Hvala svim curama! Samo da se oporavim, citam sad o umjetnoj i pomalo sam se preselila kod cura tu na forum. Ja se nadam da cemo se sresti na nekoj vedroj temi uskoro! Uvjerena sam da ce to biti brzo. Ja sam kako u kojem trenu, malo placem malo sam uvjerena da ce prvi postupak biti uspjesan! Drzite se sve i sretno! Citamo se jos
To je normalno Slee. Pusti sve iz sebe, nema obrasca ponasanja. Dolazis ce i dobri i losi valovi, ali po svemus e vidi da si pre jaka zenskica. Sve ce ovo ruzno biti uskoro iza tebe, a bebica u tvojem narucju. SVI navijamo za tebe!
https://ibb.co/YDWGqFf
Ovako moj muz i ja kada su plodni dani 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
kristina hahahahhaahah
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hvala svim curama! Samo da se oporavim, citam sad o umjetnoj i pomalo sam se preselila kod cura tu na forum. Ja se nadam da cemo se sresti na nekoj vedroj temi uskoro! Uvjerena sam da ce to biti brzo. Ja sam kako u kojem trenu, malo placem malo sam uvjerena da ce prvi postupak biti uspjesan! Drzite se sve i sretno! Citamo se jos
Bas mi je zao ovo vidjet i procitat...
Drzi se, saljemo ti puno puno pozitive 😘😘
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Cure evo mog folikula 🤣🤣
https://ibb.co/JzfKSXv
13 DC, folikul 2 cm, endometrij 0.80 cm
Veli sve ok, skolksi, cak je i uspio iskopat onaj rastezljivi iscjedak...
Ja sam rekla da me to brine jer prije sam ga imala ba izvoz, a sad ga oupce ne primjecuje....
I veli on meni, je nije ti to vec isto s 30 godina kak s 20...
Reko super, ugl rekao jos malo strpljenja kojih 3 mjeseca pa budemo vidjeli, i svakako napisao nek dragi ucini spermiogram i spermiokukturu...
Sad se bacam da vidim di se to kod nas moze obavit, reko MM da nema problema da ide. Bas sam sretnica
I da, danas i sutra obavezno akcija...
Drzite fige 🤗🤗
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Cure evo mog folikula 🤣🤣
https://ibb.co/JzfKSXv
13 DC, folikul 2 cm, endometrij 0.80 cm
Veli sve ok, skolksi, cak je i uspio iskopat onaj rastezljivi iscjedak…
Ja sam rekla da me to brine jer prije sam ga imala ba izvoz, a sad ga oupce ne primjecuje….
I veli on meni, je nije ti to vec isto s 30 godina kak s 20…
Reko super, ugl rekao jos malo strpljenja kojih 3 mjeseca pa budemo vidjeli, i svakako napisao nek dragi ucini spermiogram i spermiokukturu…
Sad se bacam da vidim di se to kod nas moze obavit, reko MM da nema problema da ide. Bas sam sretnica
I da, danas i sutra obavezno akcija…
Drzite fige 🤗🤗
Drzimoo
Kristinak hahahah predobro 😂😂
Anaid samo naprijed 💪🤞🏼
Drage moje ja se skroz ispuhala od jučer me sve prestalo svi simptomi nestali osim grudi koje su i dalje ogromne...Al izgledam čak mrsavije do jučer mi stomak bio balnocic a sad čak imam pločice hahah 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Meni 23 dan ciklusa i poceli bolovi pred M.
Ocekujem je na 25 dan ciklusa ili 26.
Ana b cudi me da nisi jos napravila test😂
Sortiraj odgovore
Najstariji