Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    15. Svibanj 2020. 12:34

Siijjj

Evo ja od doktora, dijagnoza od svih mojih bolova je anemija. 🤦🏻‍♀️ Željezo je 27 a donja granica je 37. I Feritin je 8 a donja granica 23. Dobila sam nešto za pit da se to izregulira. Sad cemo vidit.
    Moram se cut sa svojom ginekologicom, al pretpostavljam da mi to nije neka prevelika zapreka kod ostvarivanja trudnoce.

Manjak željeza jako utječe na ovulaciju, ako popraviš željezo imaš puno bolje šanse ostati trudna. Manjak željeza povezan je sa neplodnošću, pobačajima i sl. Željezo je jedan od najvažnijih i glavnih sastojaka prenatal dodataka prehrani. Brzo željezo gore!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    15. Svibanj 2020. 12:38

Lucky jesi sigurna u dan O? 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Rita88
    15. Svibanj 2020. 12:43

Mene isto anemija prati, zeljezo mi 3 a donja granica je 9, dr. Se cudila kak uopce hodam i sad pijem terapiju vec 5 mjeseci  dvije tablete dnevno  (ferum). U 6 mjesecu krecem na IVF i moram donijet nalaze i od zeljeza da se vidi jel se sta popravilo. Da,zeljezo je dosta bitno😏

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Sara 🌸
    15. Svibanj 2020. 12:44

silver

Siijjj

Evo ja od doktora, dijagnoza od svih mojih bolova je anemija. 🤦🏻‍♀️ Željezo je 27 a donja granica je 37. I Feritin je 8 a donja granica 23. Dobila sam nešto za pit da se to izregulira. Sad cemo vidit.
    Moram se cut sa svojom ginekologicom, al pretpostavljam da mi to nije neka prevelika zapreka kod ostvarivanja trudnoce.

Manjak željeza jako utječe na ovulaciju, ako popraviš željezo imaš puno bolje šanse ostati trudna. Manjak željeza povezan je sa neplodnošću, pobačajima i sl. Željezo je jedan od najvažnijih i glavnih sastojaka prenatal dodataka prehrani. Brzo željezo gore!!

🙄🙄🙄🙄 
    Hvala na informaciji💜

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    15. Svibanj 2020. 12:48

Siijjj

silver

Siijjj

🙄🙄🙄🙄
    Hvala na informaciji💜

Ali možeš to riješiti relativno brzo, tako da...nema beda uopće!! Ako si anemična vjerujem da ćeš odmah primjetiti razliku kad počneš uzimati željezo, nećeš stalno biti umorna i slično...Sretno!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Amelie
    15. Svibanj 2020. 12:54

Mrljice, TSH ti je super!;) Tak da s tim nemas brige..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

maki994
    15. Svibanj 2020. 13:17

Pratim i trakicama sinoc i preksinoc sam radila jos su mi  svijetle crtice, veceras cu opet pa cu vidit sta ce pokazat. Nemam bolove nikake sto mi bas cudno. Stvarno se nadam da nece izostati ta komplicirana ovulacija 🙄

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

pixie14
    15. Svibanj 2020. 13:17

Javljam novosti da nema novosti 😂 Sise opet nekako bole i teske. Grcev i prestali, sad nasla gusti bijeli iscjedak kod brisanja...

Sara 🌸
    15. Svibanj 2020. 13:23

pixie14

Javljam novosti da nema novosti 😂 Sise opet nekako bole i teske. Grcev i prestali, sad nasla gusti bijeli iscjedak kod brisanja…

💪🏻💪🏻💪🏻 samo pozitiva! 

Amelie

Mrljice, TSH ti je super!;) Tak da s tim nemas brige..

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    15. Svibanj 2020. 13:48

Mrljica, zeljezo se lako podigne. Ubrzo ce sve bit dobro. Vise prehrane gdje ima zeljeza! Brzo ce se bebac primit!;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.