kao kod nas, ginekolog nije mogo toliko sve provjeravati pa čak nisu mogli ni O pratit pa su opet bili tako plodni a kod nas to nekako baš teško ide 😔
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ja mislim ako ovaj puta dobijem M da ću se najviše razočarati…baš je teško iz mjeseca u mjesec ti negativni testovi…Ja nez ali kako su naši prije…moja baka ima 12 djece a tada nisu imali ovoliko tehnologije kao kod nas, ginekolog nije mogo toliko sve provjeravati pa čak nisu mogli ni O pratit pa su opet bili tako plodni a kod nas to nekako baš teško ide 😔
A znam, to je tesko...neka te pokusa utjesiti cinjenica da tvoja bebica dolazi prije ili kasnije. Svi si prizeljkuju ovo prije, ali neki razlog postoji akos tigne kasnije....
Pipin da sve je to oke, ali je strašno koliko nas ima s tim problemom. I tako reći zdrave smo ali opet ne ide. Baš mi mama rekla kad su oni htjeli bebu samo su prestali da se čuvaju i odma se desi...Ja kad razmislim mi smo 4 god skupa a od toga 3 godine se nismo čuvali...nismo radili na bebi al se nismo ni čuvali pa da se baš niti jedan puta nije potrfilo ...
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji