Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2020. 19:29

Hvala puno cure idemo u novi ciklus onda ❤❤❤❤

Fancy
    14. Svibanj 2020. 19:32

Mene danas pocele gridi boljeti, dakle bila O danas.

Odbrojavam 10 dana do prvog testa, duze necu moci izdrzati 😂

Not that fensi, ekšli..

Kiky 🥰
    14. Svibanj 2020. 19:38

Mene su grudi pocele boliti odmah nakon O, sad isto bole,Bas mi je neka tupa bol u trbuhu, grcevi lagani. Nadam se da necu procuriti 🤞🤞🤞

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• BruNa
    14. Svibanj 2020. 20:50

Cure, moze pomoc. Pratim cijelo vrijeme, al ne ulovim odgovorati od posla i svega. Mene muci, vec dugo hodam na depilaciju intimnog podrucja secernom pastom, narucena sam u utorak,medutim nadam se da menga nece doci, al opet mi je orerano napraviti test. Kolko mi je pametno ici na depilaciju? Posto bol uzrokuje grcenje maternice. Ima koja iskustva? 

Sara 🌸
    14. Svibanj 2020. 21:01

BruNa

Cure, moze pomoc. Pratim cijelo vrijeme, al ne ulovim odgovorati od posla i svega. Mene muci, vec dugo hodam na depilaciju intimnog podrucja secernom pastom, narucena sam u utorak,medutim nadam se da menga nece doci, al opet mi je orerano napraviti test. Kolko mi je pametno ici na depilaciju? Posto bol uzrokuje grcenje maternice. Ima koja iskustva?

Ma možeš ić.  Moja kuma i druga prijateljica su  isle prije svakog pregleda na šećernu.kroz cilu trudnoću, tako da možeš i ti. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    14. Svibanj 2020. 21:02

Siijjj

BruNa

Ma možeš ić. Moja kuma i druga prijateljica su isle prije svakog pregleda na šećernu.kroz cilu trudnoću, tako da možeš i ti.

Hvala😃

Amelie
    14. Svibanj 2020. 22:01

Fancy

Amelie

Fancy

Amelie

Fancy

Pa ovo bi mogla biti implantacija, ako je 6 dana do M, ovo bi bio otprilike 8 dpo kad sam i ja osjetila implantaciju 🤔

Kakav je bio osjećaj?!? Muči me je li moja bol u jajniku jučer skupa s blagom mucninom ujutro i tupom boli u području zdjelice pokazatelj kakav😊

Osjecaj kao pred M, tupi ruzni bol. Sjecam se da sam odmah ustala i napravila caj od vrkute u pripremi za ciklus koji je trebao doci za 6 dana jer sam mislila ako me vec ovako boli mogu misliti kakav haos me ceka kad dobijem. Bolilo par sati i navecer jos malo. Prestalo par dana i opet se povremeno javljala bol al ne tako jaka u narednim danima. Al vec 4 dana poslije toga sam uhvatila drugu crticu pa sam znala zasto boli..

🤔🤔 Meni je jasna ta bol kao pred mengu.. ali bol u jajniku koja se spusta prema dolje nekako mi nema smisla.. a grudi me jos nist ne bole..a znam da bi trebale.. samo se ne sjecam kad to treba poceti🙈

Mene su bas boljele i pocele su odmah nakon O kao i uvijek, prestale par dana i pocele opet pred M sto mi je bilo cudno, jer pred M prestanu da bole inace. I da,, imala sam vrtoglavice neke, par dana prije ocekivane M. Ne vrtoglavice, vise neki Zzzz osjecaj, ko struja da me zicne. Na nagli pokret, naglo ustajanje, pomjeranje glave. Skroz cudan osjecaj. I to sam isto imala i u T i u biohemijskoj tako da ocekujem taj osjecaj kao simptom T kad opet uspije 🙅‍♀️

