Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    15. Svibanj 2020. 13:49

Lucky🍀

silver

Lucky jesi sigurna u dan O?

Pa s obzirom na lh trakice jesam, 2 il 3 dpo je, jer mi je samo onaj dan trakica bila tamna i odmah iduci dan posvijetlila i cak i dalje svaki dan popiskim jednu kad dodem s posla cisto da budem sigurna da lh pada.
    A sto se zeljeza tice, da zeznuto je, bas se lose osjecas, ja se godinama s tim borim, ali vec sam naucila da cim mi nije dobro znam da je zeljezo u banani, kupim si 100% sok od cikle i pijem, s tim mi se najbrze vrati u nekakvu normalu.

Ajme ja ga ne mogu, prezemljani okus ima. Bas sam nedavno kupila sok od aronije. Isto. Pijem ja sok, pije on mene 🤢🤮

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    15. Svibanj 2020. 13:50

BruNa

Mrljica, zeljezo se lako podigne. Ubrzo ce sve bit dobro. Vise prehrane gdje ima zeljeza! Brzo ce se bebac primit!;)

Kad bi Ovulacija, mozda bi i postojale sanse da se primi 🤷🏻‍♀️ nema je. nadam se da je ovaj misec izuzetak. Pripisujem stresu. 🤗 Hvala Bruna na potpori, javljaj se češće. 💜

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    15. Svibanj 2020. 13:59

Rita88

Mene isto anemija prati, zeljezo mi 3 a donja granica je 9, dr. Se cudila kak uopce hodam i sad pijem terapiju vec 5 mjeseci dvije tablete dnevno (ferum). U 6 mjesecu krecem na IVF i moram donijet nalaze i od zeljeza da se vidi jel se sta popravilo. Da,zeljezo je dosta bitno😏

Iskreno, prije par godina je i meni skoro 0 bilo. Bila sam tinejdzerica jos. Savrseno sam funkcionirala,doktorica isto nije vjerovala. Pila sam nestor,ubrzo se unormalilo. 
     Posli sam.pila neke suplemente, al ono, kad bi se sjetila. I isto se osjecala dobro. Kad se tako osjecas, ne odlazis doktoru na kontrole, bude ti zadnje na pameti. Al  ovih dana sam bas nikakva i eto. Necu ni ic u razmisljanja dal je moja neodgovornost prouzrokovala spontani pobacaj.
    Sad sam u DE, dobila sam neke Ferro Sanol. Valjda su dobre. 
     I bas sam jucer mislila na te, kako se ne javljas. Drzim fige za bebuu🤗

@Silver hvalaa 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

zabrinutakata
    15. Svibanj 2020. 13:59

Nisam mogla izdrzati i napravila test koji je pokaza - tek za 5 dana tribam ne dobiti ,vidila sam ode da neke mame su otkrile tako ranu trudnocu , jos se nadam plusu…jel kojoj jos tako bilo da je vidila -pa +

silver
    15. Svibanj 2020. 14:04

maki994

Pratim i trakicama sinoc i preksinoc sam radila jos su mi svijetle crtice, veceras cu opet pa cu vidit sta ce pokazat. Nemam bolove nikake sto mi bas cudno. Stvarno se nadam da nece izostati ta komplicirana ovulacija 🙄

Onda ja mislim da možeš slobodno pisati temp od jutros, mislim da je ok. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    15. Svibanj 2020. 14:05

pixie14

Javljam novosti da nema novosti 😂 Sise opet nekako bole i teske. Grcev i prestali, sad nasla gusti bijeli iscjedak kod brisanja…

Kad ćeš test, sutra? Ili danas? 
    Jao ljudi Kiky negdje slavi 100% ahhhaha 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    15. Svibanj 2020. 14:06

Siijjj

BruNa

Mrljica, zeljezo se lako podigne. Ubrzo ce sve bit dobro. Vise prehrane gdje ima zeljeza! Brzo ce se bebac primit!;)

Kad bi Ovulacija, mozda bi i postojale sanse da se primi 🤷🏻‍♀️ nema je. nadam se da je ovaj misec izuzetak. Pripisujem stresu. 🤗 Hvala Bruna na potpori, javljaj se češće. 💜

Ja mislim da ćeš O čim se željezo popravi!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

ŠiškiZG
    15. Svibanj 2020. 14:20

Rita88

Mene isto anemija prati, zeljezo mi 3 a donja granica je 9, dr. Se cudila kak uopce hodam i sad pijem terapiju vec 5 mjeseci dvije tablete dnevno (ferum). U 6 mjesecu krecem na IVF i moram donijet nalaze i od zeljeza da se vidi jel se sta popravilo. Da,zeljezo je dosta bitno😏

Meni je nakon prvog poroda i dojenja željezo bilo katastrofa. Dva puta sam zveknula u nesvjest. Pila heferol od kojeg mi se povraćalo, ciklu, aroniju, ma svašta. Na kraju sam dobila preporuku za prepeličja jaja. Jedno sirovo jaje ujutro u jogurt pomiješaš i popiješ. Nije odvratno. Ja sam se najviše toga bojala jer sam dosta gadljiva. Ali fakat nema odvratan okus tako s jogurtom. 20 dana sam pila i dosta popravila željezo. Nakon toga pauza 20 dana pa opet tura od 20 jaja. Nakon toga više nisam imala problema. Meni je to izazvalo dojenje, inače nisam anemična, pa se možda zato dosta brzo popravila situacija. Ali svakako vrijedi pokušati. Sretno! 

Mom since 2017.

Kiky 🥰
    15. Svibanj 2020. 14:44

Ma ne slavim nazalost. Danas na poslu isla na wc i par kapi roskaste krvi na ulosku bas sam se razalostila jako. Nije krenula ali sve se bojim da hoce 😪😪😪😪😪😪😪😪 
    Ici cu popodne sad do dma pa cu kupiti taj test da vidim bas jer su mi grudi jos uvijek napuhane i bole. Ako je biokemijska opet u pitanju ja stvarno neznam sta reci, cudna stvar je u tome sto me ne boli trbuh jedino neki grcevi. Javit cu vam kasnije kupiti cu dva testa pa cu odmah jedan napravit.
    Bas sam tuzna, razocarana jako! Jedva sam cekala doc doma da se rasplacem.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Fancy
    15. Svibanj 2020. 14:45

Lucky🍀

silver

Lucky jesi sigurna u dan O?

Pa s obzirom na lh trakice jesam, 2 il 3 dpo je, jer mi je samo onaj dan trakica bila tamna i odmah iduci dan posvijetlila i cak i dalje svaki dan popiskim jednu kad dodem s posla cisto da budem sigurna da lh pada.
    A sto se zeljeza tice, da zeznuto je, bas se lose osjecas, ja se godinama s tim borim, ali vec sam naucila da cim mi nije dobro znam da je zeljezo u banani, kupim si 100% sok od cikle i pijem, s tim mi se najbrze vrati u nekakvu normalu.

Sve koje imate problema sa zeljezom pokusajte piti po casu vina od kupine dnevno.

A ja znam da ne treba ici u trudnocu sa niskim zeljezom jer u trudnoci dosta opadne i moze biti jako stetno dal za dijete ili majku ne znam, ali sigurno znam da ga treba popraviti prije trudnoce upravo iz ovog razloga. 

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.