Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    30. Siječanj 2020. 13:17

Jesam al je negativan hahaha ali opet ima neke nade

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

30. Siječanj 2020. 13:18

Kad si radila danas,jucer?

30. Siječanj 2020. 13:21

E cure koje ste u Njemackoj dali znate koliko kosta pregled prohodnosti jajovoda?
    Znam da u ovoj klinici di idem u ponedj se isto placa al jos neznam kolko pa me zanima kolko se kod vas u drugim gradovima.

• Pepika
    30. Siječanj 2020. 13:32

kristinak

https://ibb.co/YDWGqFf
    Ovako moj muz i ja kada su plodni dani 😂

Hahaha 😂 
    Moj meni veli da te dane imam specifican miris dolje i da ga to pali jos jace 😅😅

peggy95
    30. Siječanj 2020. 13:34

Marinalin hvala ti puno, ako nam pomogne doci cu te izljubit 😂 
    Slee jako mi je zao, drzi se ❤❤ uspjet ce na mpo❤
    Cure ja pocela prije nekih tjedan dana piti neki caj od nekog travara za ciste i to sam taman pocela prije ovulacije. Ovulacija mi je bila strasno bolna(na lijevi jajnik) sluzi je bilo na izvoz, nikad mi nije bilo bas tooolikoo. Danas mi je 4 dpo i mene i dalje bolucka/bocka taj jajnik 😥 sad ne znam jel to do caja ili sta 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Aneee
    30. Siječanj 2020. 13:38

Marinalin I jučer i danas...Al sam sad sebi obacela neću više...bolje da čekam još 5 dana ako zakasni onda ću napraviti...Jer me svaki dan razočara taj negativni test pa se prispitujem u glavi tako da bolje da cekam

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

30. Siječanj 2020. 13:40

Znam kako ti je ana b😱
    Potpuno te razumijem👍
    Ja sam ovaj put potrosila 4 testa i jedva cekam dobit M da se ne zivciram vise✔️

Aneee
    30. Siječanj 2020. 13:48

Ja mislim ako ovaj puta dobijem M da ću se najviše razočarati...baš je teško iz mjeseca u mjesec ti negativni testovi...Ja nez ali kako su naši prije...moja baka ima 12 djece a tada nisu imali ovoliko tehnologije kao kod nas, ginekolog nije mogo toliko sve provjeravati pa čak nisu mogli ni O pratit pa su opet bili tako plodni a kod nas to nekako baš teško ide 😔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Pipin
    30. Siječanj 2020. 13:53

ana.b.

Ja mislim ako ovaj puta dobijem M da ću se najviše razočarati…baš je teško iz mjeseca u mjesec ti negativni testovi…Ja nez ali kako su naši prije…moja baka ima 12 djece a tada nisu imali ovoliko tehnologije kao kod nas, ginekolog nije mogo toliko sve provjeravati pa čak nisu mogli ni O pratit pa su opet bili tako plodni a kod nas to nekako baš teško ide 😔

A znam, to je tesko...neka te pokusa utjesiti cinjenica da tvoja bebica dolazi prije ili kasnije. Svi si prizeljkuju ovo prije, ali neki razlog postoji akos tigne kasnije....

Aneee
    30. Siječanj 2020. 13:58

Pipin da sve je to oke, ali je strašno koliko nas ima s tim problemom. I tako reći zdrave smo ali opet ne ide. Baš mi mama rekla kad su oni htjeli bebu samo su prestali da se čuvaju i odma se desi...Ja kad razmislim mi smo 4 god skupa a od toga 3 godine se nismo čuvali...nismo radili na bebi al se nismo ni čuvali pa da se baš niti jedan puta nije potrfilo ...

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.