Da, svaka vj ima neki cudan znak da se nesto kuha..tako mene ta lagana mukica iznenadila..tako mi je znalo biti prosli put.. A tko ce ga znati..sve ce se kroz 10 dana znati za sigurno. Razmisljala sam kad smo opet krenuli pokusavati kako ako se slucajno desi biokemijska bi bilo bolje i da ne znam.. ali evo me opet .. pratim svaki simptom i vj cu i test raditi dva tri dana pred mengu pa kako da pobogu ne skuzim biokemijsku.. valjda neće..🤞 Sretno ti 😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Mallla
    14. Svibanj 2020. 22:16

nymeria

Curke evo moje iskustvo o testićima, sjena i sl. 😊
    Lani sam u napadaju ludila kupila 4 vrste testića jer u protivnom neću testirat neću testirat i onda ipak odem u dm i potrošim brdo para na skupi cb. 🤦‍♀️
    Evo testići koje imam.
    https://ibb.co/NjyRh1Z
    Lani sam ostala trudna ali nažalost nije dobro završilo. 😔
    No test br 3 pokazao se jako točnim, 11dpo poslijepodne pokazao je pravu crtu. A beta koju sam vadila 12dpo je bila 84.
    Test br 1 je tek 13dpo pokazivao sjenicu.
    Ostale nisam koristila tada.
    No koristim ih sada i nijedan mi nikada nije davao tu neku lažnu sjenu kao kaj neke cure pišu.
    Po sadašnjem iskustvu vjerujem kinezima (testićima 🤣) jer do sada mi nikada nisu pokazali lažni plus i lani sam s njima mogla pratiti rast bete i nažalost po njima skužila da beta ne raste više u jednom trenutku pa mi je ajmo reć daljnji scenarij bio očekivan.
    Eto pa kada naručujete možda nekome bude moje iskustvo od koristi. 😊🤞
    Inače ja sam danas 6dpo i simptomi niš specijalno sve onak normalno za drugi dio ciklusa ali i za ranu trudnoću. No nada umire zadnja, bumo vidli za 5-6 dana. ❤
    Nadam se da će uskoro biti opet plusića ovdje, kod nekih curka mi se čini da bi moglo. 🤞
    Puno sreće želim 🍀

Nymeria hvala na priloženim slikama, znači bacamo se na testove br 3. Njih nisam nikad probala, ni br. 1 a 2 i 4 jesam više puta uz često sjenu pa čak i jasnu crtu a bez trudnoće. Znam da nekima nije Al eto meni . A ipak najgori su mi bili wondfo... Možda je samo bila riječ o lošoj seriji al tko zna. Možda moja priča s lažnim sjenama i crtama zvuče izmišljeno i nemoguće al cure koje su tu duže mogu potvrditi priču... Al i dalje nisam odustala od ranog testiranja jer luda glava ostaje luda glava! 

url=https://lilypie.com]

• Miakamo
    15. Svibanj 2020. 01:15

Amelie

Fancy

Amelie

Fancy

Pa ovo bi mogla biti implantacija, ako je 6 dana do M, ovo bi bio otprilike 8 dpo kad sam i ja osjetila implantaciju 🤔

Kakav je bio osjećaj?!? Muči me je li moja bol u jajniku jučer skupa s blagom mucninom ujutro i tupom boli u području zdjelice pokazatelj kakav😊

Osjecaj kao pred M, tupi ruzni bol. Sjecam se da sam odmah ustala i napravila caj od vrkute u pripremi za ciklus koji je trebao doci za 6 dana jer sam mislila ako me vec ovako boli mogu misliti kakav haos me ceka kad dobijem. Bolilo par sati i navecer jos malo. Prestalo par dana i opet se povremeno javljala bol al ne tako jaka u narednim danima. Al vec 4 dana poslije toga sam uhvatila drugu crticu pa sam znala zasto boli..

🤔🤔 Meni je jasna ta bol kao pred mengu.. ali bol u jajniku koja se spusta prema dolje nekako mi nema smisla.. a grudi me jos nist ne bole..a znam da bi trebale.. samo se ne sjecam kad to treba poceti🙈

Bol u jajniku imam nekad od ovulacije do m i nista. S druge strane, kolegica je, kad je ostala trudna, imala jaku bol u jajniku kaze da je jedva mogla hodati. Prije pola godine rodila 😊. Ja se iskreno nadam da je to kod tebe dobar znak.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

silver
    15. Svibanj 2020. 05:22

bajo...ja još uvijek mislim da to dobro izgleda, neke žene imaju implantacijsko 2-3 dana, neke manje neke više obilnije, ja baš mislim da će tebi to stati i da će biti + 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.