Tonia...ma neeeee, nema tonjenja, i bit će pluseva ovih dana sigurna sam! Ja sam pozitivna, početak ciklusa, graf prazna stranica samo sa točkicom današnje temperature 36.38, novi početak, obećala sam si manje stresa...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Tonia…ma neeeee, nema tonjenja, i bit će pluseva ovih dana sigurna sam! Ja sam pozitivna, početak ciklusa, graf prazna stranica samo sa točkicom današnje temperature 36.38, novi početak, obećala sam si manje stresa…
Tak treba, samo pozitivno... Novi ciklus nova nada, novo hvatanje pika a onda i sjenica 💪 jos samo da mi testići dođu
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Danas sam bas ocekivala puno plusica... za cure koje su dobile zaista mi je zao, ali samo hrabro u nove pobjede. Cure koje jos cekaju dajte testice da se obradujemo malo 😍😍
Silver, ja sam sinoc spavala jako lose budila se cijelu noc svakih sat, dva. Jutros temp povisena, ima li smisla da je upisujem u graf ili da preskocim danasnji dan. Imam osjecaj da ce me samo zbuniti.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Prijavljujem se za čekanje 10.06.
Sta je ipak stigla ha? 🤦♀️
Da, jučer... poplava kao i obično
Ja samo da javim da jos nista od m. Nije jutros dosla. Idem na posao. Sretno cure koje jos danas trebate ne dobit!
Svaka čast na stpljenju.
al prebaza mi je kako je ujutro očekujete i eto,još nije došla. Meni je ono, znam kad te mogu očekivat, al doba dana ili noći, svaki put me iznenadi 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja samo da javim da jos nista od m. Nije jutros dosla. Idem na posao. Sretno cure koje jos danas trebate ne dobit!
Svaka čast na stpljenju.
al prebaza mi je kako je ujutro očekujete i eto,još nije došla. Meni je ono, znam kad te mogu očekivat, al doba dana ili noći, svaki put me iznenadi 😂
Ima zanimljiva dokazana cinjenica, da se M veze za noc, mjesec (menarha) a O za dan. I kod mene je stvarno otprilike uvijek tako, M dobijem u toku noci, uglavnom ranom zorom, a O redovno osjetim u toku dana. Ne sjecam se sada tacno zbog cega je tako ali moze se naci na google :)
Not that fensi, ekšli..
Svaka čast na stpljenju.
Ima zanimljiva dokazana cinjenica, da se M veze za noc, mjesec (menarha) a O za dan. I kod mene je stvarno otprilike uvijek tako, M dobijem u toku noci, uglavnom ranom zorom, a O redovno osjetim u toku dana. Ne sjecam se sada tacno zbog cega je tako ali moze se naci na google :)
Greska, izraz menarha se ne veze za to sto sam mislila, to je prva menstruacija al ima neki specifican naziv 😂
Not that fensi, ekšli..
Svaka čast na stpljenju.
Greska, izraz menarha se ne veze za to sto sam mislila, to je prva menstruacija al ima neki specifican naziv 😂
Ja O vecinom imam tokom noci,ponekad znam da je tokom dana,a M mi je svega 2-3 puta u zivotu dosla tokom noci,sve ostalo od jutra ili oko podne krene tako da sam u vezi toga naopaka i kod mene znanstvena cinjenica ne drzi vodu 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji