Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2020. 09:38

Fancy

Anitram1982

Fancy

Anitram1982

Malela

Anitram na desnom jajniku uopće nema folikula, a na lijevom nije uspio vidjeti jer mi je jajnik skroz uz stijenku maternice priljubljena. Nisam ništa ni zadnji puta pila i M je došla 27 dan. Kaže da mu je to bas jako čudno, da O nema a da mi je ciklus školski. Nisam pametna eto.

Pa i meni isto. Jer bez O nema M. Mozda si imala na tom drugom jajniku gdje nije uspio vidit. Ja bi ti preporucila ako imas trakica LH da se ipak testiras. Nemas sta za izgubiti. A cim si dobila M na 27 dan znaci da ti je ovulacija bila.

Mislim da to nije pravilo.. ja sam neko vrijeme zbog visokog prolaktina imala anovulatorne cikluse, tacni u minutu na 26 dana ali malo oskudniji, cokoladna krvarenja..

A i na pilulama nema O, sve ostalo ostaje isto, i dodje M, nije prava M al prokrvaris svaki mj.

A zezas? Da ima smisla to za pilule jer one izazovu krvarenje kad popis zadnju u ciklus. Al ovo da u prirodnom ciklusu nemas O i dobis na 27 ili 26 dan M jos nisam cula. Cula sam da dobe M na tipa 35DC ili 40DC ili 60DC ( i sama sam imala tako) ali ovako bas me iznenadila ta spoznaja sad.

Eto, nemam razloga izmisljati, tacne u minutu a posumnjala sam da nije ok jer su bile cokoladne, i bas oskudne. I naravno nije bilo nijednog simptoma ovulacije, poput sluzi i pikanja u jajnicima i statijaznam.

Ma kuzim te. Vjerujem ti kad tako kazes. Ovo sa izostankom sluzi i da je oskudna ima smisla i da nema bolova ili pikanja. Al sad nevezano za tebe i to  kao sto je i Mallla rekla ja tim doktorima ne vjerujem 100%. Evo kod mene je bio slucaj da mi je ginica govorila kak imam lijep folikul svaki mjesec da bi na kraju to bila cista. Bez vadenja hormona na odredeni dan ni one ne mogu nesto govoriti da su sigurni. 

KDS
    12. Svibanj 2020. 09:38

Anitram1982

KDS

Anitram1982 koliko još dana traje tvoje iščekivanje?

Jos 5 🤭

Držim ti fige. Velika si nam potpora tu, al mislim da je vrijeme da se makneš iz ove grupe. Dođi da nam pišeš tko je i kad za odbrojavanje, pruži nam potporu ali želim ti puno veseliju temu i slatko iščekivanje.

zabrinutakata
    12. Svibanj 2020. 09:40

Pupa

Jutro cure. Je li koja od vas imala grčeve u donjem dijelu trbuha kao znak implantacije? Ja se već treći dan budim s grčevima oko jajnika pa ne znam može li biti implantacija. Nema krvi.

Pupa i ja sam imala bolove 2 dana ali isto bez krvi trbuh me bolija kao neka tupa bol ... ja imam nedobiti 21og vidim i ti nadajmo se skupa + drzim fige za obe🥰 ja danas idem kod gin.narucena sam pa cu viditi na cemu sam jer sam ja imala spontani prije skoro godinu molarnu trudnoci blazi dio pa bi volila znati jel mi sve ok a mozda mi i rece dobre vijesri ako se vec moze viditi heheh ❣🙏

Tonia♥️
    12. Svibanj 2020. 09:46

KDS

Anitram1982

KDS

Jos 5 🤭

Držim ti fige. Velika si nam potpora tu, al mislim da je vrijeme da se makneš iz ove grupe. Dođi da nam pišeš tko je i kad za odbrojavanje, pruži nam potporu ali želim ti puno veseliju temu i slatko iščekivanje.

