Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2020. 18:04

Ppjacalo se sad mi se sve vise cini da je M uranila vidit cu kasnije na ulosku 

Amelie
    14. Svibanj 2020. 18:10

Fancy

Tonia

Ja nekako pokušavam svoga ne toliko opterećivati jer je njemu onda isto pressing… kažem mu kad je pik i velim mu, ljubavi danas akcija obavezno, onak sa smiješkom, ne buni se naravno :) al to onak kažem usputno da ni ne skuži kolko se zapravo mučim dobiti i uloviti taj pik… Zadnji put smo samo na dan pik-a i uspjelo je… Sad smo isto na dan pika, pik je bio oko 15h, mi smo akcijali oko 11 navečer… Idući dan sam mu usputno rekla, da nebi bilo loše da i danas akcijamo ali bio mi je preumoran i nisam forsala… Sad mi neki dan kaže, ljubavi trebali danas hopsat, a reko ja njemu, dragi moj, prošli smo taj period…a on onako pa zašto mi nisi rekla, onak jadan i tužan… Objasnila sam mu da ne želim pritisak vršit, al se već ja brinem oko svega toga, ne mora i on bit toliko 100% unutra… I kaže on meni, moraš mi drugi put reći svaki dan kad se mora akcijati, ja reko da ljubaviInaće obožavam ga, toliko dobrog muža imam, da sam stvarno sretnica da smo se našli, iako ja uvijek kažem da smo zajedno jer smo si suđeni…imam čak i neke dokaze :)))

Raspisala sam se…kad imam tipkovnicu lakše je hahaha

Ja sam svom sinoc objasnjavala kako dolazi do O i sta su plodni dani i zasto je prije par dana postojala sansa za trudnocu a zasto je bas jucer kad je pik ta sansa najjaca.
    Na sve to njegov komentar je da nas je Bog bas komplikovane sastavio 😂 i mogu vam reci, jeste.

Ahahahaha.. a je.. posebne smo nema šta😄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    14. Svibanj 2020. 18:22

Fancy

Pa ovo bi mogla biti implantacija, ako je 6 dana do M, ovo bi bio otprilike 8 dpo kad sam i ja osjetila implantaciju 🤔

Kakav je bio osjećaj?!? Muči me je li moja bol u jajniku jučer skupa s blagom mucninom ujutro i tupom boli u području zdjelice pokazatelj kakav😊

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

14. Svibanj 2020. 18:26

Nista od ovoga cini mi se da je vjestica uranila😥

Amelie
    14. Svibanj 2020. 18:30

maki994

Cure kad vam se pojavljuje onaj iscjedak poput bjelanjka? Na dan ovulacije ili nekoliko dana prije? Meni inace uvijek dan prije ovulacije ili na taj dan. Sad imam jos 5 dana do ovulacije i sad vec vidim bas puno tog iscjedka. Jos mi fali da dodje ranije a ja sve vec isplanirala za odnose 😂

Meni bude i 4 dana prije O. Prvo skroz malo i onda svakim danom sve vise.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Mallla
    14. Svibanj 2020. 18:30

bajo čime si pratila Ovulaciju? Može bit implatacija ali i uranjena M. Ja se nadam da je ovo prvo.
    Kiky opaaaa obećavajuće, crta na hcg i skoro pik na LH izgleda jako dobro.... Držim fige.
    BBT ekipa (Silver, maki) dijelim vašu strast, ja mjerim BBT već dugo... Znam svoj ciklus dosta dobro ali uvijek ima iznenađenja. Uglavnom u svoju prvu trudnoću sam posumnjala zbog povišene temperature. Inače do ovulacije sam uglavnom od 35.8 do 36.4 a iza od 36.6  do 36.8, zadnji ciklus je išla malo do 36.9 al ne više od toga... 

url=https://lilypie.com]

Tommyfame
    14. Svibanj 2020. 18:34

bajo

pa jel ti zna tako šetati?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Fancy
    14. Svibanj 2020. 18:37

Amelie

Fancy

Pa ovo bi mogla biti implantacija, ako je 6 dana do M, ovo bi bio otprilike 8 dpo kad sam i ja osjetila implantaciju 🤔

Kakav je bio osjećaj?!? Muči me je li moja bol u jajniku jučer skupa s blagom mucninom ujutro i tupom boli u području zdjelice pokazatelj kakav😊

Osjecaj kao pred M, tupi ruzni bol. Sjecam se da sam odmah ustala i napravila caj od vrkute u pripremi za ciklus koji je trebao doci za 6 dana jer sam mislila ako me vec ovako boli mogu misliti kakav haos me ceka kad dobijem. Bolilo par sati i navecer jos malo. Prestalo par dana i opet se povremeno javljala bol al ne tako jaka u narednim danima. Al vec 4 dana poslije toga sam uhvatila drugu crticu pa sam znala zasto boli.. 

Not that fensi, ekšli..

14. Svibanj 2020. 18:39

Tommyfame

bajo

pa jel ti zna tako šetati?

Ma nikad svaki put kad je kasnila bila sam zrudna al doslovno u dan dolazi

14. Svibanj 2020. 18:43

Ma ni sad nije prava krv al je toga obilno tj jos je uvik ko sluz al tamija uglavnom imam sliku kad sam prokrvarila u 3.m .kad sam imala biok tj slala sam sestri jer je dr i bila je svjeza krv a ovo je sad sluzavo al ima dosta mislim slikala sam ulozak pa uspoređejum a mozda sam ludu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.