Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2020. 10:37

Fancy

@anitraM
    Ma grozno… i meni je to bio dosta stresan period u zivotu a ne znam da li sam imala 20tak godina kad je pocelo.
    S tim da, ni ja nisam mogla ostati na samo jednom misljenju. Prvi doktor kod kog sam otisla me pogledao s vrata i rekao, koliko kila imas (bila sam mrsavica i imala oko 45kg 😩) i na to rekao, sta hoces tako sitna, ti bi da krvaris?

Grozno.
    Dao mi primalut nor da 5 dana pred M par ciklusa i to je to.

Potom sam samoinicijativno otisla na vadjenje nalaza hormona gdje je ustanovljeno da je prolaktin otisao u nebo. Zatim drugi dr i mahnet hipofize i ustanovljeno je da imam mikroadenom koji je poslije tretiran preko 4 god.
    Al od prvog mjeseca kad je uvedena terapija, pojavila se sluz i krvarenja su postala normalna…

O svasta. Ma ima ih svakakvih. Ja kazem kad covjek nes posumnja onak u sebi da mu vrag ne da mira nek ide traziti drugo misljenje. Jer ka vjerujem u nase "sesto culo" i onaj unutarnji glasic koji nam ne da mira. Barem mene do sad nije prevario 🤭

12. Svibanj 2020. 10:38

Lucky🍀

Jucer nakon one trakice ja nisam vise piskila na lh, maloprije odradila jednu, svijetlija je nego ona od jucer, sto znaci da je pik bio negdje u noci izgleda. Pokrili smo sinoc i danas cemo, i onda cekati. 🤞🏻🤞🏻Tempicu mjerim, jutros je 36.5, mrvu se digla, vidjet cemo sutra 😁
    Martina znaci mozes me ubaciti u odbrojavanje za 26.5.

Super 👍👍👍👍👍👍

Fancy
    12. Svibanj 2020. 11:29

https://postimg.cc/CBkSrWgx

Gornja od jucer, donja od maloprije. Kako vam se cini? 

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    12. Svibanj 2020. 11:33

Fancy

https://postimg.cc/CBkSrWgx

Gornja od jucer, donja od maloprije. Kako vam se cini?

Iskreno, isto 🙄 Ne vidim da je išta jača od kontrolne. Jel testna isto kao kod kineskih mora bit jača?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    12. Svibanj 2020. 11:33

https://postimg.cc/MMSGtwFd
    Evo jlblize ove danasnje.

Da li da radim popodne?

Not that fensi, ekšli..

pixie14
    12. Svibanj 2020. 11:49

Curke oprostite sto samo stavljam status, imam ludnicu na poslu, pratim vas sve. Ja sam danas 11dpo, grudi i dalje bole, osjetim pojacano ispod bradavica ajmo rec da su otecene. Od ostalih simptoma danas sam skoro ubila domara koji je popravljao vrata pored moje sobe jer su bila prebucna 🤣 Ali to je to

• Malela
    12. Svibanj 2020. 11:55

Bas smo zbunjeni oko svega. Pokušala sam doći do jedne dr koja nas je spasila na porodu i rekla mi je da se odmah njoj javim kada idući puta igčedaž plus ali je na go do 30.5. Sada sam zvala još jednu polikliniku da se naručim na kontrolu kod njih ali mi rekli zvati za 20-ak min. Ne znam uopće sto da mislim. Moj socijalni ginekolog još ne prima. 

12. Svibanj 2020. 12:55

Pozdrav cure,
    Trebala sam dobit menstruaciju prije dva dana. Jutros prilikom brisanja vidjela sam malo svijetle krvi na papiru i tek nakon 2-3 sata na bilo je i na ulošku, ali jako malo. Je li moguce da je to implantacijsko krvarenje, jel imala neka od vas iskustva s tim? Inace kad dobijem odmah mi pocne jako curit.

Pupa
    12. Svibanj 2020. 13:02

littlestar13

Pozdrav cure,
    Trebala sam dobit menstruaciju prije dva dana. Jutros prilikom brisanja vidjela sam malo svijetle krvi na papiru i tek nakon 2-3 sata na bilo je i na ulošku, ali jako malo. Je li moguce da je to implantacijsko krvarenje, jel imala neka od vas iskustva s tim? Inace kad dobijem odmah mi pocne jako curit.

Ja sam imala prije godinu i pol imala implantacijsko krvarenje 4 dana prije (ne) očekivane M. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

12. Svibanj 2020. 13:04

Fancy

https://postimg.cc/MMSGtwFd
    Evo jlblize ove danasnje.

Da li da radim popodne?

Napravi popodne svakako jer je i osvjetljenje ba obje drugacije pa nemozemo dobro  usporedit jucer i danas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.