U potpunosti se slažem 🙏🤞🍀

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

silver
    12. Svibanj 2020. 09:49

Anovulatorni ciklusi imaju menstrualno krvarenje normalno (najčešće). Većina žena ima u prosjeku jedan anovulacijskih ciklus godišnje. Jedini način da saznaš da li si ovulirala je prema hormonima ili bazalnom temperaturom. Zato mene te trakice nešto pretjerano ne uzbuđuju, ja sam pravi ovisnik o grafovima bazalne jer samo one ti kod kuće mogu reći što i kada se dogodilo (plus ne trebaš za to uopće trošiti novce). A i volim grafove, 
    Ja sam danas 11DPO, imam sve PMS simptome kao i inače, očekujem mengicu u petak, heh...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Fancy
    12. Svibanj 2020. 09:51

@anitraM
    Ma grozno... i meni je to bio dosta stresan period u zivotu a ne znam da li sam imala 20tak godina kad je pocelo.
    S tim da, ni ja nisam mogla ostati na samo jednom misljenju. Prvi doktor kod kog sam otisla me pogledao s vrata i rekao, koliko kila imas (bila sam mrsavica i imala oko 45kg 😩) i na to rekao, sta hoces tako sitna, ti bi da krvaris? 

Grozno. 
    Dao mi primalut nor da 5 dana pred M par ciklusa i to je to.

Potom sam samoinicijativno otisla na vadjenje nalaza hormona gdje je ustanovljeno da je prolaktin otisao u nebo. Zatim drugi dr i mahnet hipofize i ustanovljeno je da imam mikroadenom koji je poslije tretiran preko 4 god.
    Al od prvog mjeseca kad je uvedena terapija, pojavila se sluz i krvarenja su postala normalna...

Not that fensi, ekšli..

Pupa
    12. Svibanj 2020. 10:06

zabrinutakata

Pupa

Jutro cure. Je li koja od vas imala grčeve u donjem dijelu trbuha kao znak implantacije? Ja se već treći dan budim s grčevima oko jajnika pa ne znam može li biti implantacija. Nema krvi.

Pupa i ja sam imala bolove 2 dana ali isto bez krvi trbuh me bolija kao neka tupa bol … ja imam nedobiti 21og vidim i ti nadajmo se skupa + drzim fige za obe🥰 ja danas idem kod gin.narucena sam pa cu viditi na cemu sam jer sam ja imala spontani prije skoro godinu molarnu trudnoci blazi dio pa bi volila znati jel mi sve ok a mozda mi i rece dobre vijesri ako se vec moze viditi heheh ❣🙏

Javi kako je prošlo i naravno držimo 🤞🤞🤞🤞🤞

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

zabrinutakata
    12. Svibanj 2020. 10:27

Pupa

zabrinutakata

Pupa

Pupa i ja sam imala bolove 2 dana ali isto bez krvi trbuh me bolija kao neka tupa bol … ja imam nedobiti 21og vidim i ti nadajmo se skupa + drzim fige za obe🥰 ja danas idem kod gin.narucena sam pa cu viditi na cemu sam jer sam ja imala spontani prije skoro godinu molarnu trudnoci blazi dio pa bi volila znati jel mi sve ok a mozda mi i rece dobre vijesri ako se vec moze viditi heheh ❣🙏

Javi kako je prošlo i naravno držimo 🤞🤞🤞🤞🤞

Hocu naravnooo🙏🙏

12. Svibanj 2020. 10:34

KDS

Anitram1982

KDS

Jos 5 🤭

A joj hvala ti mnogo 💚 sve mi to zasluzujemo. Najljepse bi bilo kad bi sve mogle odjednom preselit na drugu temu ali polako cemo. Sve cemo otici na ljepsu temu. Samo moramo se strpiti da dode nas red. 💚

12. Svibanj 2020. 10:35

zabrinutakata

Pupa

drzimo 🤞 da bude sve u redu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.