Jutro. Cure koje su dobile žao mi je, al nek je bar stigla na vrijeme. Kao što Silver kaže to je novi početak.
Kiky držimo se za tebe grčevito, da popiškiš plus... Akde ajde obraduj nas....
Što se M tiče ona mi je najviše puta stigla kroz jutro, a u zadnje vrime stiže na večer. Ovulaciju najčešće imam tokom noći.. E sad probala sam ja nekad pratit i mjesec i ciljat odnose kad je pun mjesec al ništa od toga.... Budala svašta probala.
Ja se bližim ovulaciji po malo, trakice sam potrošila, a naručene su nove. Odbijam u međuvremenu druge kupit al sam se počastila shopingom... Činilo mi se bolje kupit malo robe....
url=https://lilypie.com]
Danas sam bas ocekivala puno plusica… za cure koje su dobile zaista mi je zao, ali samo hrabro u nove pobjede. Cure koje jos cekaju dajte testice da se obradujemo malo 😍😍
Silver, ja sam sinoc spavala jako lose budila se cijelu noc svakih sat, dva. Jutros temp povisena, ima li smisla da je upisujem u graf ili da preskocim danasnji dan. Imam osjecaj da ce me samo zbuniti.
Loše spavanje baš zna zeznuti, desilo mi se to ovaj ciklus pred kraj. Ali kad je pred kraj onda nema veze, ti si baš pred ovulaciju pa možda bolje da ju stisneš na "temperature discarded", koristiš FF? Kolika ti je bila jutros? Upiši ju da se sjećaš tek toliko ali ju "discard" ili nekako već označi kao nevaljalu jer će ti to sve zbrčkati pred ovulaciju (ako si baš sigurna da ti nije točna jutros).
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Kiky ti si meni kao neka nada 😃 Nisam jos dobila, ali kazem kako se vozim citav dan ne da mi se prtljati i s uloscima, uglavnom spremna sam. Bumo vidli. Jutros sam radila test, bijel kao snijeg tako da se ne nadam previse.
Pozdrav svima :* Ja sam ovdje nova, dugo vas pratim pa ce mi mozda biti lakse ako podjelim sa vama svoje iscekivanje. Prije 2,5 godine imala sam neuspjelu trudnocu i nakon toga nisam smjela raditi na novoj. Od decembra pokusavamo ali ne ide. Mislim da nisam potrefila O, pratila sam po aplikaciji i odlucila ovaj mjesec probati sa trakicama i uvjerila se da mi ovulacuja nije kada pise u aplikaciji. Uhvatila sam tamniju testnu od kontrolne 11.05.Odnose sam imala 10,11 i 13. I sada mogu samo da cekam i nadam se :) Kakva su vasa iskustva nakon uhvacenog pozitivnog testa?Da li ste odmah ostale trudne? Moj test je 11-og u 14h bio pozitivan, obije crtice su bile iste boje. Ponovila sam isti taj dan u 20h i testna je bila tamnija od kontrolne :)
Evo ja sam ovaj mjesec 100% ulovila pa mi se cini nista 🤣 Drzim ti fige da ti uspije!
Ja sam ocekivala odgovor da je uspjelo od prve :) Mada znam da to i nije bas moguce svima ali eto nadala sam se da se malo rasteretim :( Nadam se da ce vam uspjeti sada. Nakon koliko dana od ovulacije radite test za trudnocu? Jel rano 12 dana?
Anitram1982 slobodno me pisi za 17.06
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ja samo da javim da jos nista od m. Nije jutros dosla. Idem na posao. Sretno cure koje jos danas trebate ne dobit!
Svaka čast na stpljenju.
al prebaza mi je kako je ujutro očekujete i eto,još nije došla. Meni je ono, znam kad te mogu očekivat, al doba dana ili noći, svaki put me iznenadi 😂
Ima zanimljiva dokazana cinjenica, da se M veze za noc, mjesec (menarha) a O za dan. I kod mene je stvarno otprilike uvijek tako, M dobijem u toku noci, uglavnom ranom zorom, a O redovno osjetim u toku dana. Ne sjecam se sada tacno zbog cega je tako ali moze se naci na google :)
Greska, izraz menarha se ne veze za to sto sam mislila, to je prva menstruacija al ima neki specifican naziv 😂
Ja sam prvu dobila ujutro sjecam se tocno ko da je bilo jucer!;)) Surprise nakon buđenja..🙈 A i sada ugl dobijem ujutro uvijek..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pa ovo bi mogla biti implantacija, ako je 6 dana do M, ovo bi bio otprilike 8 dpo kad sam i ja osjetila implantaciju 🤔
Kakav je bio osjećaj?!? Muči me je li moja bol u jajniku jučer skupa s blagom mucninom ujutro i tupom boli u području zdjelice pokazatelj kakav😊
Osjecaj kao pred M, tupi ruzni bol. Sjecam se da sam odmah ustala i napravila caj od vrkute u pripremi za ciklus koji je trebao doci za 6 dana jer sam mislila ako me vec ovako boli mogu misliti kakav haos me ceka kad dobijem. Bolilo par sati i navecer jos malo. Prestalo par dana i opet se povremeno javljala bol al ne tako jaka u narednim danima. Al vec 4 dana poslije toga sam uhvatila drugu crticu pa sam znala zasto boli..
🤔🤔 Meni je jasna ta bol kao pred mengu.. ali bol u jajniku koja se spusta prema dolje nekako mi nema smisla.. a grudi me jos nist ne bole..a znam da bi trebale.. samo se ne sjecam kad to treba poceti🙈
Bol u jajniku imam nekad od ovulacije do m i nista. S druge strane, kolegica je, kad je ostala trudna, imala jaku bol u jajniku kaze da je jedva mogla hodati. Prije pola godine rodila 😊. Ja se iskreno nadam da je to kod tebe dobar znak.
Tenk ju!!:) I ja tebi želim taj plus..ma svima.. ali danas nisam vise ni ja tako optimisticna..ne osjecam vise nist.. a nema ni iscjetka niti cicke bole.. ali jos ima nade..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji