Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepika
    30. Siječanj 2020. 11:01

ana.b.

Pepika

ana.b.

Ugl dobila sam brufena za bolove ali pošto ne mogu da pričam nisam im mogla reći da ne smijem brufena zbog gastritisa…šta da uzmem za bolove 😭😭

Ja osim lupoceta nebi nista uzela ako mislis da si trudna

Hmm mislim da nemamo to u njemačkoj…ili ja nez kako se to zove 😅

Ma ima sigurno nesto, sigurno boli i trudnice u njemackoj nesto😅posalji makar nekog u ljekarnu ako ti je problem govoriti pa nek veli da treba nesto za trudnicu

LeLa2807
    30. Siječanj 2020. 11:03

Slee žao mi je što si to morala proći, ali znam da će sve na kraju biti dobro. jer uvijek bude. drži se sugrađanko - tu smo! <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    30. Siječanj 2020. 11:04

ana.b.

Anitram1982

ana.b.

Pepika

ana.b.

Ugl dobila sam brufena za bolove ali pošto ne mogu da pričam nisam im mogla reći da ne smijem brufena zbog gastritisa…šta da uzmem za bolove 😭😭

Smijes piti jedino Paracetamol. Samo ne znam koliko ce ti on pomoc. Meni ne pomaze nikak.

I ja imam dosta problema da nađem prave tablete koje pomažu…znači prije mi je samo brufena od 600 pomagao al više ga ne smijem pa sad opet u potrazi za novim tabletama…probat cu…suprug će nakupovat kad se bude vraco s posla pa valjda izdrzim sa hladnim oblogama do14h 😅

oblog ti neće smanjit bol nego te još drži anestezija :D ugl drži ga prvih 3 sata da ti smanji oteklinu, kasnije možeš hladit danima kad oteklina nastupi ne smanjuje se. meni je ta strana lica bila dupla. nisam mogla pričat ni žvakat 10 dana, dobila antibiiotik :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Aneee
    30. Siječanj 2020. 11:04

LeLa2807

ana.b.

Slee bas mi je žao, ne mogu da vjerujem 😔 ispusti to na svoj način isplaci se vici al bitno da to pustiš vani šta osjećaš. I ako trebaš podršku mi smo tu 😘
    .
    Ja sad došla doma znači izvadili su mi umnjake, i fino prije nego smo počeli ja mu kažem za anesteziju da me malo strah jer mislim da sam trudna i on kaže samo "dobro" i usprica mi anesteziju…luđak može da me bar utjesi da kaže da ne utječe to ništa ili tako nešto 🤨

Ja sam kiruški vadila gornji i donji u 12 mj, anestezija koju oni daju nije bezazlena jer nije klasična kao kod zubara (ja sam na kirurgiji vadila) i nakon toga se kljukala brufenima. 10 dana me sve boljelo, dobila 10 + afti u ustima. ispiri sa kaduljom i drzi hladne obloge. jedi puno sladoleda, nikako ne pij i ne jedi ništa toplo !! i ako si prehlađena nos prvih dana nemoj puhat, a ako baš moraš skroz lagano. ako si vadila gornji umnjak on ti je uz sinuse korijen i moras pazit. meni su pilili kost kad su vadili donji. zato sam to išla vadit prije bebe jer mise donji palio nije imao mjesta, a taj zahvat nije bezazlen. možeš pit lupocet ali ne znam koliko će ti pomoć.

Užas 😱 meni su izvadili prvo na desnoj strani i gornji i doljni  pa onda kad se oporavi će na lijevoj...ništa ruznije  nisam doživjela..za sad imam samo hladne obloge 😅 i rekli su mi da sljedeća 3 do 4 sata ne smijem niti jesti niti piti 🤷🏼‍♀️ sad sjedim na toletu držim obloge i pljujem  krv 😅 uzas

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    30. Siječanj 2020. 11:06

LeLa2807

ana.b.

Anitram1982

ana.b.

Pepika

ana.b.

Smijes piti jedino Paracetamol. Samo ne znam koliko ce ti on pomoc. Meni ne pomaze nikak.

I ja imam dosta problema da nađem prave tablete koje pomažu…znači prije mi je samo brufena od 600 pomagao al više ga ne smijem pa sad opet u potrazi za novim tabletama…probat cu…suprug će nakupovat kad se bude vraco s posla pa valjda izdrzim sa hladnim oblogama do14h 😅

oblog ti neće smanjit bol nego te još drži anestezija :D ugl drži ga prvih 3 sata da ti smanji oteklinu, kasnije možeš hladit danima kad oteklina nastupi ne smanjuje se. meni je ta strana lica bila dupla. nisam mogla pričat ni žvakat 10 dana, dobila antibiiotik :D

O bože poludio ću ako me pusti bol prije nego suprug dođe sa posla 😭

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

LeLa2807
    30. Siječanj 2020. 11:08

ana.b.

LeLa2807

ana.b.

Anitram1982

ana.b.

Pepika

ana.b.

da i ja bi trebala na lijevoj ali necu dok ne budu radili probleme. haha. :D znam krv stalno ide tako ce ti danas biti a onda iduca 2-3 dana mozes imat malo u slini ali ne ovako da tece iz tebe :D što više jedi sladoleda hladno smiruje upalu meni je pomogao. ja dobila i temperaturu 38.8 nakon par dana 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Aneee
    30. Siječanj 2020. 11:14

LeLa2807

ana.b.

LeLa2807

ana.b.

Anitram1982

ana.b.

Pepika

ana.b.

da i ja bi trebala na lijevoj ali necu dok ne budu radili probleme. haha. :D znam krv stalno ide tako ce ti danas biti a onda iduca 2-3 dana mozes imat malo u slini ali ne ovako da tece iz tebe :D što više jedi sladoleda hladno smiruje upalu meni je pomogao. ja dobila i temperaturu 38.8 nakon par dana

Hvala vam svima na savjetima 😘😘😘 
    Ja sam se bila počela tresti od strah na onoj stolici  sreća da je brzo bilo gotovo 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Breskva
    30. Siječanj 2020. 11:14

Slee moja,ajmeee 😔😔😔 neznam sta da ti kazem. Drzi se !! 💋 zao mi je

30. Siječanj 2020. 11:27

Tockica ja sam u Njemackoj ,ti si znaci rekla za response!
    Onda je netko drugi objavio bio pa sam te pobrkala s nekim.
    Molim inofa tko je kupio nekidan milion testova i objavio sliku neka opet objavi😂😂😂😂

Slee
    30. Siječanj 2020. 11:29

Hvala svim curama! Samo da se oporavim, citam sad o umjetnoj i pomalo sam se preselila kod cura tu na forum. Ja se nadam da cemo se sresti na nekoj vedroj temi uskoro! Uvjerena sam da ce to biti brzo. Ja sam kako u kojem trenu, malo placem malo sam uvjerena da ce prvi postupak biti uspjesan! Drzite se sve i sretno! Citamo se jos

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.