Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2020. 18:43

Luda🙈

14. Svibanj 2020. 18:44

Vidit cu do sutra sta ce bit sory cure sto sam vas umorila nije namjerno

Amelie
    14. Svibanj 2020. 19:02

Fancy

Amelie

Fancy

Pa ovo bi mogla biti implantacija, ako je 6 dana do M, ovo bi bio otprilike 8 dpo kad sam i ja osjetila implantaciju 🤔

Kakav je bio osjećaj?!? Muči me je li moja bol u jajniku jučer skupa s blagom mucninom ujutro i tupom boli u području zdjelice pokazatelj kakav😊

Osjecaj kao pred M, tupi ruzni bol. Sjecam se da sam odmah ustala i napravila caj od vrkute u pripremi za ciklus koji je trebao doci za 6 dana jer sam mislila ako me vec ovako boli mogu misliti kakav haos me ceka kad dobijem. Bolilo par sati i navecer jos malo. Prestalo par dana i opet se povremeno javljala bol al ne tako jaka u narednim danima. Al vec 4 dana poslije toga sam uhvatila drugu crticu pa sam znala zasto boli..

🤔🤔 Meni je jasna ta bol kao pred mengu.. ali bol u jajniku koja se spusta prema dolje nekako mi nema smisla.. a grudi me jos nist ne bole..a znam da bi trebale.. samo se ne sjecam kad to treba poceti🙈 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

14. Svibanj 2020. 19:17

Smijem li ovdi stavit sliku od uloska pa da mi neko pommogne il to ne smijem ovdi stavit

14. Svibanj 2020. 19:20

https://ibb.co/vvqXWBn

14. Svibanj 2020. 19:22

Ovo je slika  znaci jos nije krenula klasicna M nego ovako izgleda s tim da je u jednom trenutku bilo vise i sluzi i ovih crvenih tocki a nemam pojma vise

Fancy
    14. Svibanj 2020. 19:25

Amelie

Fancy

Amelie

Fancy

Pa ovo bi mogla biti implantacija, ako je 6 dana do M, ovo bi bio otprilike 8 dpo kad sam i ja osjetila implantaciju 🤔

Kakav je bio osjećaj?!? Muči me je li moja bol u jajniku jučer skupa s blagom mucninom ujutro i tupom boli u području zdjelice pokazatelj kakav😊

Osjecaj kao pred M, tupi ruzni bol. Sjecam se da sam odmah ustala i napravila caj od vrkute u pripremi za ciklus koji je trebao doci za 6 dana jer sam mislila ako me vec ovako boli mogu misliti kakav haos me ceka kad dobijem. Bolilo par sati i navecer jos malo. Prestalo par dana i opet se povremeno javljala bol al ne tako jaka u narednim danima. Al vec 4 dana poslije toga sam uhvatila drugu crticu pa sam znala zasto boli..

🤔🤔 Meni je jasna ta bol kao pred mengu.. ali bol u jajniku koja se spusta prema dolje nekako mi nema smisla.. a grudi me jos nist ne bole..a znam da bi trebale.. samo se ne sjecam kad to treba poceti🙈

Mene su bas boljele i pocele su odmah nakon O kao i uvijek, prestale par dana i pocele opet pred M sto mi je bilo cudno, jer pred M prestanu da bole inace. I da,, imala sam vrtoglavice neke, par dana prije ocekivane M. Ne vrtoglavice, vise neki Zzzz osjecaj, ko struja da me zicne. Na nagli pokret, naglo ustajanje, pomjeranje glave. Skroz cudan osjecaj. I to sam isto imala i u T i u biohemijskoj tako da ocekujem taj osjecaj kao simptom T kad opet uspije 🙅‍♀️

Not that fensi, ekšli..

Tommyfame
    14. Svibanj 2020. 19:26

bajo

Ovo je slika znaci jos nije krenula klasicna M nego ovako izgleda s tim da je u jednom trenutku bilo vise i sluzi i ovih crvenih tocki a nemam pojma vise

to ti je menga :/

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Fancy
    14. Svibanj 2020. 19:27

I meni se cini.

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    14. Svibanj 2020. 19:29

Vjerovatno si imala ciklus bez O. Ako sam dobro skontala, nije proslo ni 20dana od prosle M, tako da je to anovulatorni ciklis. Koliko znam, dr svaki koji je kraci od 22 dana otpisuju kako anovulatoran. Desava se.

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.