Anitram pisi mene za 10.06 cudna je al je vjestica
Neeeee bajo, baš sam mislila da jesi!!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ja sam ocekivala odgovor da je uspjelo od prve :) Mada znam da to i nije bas moguce svima ali eto nadala sam se da se malo rasteretim :( Nadam se da ce vam uspjeti sada. Nakon koliko dana od ovulacije radite test za trudnocu? Jel rano 12 dana?
Meni su svi govorili pa poslije pilula si najplodnija, to ce se sad samo tako primit… Aha hoce 😂 vidjet cemo sta ce ovaj ciklus biti, prosli nakon O sam imala odmah bolne grudi uzasno sve do M, i konstantne grceve nekakve, ovaj put apsolutno nista ne osjecam nigdje, mozda treba jos koji dan. A na 12dpo mozes pokusati s testom, ja ga prije ne radim
Često tako bude da ženske nakon pilula odmah ostanu trudne.. iako bi meni bilo logično napraviti malo pauzu da tijelo dođe sebi pa onda trudnoća ali očito može odmah. Ginekologica mi je rekla i da svaka trudnoća, pa i biokemijska doprinosi da se iduća primi kak se spada..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hej cure moje citam vas nista pametno ne pisem, ja cekam jos nekih 8-9 dana da stigne menga ili beba ,nadam se ovo drugo 🙃
Najradije bi se vec sutra testirala al bojim se da je prerano 😏
Sretno onima koje love sad pik i sretno onima koje ocekuje plusic, Kiky cekamo te s testom 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Silver, koristim aplikaciju Glow. Jutros mi navodno bila 36.4. A do sad cijelo vrijeme 36.0-36.3. Jucer je bila 36.0. Nagli je skok tako da sam to prepisala nespavanju. Jer sam zaista lose spavala nije mi dugo tako bilo. Ne znam ni sama sta da mislim. Danas mi je 14 dan ciklusa ne vjerujem da je ovulacija bila vec pa da se tako povisilo mislim da je prerano.
Jos mi samo to fali da sam je skroz promasila 😱
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Silver, koristim aplikaciju Glow. Jutros mi navodno bila 36.4. A do sad cijelo vrijeme 36.0-36.3. Jucer je bila 36.0. Nagli je skok tako da sam to prepisala nespavanju. Jer sam zaista lose spavala nije mi dugo tako bilo. Ne znam ni sama sta da mislim. Danas mi je 14 dan ciklusa ne vjerujem da je ovulacija bila vec pa da se tako povisilo mislim da je prerano.
Jos mi samo to fali da sam je skroz promasila 😱
A pa nije to previsoko. Meni recimo 2-3 dana pred ovulaciju ide tako gore pa dolje pa gore i onda skok. Navodno imaš jedan pad prije ovulacije i onda gore ide u više vrijednosti. Jel provjeravaš trakicama da li se bliži?
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Evo ovo je recimo ok primjer iz ciklusa prije ovog, gle mi temp prije ovulacije:
https://ibb.co/kh0dKsV
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Evo ja od doktora, dijagnoza od svih mojih bolova je anemija. 🤦🏻♀️ Željezo je 27 a donja granica je 37. I Feritin je 8 a donja granica 23. Dobila sam nešto za pit da se to izregulira. Sad cemo vidit.
Moram se cut sa svojom ginekologicom, al pretpostavljam da mi to nije neka prevelika zapreka kod ostvarivanja trudnoce.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo ja od doktora, dijagnoza od svih mojih bolova je anemija. 🤦🏻♀️ Željezo je 27 a donja granica je 37. I Feritin je 8 a donja granica 23. Dobila sam nešto za pit da se to izregulira. Sad cemo vidit.
Moram se cut sa svojom ginekologicom, al pretpostavljam da mi to nije neka prevelika zapreka kod ostvarivanja trudnoce.
E i TSH mi je 2.25. To je ok koliko sam skuzila.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji